20 Aralık 2013 Cuma

Ablanıza Yılbaşına Alabileceğiniz Hediyeler

Yılbaşının vazgeçilmez eğlenceleri nedir diye sorsalar tombala ve yılbaşı çekilişi açık ara ilk iki sırayı alır. Tombalayı zaten hepimiz biliyoruz. Genelde ailecek geçirilen yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez oyunu.. Her aile üyesinin rahatlıkla oynayabileceği, aileyi daha sıcak bir ortama kavuşturan oyun. Tabi ondan önce de yılbaşı çekilişi yapılır. Bu çekilişin amacı kimin kime hediye alacağıdır. Çekilişle belirlenir ve size kim çıkarsa siz o aile bireyine yılbaşı hediyesi alırsınız. Tabi size de evinizin tatlı cadısı ablanızın çıktığını düşünün. Ne yapacaksınız? Ne tür bir hediye düşüneceksiniz? Aklınızda hiçbir fikir yok değil mi? Olmaması da gayet doğal. Belki de bu zamana kadar hiçbir bayana hediye almadınız ve yardıma ihtiyacınız var.


Ablanız bu bilekliğe bayılacak! Üzerindeki mavi taşların kibarlığı ablanızın gayet kiber bir hanımefendi olduğunu hissettirecek.
Bu yılbaşı ablanıza unutamayacağı bir yılbaşı hediyesi verin. Hiç kimsenin aklına gelmediği hediyeleri sadece siz düşünün ve uygulayın!
İştah açıcı yüzüklerden bir tane daha. Canınız fincanda çay ya da kahve mi çekti yoksa? Ablanız da çok sever elbette bunları. Ablanızın en sevdiği içecekleri parmağında taşımasını istiyorsanız bu yüzük tam aradığınız hediye!
Biraz ürkütücü bir cüzdan değil mi? Dışarıdan öyle göründüğüne bakmayın. Aslında yufka gibi bir kalbi, kocaman da bir gönlü vardır. Tüm kişisel eşyalarını bu kocaman gönülde taşıyabilir.
Bir bayana verilmesi gereken en ideal hediye tabi ki kolyedir. Yeri gelir çok beğenilen bir kolye bayanlar tarafından yıllarca çıkartılmaz. Belki de ablanız bu kolyeyi çok beğenecek ve yıllarca boynunda taşıyacak. Ablaya değişik yılbaşı hediyeleri arayanlar bu kolyeye hayran kalacaklar.. ;)
Örgü kazak, yelek, atkı, hırka, şapkaları biliriz. Ya örgü çanta? Hiç düşünmüş müydünüz? Oldukça ilginç bir yılbaşı hediyesi olacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Kış sert geçecek diye bazı duyumlar aldık. Hatta son 30 senenin en sert kışı olacakmış her sene olduğu gibi! Bu ser kışta ablanızı sizin verdiğiniz atkının sarmasını istemez misiniz?
Kitap tutucular yine görev başında! Bu ne bir saksı ne de insan yiyen bir çiçek! Farklı tasarımıyla kitapları koruma görevi üstlenen bu hediyeyi ablanız çok beğenecek.
Yerinde duramayan, kıpır kıpır bir ablanız varsa ona da bu ayıcıklı cüzdan yakışır. Güzele ne yakışmaz ki!
Yılbaşı hediyesi deyince bizden şaşmayın. Bizi takipte kalın, en güzel hediye çeşitlerini buradan görün!
- See more at: http://www.enilginchediye.net/yilbasi-cekilisi-icin-ablaya-alinabilecek-hediyeler/#sthash.Z9yM0vkE.dpuf