12 Aralık 2013 Perşembe

Sevgiliye Kış Ayına Özel Hediyeler


Koskoca bir yaz mevsimini daha geride bıraktık. Birbirini deli gibi seven aşıklar sıcak yaz akşamlarından sonra şimdi de soğuk kış günleriyle mücadele etmek zorunda. Her ne kadar yaz mevsimi kavurucu sıcaklıkta geçse de kış ayları sevgililer için çok daha zordur. sürekli kapalı ortamlarda durmak zorundadırlar. Bu da yapabileceklerini kısıtlıyor maalesef.
Soğuk kış aylarında sevgililerin en çok yaptığı şeylerin başında birbirlerine daha fazla sarılmak ve ellerini daha sıkı tutmalarıdır. Yani aşklarıyla ısıtmaya çalışırlar bedenlerini. Peki ya beraber olmadıkları zaman? İşte burada da devreye siz giriyorsunuz J Bu günlerde sevgiliye hediye alınacaksa kesinlikle kış ayına özel hediyeler alınmalı. Bu hediyeler, siz olmadan da sevgilinizi soğuktan korusun, her zaman sıcaklığınızı derinden hissetsin. sizin sayenizde sevgiliniz için bu kış o kadar da sert geçmeyecek. Ne kadar düşünceli bir aşık olduğunuzu göstermenin en romantik yoluna hazır olun..


Yine klasik kış mevsimi sorunlarından biri; dokunmatik telefon! Eldiven taksanız telefonu kullanamazsınız, takmazsanız parmaklarınız donar. Aynı şekilde sevgiliniz için de geçerli bu durum. Dokunmatik eldiven ile böyle bir problem kalmıyor. Sıradan eldivenler gibi olmayan bu eldiveni dokunmatik telefonlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Hala normal kulaklık kullanan bir sevgiliniz mi var? Havalar iyiyken pek sorun olmaz ama kışın kulakları biraz üşüyebilir. Buna da çözüm tabi ki sizin gibi iyi bir sevgiden gelecek. Pofuduk kulaklık, hem kaliteli müzik keyfi sağlıyor hem de kulakları soğuklardan koruyor.
Sevgilinizle birlikte olmadığınız zaman onun ellerini yine siz ısıtın! Bunu sıcak kalpler ile de sağlamanız çok basit. Sevgiliniz, siz olmadığınız zamanlar sıcak kalbi elinde tutarak sıcacık ellere sahip olacak. Sanki el ele tutuşuyormuşcasına sizi yanında hissedecek.
Soğuk havalarda sevgiliniz ellerini ısıtacak bir mükemmel hediye daha. Örgü kılıflı el ısıtıcı ile soğuk havalar kabus olmayacak.
Soğuklarda hem bere hem atkıyı ayrı ayrı takmanıza hiç gerek yok. Sakallı bere, yüzünüzün her yerini sıcak tutmaya fazlasıyla yetecek. Hem kendinize hem de sevgilinize birer tane alarak ilginç bir çift görünümü kazanabilirsiniz :)
Doğuk kış günlerinde en büyük sorunlardan biri de sigara içmenin tam bir eziyete dönüşmesidir. Eldivensizken içmeye kalktığınızda elleriniz adeta donar. Eldivenli olduğunuz zamanlarda da neredeyse sigara içmek imkansız olabiliyor. Bu sorunu kökten çözen harika bir ürün. Sigaracı eldiven ile hem sevgilinizin ellerini ısıtacak hem de sigarasını rahat bir şekilde içmesini sağlayacaksınız. Bu şekilde sigara içemediği için sinirli olan bir sevgiliniz de olmayacak :)
Tartışmasız kış aylarında sevgililerin en sık ihtiyaç duyacağı şeylerden biri bu eldivendir. Sadece ikinizin kullanabileceği sevgili eldiveni ile hem soğuktan korunacak hem de el ele tutuşabileceksiniz.
Evde televizyon karşısında battaniyeyle verilen mücadeleyi hepimiz biliriz. O sıcacık battaniyenin altından çıkıp kumandaya uzanmayı hiç istemeyiz. Kollu battaniye üşenmeyece hiç gerek yok! Kolunuza geçirdiğiniz battaniye ile rahatça hareket edebilirsiniz.