23 Aralık 2013 Pazartesi

Erkeğe Alınabilecek Özel Hediyeler, Erkek İçin Aksesuar Seçenekleri

İş hayatının içindeki erkeklerin giyimlerinde aksesuar kullanımı ve aksesuar seçimi çok önemlidir. Kadınlar kadar çok giyim seçeneği bulunmayan çalışan bir erkeğin dolabında ana renkler kabul edilen siyah, lacivert, kahve, gri renk tonlarının zaman zaman tek renk zaman zaman da birbirleri ile renk kombinli takım elbiselerini mekan ve zaman dengesine uygun ayrıcalıklı hale taşıyan en önemli detaydır aksesuarlar…

İş Hayatındaki Erkeklerin Giyimlerinde Aksesuar Neden Önemli?

Bu makalemde iş hayatındaki erkeklerin giyimlerinde aksesuar seçiminin neden önemli ve gerekli olduğunu, aksesuar seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve erkek arkadaşı ya da eşi için hediye arayışındaki bayanların tercih edebilecekleri erkek aksesuarlarını nasıl ve nereden seçmeleri gerektiğine dair ipuçlarını bulacaksınız.

Erkek giyiminin tamamlayıcı aksesuarları doğru seçildiğinde ve doğru kombinlendiğinde bir kıyafetten birçok farklı görünüş yaratılmasına olanak tanır. Şimdi standart bir takım elbisesinden kaç farklı renk ve tarz kombinasyonu yaratabileceğimize bakalım… Hemen her çalışan erkeğin gardırobunda bir siyah takım elbise mutlaka vardır ya da olmalıdır. İş hayatında erkeklerin sabit ya da standardı takım elbiseleridir. Onları günlere göre farklı kılacak olansa; gömlek, kemer, ayakkabı ve kravat seçimleridir.

Siyah bir takım elbiseyle pek çok rengi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Beyaz ve mavi tonlarındaki gömlekler iş hayatının içindeki bir erkeğin olmazsa olmaz tamamlayıcılarındandır. Pembe, açık yeşil, lila, limon küfü gibi diğer farklı renklerdeki gömlekler ise sezona ve modanın trendlerine göre tercih edilebilir.

Eğer düz beyaz renkte gömlekleri daha sıklıkla tercih ediyorsanız o zaman kravat seçiminde canlı ve etkili renkler seçmek hem kıyafetinizi durağanlıktan kurtarır hem de sizi daha seçkin bir görünüme kavuşturur. Kravat seçerken renklerle oynamaktan korkmayın. Farklı renklerin bir arada kullanıldığı kravatlar düz renkteki kravatlardan çok daha zengin bir görünüme sahiptir. Tek renk kravat seçiminde de lila gibi aykırı renkler aynı etkiyi yaratacaktır.

Ayakkabı ve kemer kombinasyonu da bir takım elbiseye farklılık katacak detaylardır. Siyah takımlara siyah kemer ve ayakkabı kombinasyonu alışılageldik olsa da aykırı renkler seçmekten de korkmayın.

erkek hediyeleri aksesuarKol Düğmesi, Kravat İğnesi, Mendil
Kol düğmesi, kravat iğnesi, mendil iş hayatında erkek giyimine şıklık katan detaylardandır. Bu tip aksesuarların her zaman için fazlasına ihtiyaç duyulur. İşte tam da bu noktada eşine ya da erkek arkadaşına, baba ya da abisine hediye seçmekte zorlanan bayanlara seslenmek istiyorum. İş hayatında özellikle takım elbise giymek durumunda olan erkekler için kol düğmesi, kravat iğnesi, kemer, kravat ve mendil hediye edebilirsiniz.