11 Aralık 2013 Çarşamba

Yılbaşında Kız Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

Yılbaşı yaklaştıkça herkesi tatlı bir telaş sarar her zaman.. Sevdiklerine hediye almanın, hediye seçmenin telaşıdır bu. Peki siz kız arkadaşınıza ne tür bir hediye vermeyi düşünüyorsunuz? Elbette ki seçeceğiniz hediye size yakışacak bir biçimde romantik olmalıdır. Hediye, çiftler arasındaki sevgi bağını güçlendirmenize yardımcı olur. Kız arkadaşınıza vereceğiniz her hediye sizi biraz daha fazla sevmesini sağlar her zaman. Hele ki hediyeyi aldığında gözlerindeki mutluluk ve sevinci görmek paha biçilemez olur çoğu zaman. O halde hiç vakit kaybetmeden kız arkadaşınıza bir hediye seçin! Geçireceğiniz yılbaşı gecenizi daha da özel hale getirin. Yılbaşı hediyeleri arasından en çok sevilen ürünleri sizin için seçtik. Bakalım bu seçenekler hoşunuza gidecek mi? :)

YILBAŞINA ÖZEL HEDIYE ÖNERILERI

İşte yılbaşının en romantik hediyesi! İçinde her güne özel 365 aşk ve sevgi notu bulunan bu kavanoz kız arkadaşınızı oldukça etkileyecektir. Yapması gereken, bu aşk kavanozunun içinden her dün sadece birer tane not okuması. Böylece 1 sene boyunca her gün sizin notlarınızı okuyup, size daha fazla aşık olacaktır.
Eğer sarışın bir kız arkadaşınızı varsa bu hediye tam size göre! Sarışınlara Özel Küp Puzzle; sarı, mavi ve yeşil renkteki ve çözülmesi zor Rubik Zeka Küpünün aksine sadece pembe küpçüklerden oluşuyor!
Kahve içerken ayarı bir tutturamayıp, içtiğiniz kahveden zevk alamıyorsanız siz de kupanızı değiştirin. My Cuppa Coffee sizi bu sıkıntıdan kurtaracak bir ürün. İçindeki çizelgeye göre kahvenizi doldurup gönül rahatlığıyla yudumlayabilirsiniz. Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak verilebilecek eşsiz bir seçenek..
Fal baktırmayı seven kız arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bu falcı fincan onun için unutulmaz olacak. Farklı hediyelerle kız arkadaşınızı büyülemek istiyorsanız bu fincanı tercih edebilirsiniz. En güzel yılbaşı hediyesi fikirleri ile kız arkadaşınızı etkilemeye hazır olun..
Sevgiliyle sımsıkı uyumak bambaşkadır. Özel gecelerinizi daha da özel kılan, bu tatlı mı tatlı yastık rahatlıkla tercih edilebilir. Kalpleri bir olan sevgililer için bulunmaz bir yastık!
Kız arkadaşınıza bu ruj kalemi hediye edip, istediği romantik yazıları ruj ile her yere yazabilmesini sağlayabilirsiniz.
Herkesin en sıklıkla kullandığı araçlardan biri şüphesiz ki kupalardır. Hediye seçiminde de yaygın olarak kullanılırlar. Kız arkadaşınızın da günlük hayatında sıkça kullanabileceği beğen temalı bu kupayı tercih edebilir, ona en güzel hediyeyi vermiş olursunuz.
Bir bayana en çok yakışan oje rengi kesinlikli kırmızıdır. Peki ojeli bir kaleme ne dersiniz? Kız arkadaşınıza kırmızı ojeli parmak kalemi hediye ederek onu şaşırtabilirsiniz.

Sevgilinize ya da eşinize onu çok sevdiğini göstermenin en etkili yolu nedir diye sorsak, kesinlikle ”kalbiyle sevsin” cevabını alırız. Peki ona kalbinizin tapusunu hediye etmek istemez misiniz? ”Kalbin tapusu mu olur hiç” demeyin. Aşkınızı göstermenin en etkili yolunu sizler için seçtik! Aşk Tapusu Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu eşsiz, sonsuza kadar değerini hiç yitirmeyecek tapunun üzerine kendinizin ve kalbini verdiğiniz erkeğin fotoğrafını koyabilirsiniz. Bu tapuyla sonsuza kadar sürecek aşklara yelken açın!

Hiç yorum yok: