20 Aralık 2013 Cuma

Yılbaşına Özel Hediyeler


Sezen Aksu'nun, Ben Sen de Tutuklu Kaldım şarkısını bu kolyeyi görüp de yazdığını biliyor muydunuz? Yani tam olarak öyle olmasa bile en azından görse ilham alırdı. Kelepçeli kolye yılbaşı için en tutkulu yılbaşı hediyelerinden.

Makyaj çantası dediğin de böyle olur zaten! Bayanlara yılbaşında verebileceğiniz renkli ve parlak bu makyaj çantası ellerden hiç düşmeyecek.
Topukluya farklı bir boyut kazandıran topuklu ayakkabı! Topuklu ayakkabının bayanlar için ne kadar vazgeçilmez olduğunu herkes çok iyi bilir. Lacivert tüylü süsü ve lacivert bantıyla eşsiz bir topuklu ayakkabı. Görenleri çok şaşırtacak!
El işi bir bileklik ne kadar da özel bir hediyedir değil mi? Sanki kendiniz yapmışçasına görünür ve karşınızdakinin sizin gözünüzdeki değerini arttırır. Üzerindeki parlak taşlar da oldukça hoş bir görünüm kazandırabilir. 2013 boyunca bileklerden hiç çıkmayacak bir bileklik!
Bir çanta hayal edin ki ihtiyacınız olan her şeyi tek seferde içine sığdırabilesiniz. Mucize gibi dursa sa mucize değil! Artık bu çantayla mümkün.
Kuru kafanın ürkütücülüğü biz de geçerli değil. Gerekirse kuru kafaya bile şirinlik ve şıklık yükleyebiliriz. Tıpkı bu kolye de olduğu gibi. Yılbaşında verilecek en farklı yılbaşı hediyelerinden!
Bayanların çantalarından eksik etmediği bir ürün var sırada. Nedir bu diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Tabi ki makyaj aynası! Şık bir aynayla makyaj yapmayı hangi bayan istemez ki? Ayna her açıp kapandığında muhteşem Eyfel Kulesini de görmek mümkün. Yılbaşı hediyesi olmaya layık bu ayna sayesinde tüm bayanları etkilemeye hazır olun!
Yılbaşı sürprizi derken çocukları da unutmadık tabi. Soğuk kış aylarında kafalarını ve kulaklarını örtecek sıcacık bir bere onlara verilebilecek en sıcak yılbaşı hediyesi olsa gerek.
Erkeğin şıklığı da taktığı kravatından belli olurmuş. Tam olarak bu sözü kim söyledi bilmiyoruz ama en azından halk dilinde oldukça yaygın. Eğer yılbaşı sürprizi yapmayı planladığınız kişi bir erkekse en ideal hediye kravat olacaktır.
Golf sporu ülkemizde pek yaygın olmasa da meraklısı da az yok değildir hani. Spor deyince bir hayli ilgili bir toplumuz zaten. Sportif bir toplumda yaşayan sevdiklerimize golf figürlü bir kol düğmesi yakışır. Değişik yılbaşı hediyeleri arasında bulunan bu kol düğmeleri alabileceğiniz keyifli hediyelerden birisi..