14 Aralık 2013 Cumartesi

Yeni Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Yeni ilişkilerin en heyecanlı zamanlarından biri birbirlerini yeni tanımaya çalışan çift olma özellikleridir. Hobisi, sevdiği yemek, sevdiği renk, mizah anlayışı gibi etkenler bu dönemlerde daha iyi anlaşılır. Onu tanıyana kadar da ne tarz bir hediye alabileceğiniz konusunda zorluk yaşamanız gayet normal. Yeni sevgili olduğundan büyük anlamlar taşıyan hediye tercihi biraz yanlış olur.
Burada genel düşünmek en iyisidir. Kadınların aklında “erkeklerin hoşlanabileceği hediyeler”, erkeklerin aklında da “kadınların hoşlanabileceği hediyeler” fikri olmalıdır. Sevgilinizi daha iyi tanıyana kadar bu tarz hediyeler de ilişkinizin gidişatı için iyi olacaktır. Unutmayın ki herkesin yeni sevgilisinden hediye aldığı zaman aklındaki düşünceler pozitif yönde ivme kazanmaya başlar.
Özellikle erkekler için en dikkat edilmesi gereken nokta sevgiliniz sizi Mango’nun önünde dakikalarca bekletmeye başlamadan önce onu hediye yağmuruna tutmanızdır :)
Hem erkek sevgiliye hem kadın sevgiliye alınabilecek en uygun hediyelere göz atabilirsiniz.

ÖZEL TASARIM CÜZDAN

Kadınlar için topuklu ayakkabı ve çanta kadar önemli bir şey varsa o da cüzdandır. Üzerinde şirin mi şirin hayvanların bulunduğu bu tarz bir cüzdan da kesinlikle hoşuna gidecektir.

ÖZEL TASARIM MAKYAJ ÇANTALARI

Tıpkı cüzdan gibi bu makyaj cüzdanları da yeni sevgilinizin hoşuna gidecek ve sıklıkla kullanacağı eşyalarından biri olacak. Henüz ilişkinizin başlarında olmanıza rağmen şimdiden ne kadar düşünceli bir sevgilisi olduğuna dair arkadaş toplantılarında sürekli sizin adınız geçecek :)

FERMUAR BILEKLIK

Kadınlar ilginç ve rengarenk takılar takmaya bayılırlar. Bu bileklik de tam kadınsevgiliye hediye edilebilecek tarzda bir ürün olacak.

EEYORE ÇOK AŞIK ÇOOOK HEDIYE SEPETI

Ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu gösteren hediyelerden biri. Eeyore Çok Aşık Çoook Hediye Sepeti’nin içinde eşek, çikolata, gül ve aşk sözcükleri bulunuyor. İyi bir başlangıç için bu hediye sepetini kesinlikle değerlendirebilirsiniz.

YENI ERKEK SEVGILIYE HEDIYELER

ÇAKMAKLI KOL SAATI

Erkek arkadaşınıza bir taşla iki kuş vuracağınız bir hediye! Çakmaklı kol saati, adından da anlaşılacağı üzere hem çakmak hem kol saati olarak kullanılabiliyor. Emin olun ki bu hediyeden etkilenmeyecek erkek çok azdır.

KIŞIYE ÖZEL DORE KUTULU KALEM

İş yerinde sürekli not tutan ya da öğrenci bir sevgiliye sahipseniz bu kalem sevgilinizi çok etkiyecektir. Şık kutusu ve tasarımı ile harika bir seçenek.

İSME ÖZEL ÇAKMAK

Kişiye özel ürünlerden biri de bu çakmak. İster sevgilinizin isim ve soyisminin baş harflerini yazdırın ister ikinizin baş harflerini. Bu çakmağın bir diğer özelliği de rüzgarda sönmemesi. Malum, önümüz kış ve dışarıda en sık karşılaşılan sorunlardan biri de rüzgarda sönen çakmaklardır. Bu konuda sevgilinize kolaylık sağlamış olacaksınız.

PARA NOT DEFTERI

Zenginliği göstermenin en keyifli yolu! Para Not Defteri’ne yazı yazarken tıpkı gerçek 100 Dolar ve 100 Euro’ya yazı yazılmış gibi olacak ve çevrenizdeki herkes şaşıracak
.