25 Aralık 2013 Çarşamba

İsme Özel Hediyeler


isme özel hediye

Sevdikleriniz için alabileceğiniz en değerli ve en unutulmaz hediyelerin başında, sevdiğiniz insanların isimlerini üzerinde taşıyan ve bu anlamda oldukça özel ve önemli sayılan hediyeler hiç kuşkusuz isme özel hediyelerdir. İnsan isimleri, kişiye doğdukları anda ve genelde ebeveynleri tarafından verilir ve bu isim ölünceye kadar o kişiyi, diğer kişilerden ayırt etmek için kullanılır. Hatta bir rivayete göre, bebeğe konan isim, ilerde onun kişiliğinin şekillenmesinde de önemli bir rol oynar. Dolayısı ile, bebeğinize seçeceğiniz isim konusunda oldukça dikkatli ve seçici olmalısınız. İsimler, bir kişiyi diğer kişilerden ayırt eden en önemli özellik olduğundan, isme özel hediye de bu anlamda oldukça özel ve önemli sayılan hediye çeşitleridir. Hediye alacağınız kişi, sizin sevgiliniz olabilir, anneniz, babanız, kardeşiniz veya doktor arkadaşınız, öğretmeniniz  olabilir tüm sevdiğiniz ve önem verdiğiniz insanlara, kalıcı ve yıllar yılı saklayabilecekleri bir hediye araştırıyorsanız, hiç şüphesiz düşünmeniz gereken hediyeler isme özel hediyelerdir. Bugün sizlereisme özel hediyeler konusunda hediye fikirleri ve hediye tavsiyelerinde bulunmaya çalışacağız. Önerdiğimiz kişiye ve isme özel hediyeleri beğeneceğinizi umuyoruz.


İsme Özel Hediye Fikirleri


Erkek için İsme Özel Hediyeler & İsme Özel Kalem

Kişiye Özel Hediyeler
Kişiye özel hediye tavsiyelerim arasında yine erkekler için isme özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Erkek sevgilinize 14 Şubat sevgililer gününde, onun doğum gününde veya yıl dönümünüzde alabileceğiniz çok güzel ve özel bir hediye. Kişiye özel kalem seti. Bu ikili kalem setine, sizin ve sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde hediyeniz de kişiye özel bir hediye oluyor. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Hediyeler - Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık
Fiyatı ile önce çıkan ve oldukça hesaplı, aynı zamanda kişiye özel bir hediye olan bir hediye tavsiyem olacak şimdi de! Hayatımız boyunca ufak tefek araç gereç kullanırız ve çoğu zaman bu araç gereçlerin kıymetini pek bilemeyiz. Örneğin bir anahtarlık! Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız anahtarlık, düşünüldüğünde aslında bizler için o kadar büyük yardımcılardır ki misal; evinizin, iş yerinizin, arabanızın veya kasanızın bütün anahtarlarını üzerinde taşır ve sizin ufacık bir anahtarı kaybetmeniz gibi bir sorunun yaşanmamasında büyük yardımları olur. Yani aslında ufacık bir anahtarlık gördüğünüz gibi bizlere nasıl da ciddi zaman kazandırır. Bu kadar anahtarlıktan bahsetmişken, şimdi sizlere harika bir anahtarlık önereceğim. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık üzerine, hem sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilir, hem de içerisine birlikte bir fotoğrafınızı ekletebilirsiniz. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık aşkın rengi olan kırmızı renge sahip bir de kalp şeklinde olması bu ürünü zaten fazlası ile romantik kılmaya yetiyor. Bir de üzerine isim ve fotoğraf eklendi mi, işte ortaya harika bir hediye çıkıyor! Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık içerisine nişanlınızın fotoğrafını ekleyip, üzerine de isimlerinizi yazdırın sonra anahtarlığa, evlendiğinizde oturacağınız evin anahtarını yerleştirin. Sizce bundan daha güzel bir hediye olabilir mi sizce? Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık, sevdiklerinize sevginizi göstermenin en kolay ve etkili yolu. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık kapaklı olup, içerisinde sevdiğiniz kişinin resmini koymanız için 2 cm çapında bir daireye sahip. Kapak kısmı mıknatıslıdır. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlığın ön ve arka kapağına yazı ekletmek mümkündür.

İsme Özel Hediyeler & İsim Yazılı Kelebek Ayna Saat

sevgiliye özel hediyeler
"Kelebeğim..." diye hitap ettiğiniz kelebekler kadar narin ve güzel sevgilinize, kelebek figürleri ile süslenmiş olan şık bir aynalı duvar saati hediye etmek bence harika bir fikir olacaktır. Sevgiliniz kadar narin bir tasarıma sahip olan Kelebek Duvar Saati aynı zamanda çok da kullanışlı. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel doğum günü hediyelerinden biri. Üzerine kendi isminizi ve sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz bu özel duvar saati aynı zamanda kullanım amacı itibari ile çok de işlevsel. Bulunduğu ortama son derece dekoratif bir hava katacak olan İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saati hem saat, hem ayna, hem de bir duvar süsü olarak kullanmak mümkün. Tamamen kişiye özel olarak düzenlenen İsim Yazılı Kelebekli Ayna evinde modern tarzda dekorasyona önem veren sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz çok özel bir ürün. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat sert bir akrilik malzemeden üretilmiştir ve diğer cam aynalar gibi kırılma çatlama sorunları ile sizi yormaz. Saatin çapı 30 santim kalınlığı ise 3 milimetredir. İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saati sevgilinize veya size özel hale getirmek için "sepete ekle" butonu üzerindeki bölüme ayna üzerine yazılacak isimleri eklemeyi unutmayınız.

İsme Özel Hediye - İsme Özel Kolye 14 Ayar Altın

isme özel hediye sevgili için
İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi "Sinem" ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan, Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde...

Kişiye özel Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Anahtarlık

kişiye özel hediyeler
Seçeceğiniz sevgililer günü hediyesi veya sevgilinizin doğum günü için bir ton para ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan sevgilinize onu hatırlamış olduğunuzu hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde bir hediye belirlemek. Bu anlamda yine fiyatı ucuz ve üzerinde sizin ve sevgilinizin isimlerinin yer aldığı anahtarlık seti özel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

Bayan için İsme Özel Hediyeler & Kişiye Özel Bayan Cüzdan

Sevgililer günü hediyeleri