11 Aralık 2013 Çarşamba

Parlak Hediye Fikirleri ve Orijinal Hediyeler


Özel ve önemli günlerde sevdiklerinize orijinal bir hediye vermek için aslında bir çok nedeniniz var! Birincisi artık büyük anne ve dedelerimizden kalma klasik hediye alışkanlıklarından sanıyoruz ki siz de sıkılmaya başladınız ve artık yeni hediyeler denemeyi  siz de istiyorsunuz. İkincisi ve en önemli neden ise, hangi özel gün ve kimin için olursa olsun, satın aldığınız hediyenin bir fark yaratmasını, sizin hediyenizin diğer hediyelerin yanına fark edilmesini ve dikkat çekici olmasını istersiniz. Biz de işte tam da bu nedenle sizlere birbirinden farklı, değişik ve dikkat çekici, orijinal hediye önerilerinde bulunacağız. Öyle ki, bu hediyeler gerçekten hem çok ilginç, hem çok sıra dışı, hem de siz bile daha ilk gördüğünüz anda "Yok artık! bunu da mı yapmışlar!" diye hayretler içerisinde bırakacak hediyeler! Aslında bir şeye orijinal diyebilmemiz için o şeyin bir başkasında olmaması gerekir diye düşünüyorum veya kavram olarak "orijinal hediye" deyimi, kanaatimizce tam yerli yerine oturan bir kavram değil. Bunun yerine "parlak hediye fikirleri" desek daha mı doğru olurdu acaba?

Şimdi gelelim Orijinal hediye fikirlerimize veya önerilerimize. Önermiş olduğumuz hediyeler, sevgililer gününde, sevgilinizin doğum gününde, Annenize, babanıza kısacası herkese alınabilecek hediyeler. Umarız sitemizde keyifli ve güzel bir zaman geçirirsiniz. Bu onu ile ilgili sizin farklı ve size göre orjinal hediye fikirleriniz varsa lütfen siz de bu düşüncelerinizi bizlerle paylaşınız...

En Orijinal Hediye Fikirleri


Orijinal Hediyeler & LED Işıklı Araba Lastiği Duvar Saati

Orjinal Hediyeler
Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yılbaşı için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere yılbaşı hediyesi olarak düşünün. Kesinlikle iyi bir tercih olacaktır.

Orijinal Hediye Fikirleri & Vintage Karaoke Mikrofon

Vintage Karaoke Mikrofon
İyi şarkı söyleme yeteneğinizi dışa vurmanın zamanı gelmedi mi? Vintage Karaoke Mikrofon ile en güzel şarkılara eşlik edip karaoke yapabileceksiniz! Tüm bilgisayara uyumlu Vintage Karaoke Mikrofon ile arkadaşlarınızı davet ettiğiniz partiler daha eğlenceli ve daha keyifli geçecek! Müzik sizin için bir tutku mu? Şarkı söylemeden duramayanlardan mısınız? Son derece şık bu özel mikrofon ile artık sesiniz eskisinden daha gür ve daha güzel çıkacak! Bilgisayarınızda daha önce sadece dinleyici olarak çaldığınız tüm şarkılara Vintage Karaoke Mikrofon ile rahatlıkla eşlik edebileceksiniz! 3.5 mm çıkışı ile her bilgisayar ile uyumlu ve 2 Metre Jak kablosu bulunan bu şık mikrofon size daha rahat şarkı söyleme imkanı sağlıyor! Siz de artık daha önce ekranlarda ya da konserlerinde elinde mikrofon ile hayranlıkla izlediğiniz starlar gibisiniz! Vintage Karaoke Mikrofon ile ister şarkılarınızı keyifle söyleyin, ister skype gibi sesli ve görüntülü sohbetlerinizde mikrofon olarak kullanın! Masanızın en şık ve dekoratif elemanı olacak nostaljik görünümlü Vintage Karaoke Mikrofonu ister kendiniz için satın alın, ister sevdiklerinize hediye edin! Kendilerine ilginç ürünler hediye edilmesinden hoşlanan sevdiklerinize bu harika ürünü armağan edebilirsiniz.

Orijinal Hediye Fikirleri & Minyatür Saatler

3 boyutlu Saatler
Erkek ve bayanlar için farklı modelleri olan Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatleri birbirinden renkli ve birbirinden güzel! Saat tasarımlarına yepyeni bir yorum getiren Minyatür Saatler ile bileklerinize şıklık geliyor! İncecik ve akıl almaz tasarımı ile görenlerin tekrar bakmak isteyeceği bu özel saatler içerisinde, adeta gerçek yaşamdan kesitler var! Küçük ve hatta mini minnacık objeler ile 3 boyut özelliği kazandırılan Minyatür 3D Kol Saatleri hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Çizilmek cam, çelik ve paslanmaz gövde, deri kol kemeri ile tasarım harikası bir kol saati! Eyfel Kulesi, 3 boyutlu güller, alış veriş ikonları, düğün ikonları daha bir çok 3 boyutlu figür bu incecik tasarım içerisinde hayat buluyor! Tarz ürünlerden hoşlanan erkek ya da kız arkadaşınıza sıra dışı ve orijinal bir kol saati, doğum günü hediyesi olarak düşünüyorsanız, Minyatür Kol Saati müthiş bir hediye!

İlginç Hediyeler & Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Erkeğe Hediye, Babalar Günü Hediyesi
İnsanlık tarihindeki en önemli buluşlardan biri şüphesiz tekerleğin icadıdır. Tekerlek sayesinde göçler yapılmış, savaşlar kazanılmıştır. Ama tekerleği icat edenler sanıyoruz ki hiç, bir gün gelecek de bu tekerlek zamanı gösteren bir duvar saatine dönüşecek diye düşünmemişlerdir. Şimdi sizlere özellikle erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz ilginç bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Otomobillerden bildiğimiz jantlı araba lastikleri farklı bir tasarım anlayışı ile çok şık bir duvar saatine dönüştü. Tasarımı son derece dikkat çekici, şık ve orijinal olan Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati artık sizlerle. Otomobil ve hız sevdalıları bu hediyeye bayılacaktır. İlginç ve orijinal tasarıma sahip Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati görenleri kendine hayran bıraktıracak. Bu saate bakanlar dönüp tekrar bakmak isteyecekler. Babanıza, eşinize erkek kardeşinize veya erkek arkadaşınıza alabileceğiniz Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati erkeklere alınabilecek son derece orijinal bir hediye ürün. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati ev ve ofis dekorasyonunuzun en vazgeçilmezi en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor. Ev-ofis için orijinal ve ilginç hediye arayanlar Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saatini gönül  rahatlığı ile alabilirler. Aynı zamanda bu ürünü 16 Haziran Babalar Gününde Babanıza; Babalar Günü Hediyesi olarak da verebilirsiniz.

Orjinal ve Komik Hediyeler & Kişiye Özel Vasfiye Teyze Sihirli Kupa

vasfiye teyze, ne çekti be, vasfiye teyze resim,
Oldukça başarılı bir dizi olan Yalan Dünya, içerisinde sivrilen ve diziyi sürükleyen bir çok karakter bugüne kadar çıktı. Ancak dizinin özellikle bu son dönemlerinde sivrilen bir karakteri var ki, kısa süre içerisinde Türkiye’nin en sevilen dizi karakteri oluverdi. İzleyicilerin oldukça benimsediği ve kendini sevdiren Vasfiye Teyze artık her yerde! Şimdi de isme özel Sihirli Kupa’da. Kişiye Özel Vasfiye Teyze Sihirli Kupayı hediye edeceğiniz kişinin ismine özel olarak hazırlatabilir, sevdiklerinize bu sevimli karakter olan Vasfiye Teyze’li bir sürpriz yapabilirsiniz. Vasfiye Teyze’nin bu kadar benimsenmesinin en büyük nedeni şüphesiz içimizden mahallemizden, kısacası gerçek yaşamımızdan aşina olduğumuz bir tip veya karakter olması! Bu karakter o kadar mehur oldu ki, Vasfiye Teyze’nin televizyonda başlayan macerası çok kısa sürede İnternete, gazetelere ve sokağa yayıldı. Sizin de şahit olduğunuz gibi Vasfiye Teyze’nin nükteli ve iğneleyici bir cümlesine giriş yaparken en sık kullandığı replik olan “Ne çektin be…? “ repliği şuan milyonların diline dolanmış durumda. Vasfiye Teyze belki de içimizden biri olduğu için bu denli çok sevildi ve herkes onu izlerken tıpkı bizim “Ayşe teyze gibi, Asuman Hala gibi” dedi. Bu dedikoducu, küçümser tavırlı, Gülse Birsel’in tabiriyle ‘enerji vampiri’ Vasfiye Teyze, Kişiye Özel Vasfiye Teyze Sihirli Kupada sizi ve sevdiklerinizi daha da güldürmeye geliyor. Kişiye Özel Vasfiye Teyze Sihirli Kupayı hediye etmek istediğiniz kişiye özel olarak hazırlıyoruz. Vermiş olduğumuz linkten “Sepete Ekle” butonunun üzerindeki kutucuğa yazacağınız isim “Ne çektin be…?” cümlesinde noktalı yeri dolduracak.

Orjinal Hediye Fikirleri & Dekoratif Akvaryum

İlginç Hediye Fikirleri
Akvaryum, bir mekana canlılık ve hava katan en önemli aksesuarlardan biridir. Siz de akvaryum içerisinde yaşayan balıklardan hoşlanıyor ve ışıl ışıl akvaryumların mekanınıza bambaşka hava katacağını düşünüyorsanız, size harika bir teklifimiz var. Dekoratif Akvaryum iki farklı modeli ile görenleri kendisine hayran bırakıyor, mekanınıza büyülü bir atmosfer ve ortama canlılık kazandırıyor. Eğer evinizde ya da iş yerinizde kocaman bir akvaryuma yer açacak kadar yeriniz yoksa, bir de Ampul Şeklinde tasarlanmış olan Dekoratif Akvaryum ile tanışın. Elegant ve Single modelleri bulunan Dekoratif Akvaryum, Ampul şeklindeki tasarımı ile adeta parlak ve estetik bir fikrin nasıl olabileceğinin fitilini ateşliyor. İçerisine bir adet akvaryum balığı koyabileceğiniz ve masanızda tam da gözünüzün önünde sergileyebileceğiniz estetik Dekoratif Akvaryum, yeni ev hediyesi olarak ne hediye alabilirim sorusunun da en güzel yanıtı. Sevdiklerinize tasarımsal açıdan dikkat çekici, etkileyici özel bir ev hediyesiofis hediyesi vermeyi düşünüyorsanız, Dekoratif Akvaryum tam size göre bir ürün! Elegant ve Single modelleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için "Satın Al" butonuna tıklamanız kafi!

Orjinal Hediye Fikirleri & Marilyn Monroe Sarkaçlı Duvar Saati

bayana ilginç hediye
Otoriteler ve işin uzmanları tarafından yeryüzünde gelmiş geçmiş en seksi ve en güzel kadınlardan biri olarak gösterilen bir kadın! Hatta sadece bir kadın da değil o bir fenomen! Kimden bahsettiğimizi sanırız tahmin etmişsinizdir; Marilyn Monroe! Bildiğiniz gibi ölümünden sonra bile hala onu taklit ederek veya ona benzemek isteyen binlerce kadın oldu, kendini daha seksi bulanlar mı dersiniz, ondan daha güzelim diyenler mi dersiniz, ancak kesin olan şey şu ki, kimse Marilyn’in yanına bile yaklaşamadı. Şimdi kız arkadaşınıza alabileceğiniz ilginç ve gerçekten çok güzel bir hediye tavsiyem olacak! Marilyn Monroe Sarkaçlı Duvar Saati güzelliğin ve seksapelin sözlük karşılığı olarak tanımlanan Marilyn Monroe severler için kaçırılmaması gereken bir ürün. Aktrisin havalandırma mazgalı üzerinde verdiği unutulmaz pozu Marilyn Monroe Sarkaçlı Duvar Saatinde hareketli olarak karşımıza çıkıyor. Sarkaçlı Duvar Saatlerinde hem en sevdiğiniz figürler hem de her göreni hayrete düşüren bir mekanizma yer alıyor. Sarkaçlı Duvar Saatleri ikon mertebesindeki ünlüleri dans ettiriyor. Marilyn Monroe Sarkaçlı Duvar sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda figür dans ediyor görüntüsüne kavuşuyor. Bir diğer deyişle Marilyn Monroe Sarkaçlı Duvar Saati tik tak duymayagörsün, hemen oynamaya başlıyor. Böylelikle ister salonunuzda, ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz.

Orjinal Hediye & Saatli Duvar Tabloları

Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki hediye hem bir duvar saati, hem de çok şık ve birbirinden farklı sizin beğenilerinize uyacağını düşündüğüm şık ve dekoratif bir tablo! Yani hem duvarınız güzel bir tablo ile süslenecek hem de zamanı size bildirecek şık bir duvar saatiniz olacak. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık duvar saati, Nostaljik Taksim görüntüsü. Ev ve Ofisler için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Aynı zamanda Kadın ve Erkek sevgililer için de düşünülebilecek harika bir doğum günü hediyesi olabilir.  Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de duvar saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir.

İlginç Hediye Fikirleri & Manyetik Mavi Işıklı Kare Fotoğraf Çerçevesi

İlginç Hediyeler
Sevdiklerinize alınabilecek ilginç ve özel hediyelerden bir diğeri ise, Özel bir Resim çerçevesi. En Güzel fotoğraf karelerinizden birini evinizin veya ofisinizin en güzel yerinde böyle şık bir resim çerçevesi içerisinde daha iyi bir şekilde sergilemek mümkün. Manyetik Kare Çerçeve, manyetizma prensibi sayesinde fotoğraflarınızı havada uçuyormuş gibi sergileyen özel bir fotoğraf çerçevesidir. Çerçevenin marifeti bu kadar mı? Hayır! Fotoğraflarınız hoş bir mavi bir ışık altında, havada tıpkı asılı kalıyormuş şeklinde kendi etrafında dönüyor. Manyetizma prensibiyle çalışan bu çerçeve, iki bölümden oluşuyor: Şık metal dış çerçevesi ve içine fotoğrafınızı yerleştireceğiniz küçük çerçeve. Öncelikle küçük çerçevenin içine dilerseniz çift taraflı olacak şekilde o özel fotoğraflarınızı yerleştirebilirsiniz. Fotoğraf çerçevesini de dış çerçevenin içindeki manyetik alan içine yerleştirin. Böylelikle fotoğrafınız yer çekimine karşı gelecek şekilde havada asılı kalacak. Elinizle hafif bir itme hareketi verdiğinizde ise fotoğraf çerçevesi kendi ekseni etrafında dönmeye başlayacak. Manyetik Kare Çerçevenin bir diğer özelliği ise metalik renkle uyumlu mavi ışığı.

Orjinal Hediye & Apple Lisanslı iPhone 4/4S Kapak

iPhone 4/4S Kapak
Birbirinden şık Apple Lisanslı iPhone 4/4S kapaklar ile iPhone telefonunuz hiç olmadığı kadar göz alıcı ve şık olacak. iPhone 4/4S telefonları ile mükemmel bir uyum sağlayan kapaklardan beğenilerinize en uygun rengi seçin ve tarzınızı ortaya koyun. Altın, gümüş, siyah, pembe ve kırmızı renk seçenekleri bulunan bu şık iPhone kapaklar, telefonunuzu fiziksel darbelerden, çiziklerden, tozlardan ve kirden korurken, telefonunuza bambaşka ve çok havalı bir görünüm kazandıracak. iPhone 4 ve 4S cep telefonları ile uyumlu, telefonu yandan kavrayan ve arka bölümünde iç içe geçmiş halkalar şeklindeki bu mükemmel tasarım kapaklar, cep telefonunuz ile görsel bir şölen oluşturuyor. Telefonunuzun dahil ses sistemi, kamera, kulaklık gibi bölümleri ile uyumlu olan ve son derece canlı renkleri ile dikkat çekici iPhone 4/4 S kapaklardan istediğiniz rengi seçin. İster kendiniz için kullanın isterseniz sevdiklerinize hediye edin. Bu harika ürünü stoklar tükenmeden kaçırmamalısınız.

İlginç ve Anlamlı Hediyeler & Gezegenimiz Dünya Cam Duvar Saati

İlginç Hediye
Gezegenimize en yakın gezegen olan Mars'ta milyonlarca yıl evvel hayat varmıydı veya hala canlı diyebileceğimiz varlıklar yaşıyor mudur, bu tartışma beri dursun! Maalesef insanoğlu başka gezegenlerde hayat var mıdır araştırması içerisinde, üzerinde yaşadığı Dünya'ya inanılmaz şekilde zarar verdi ve hala da vermeye devam ediyor! İşin acı tarafı ise, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok az insan dışında, bu zarar kimsenin umurunda bile değil! Eklediğim ürün gezegenimiz Dünya'ya ait cam bir duvar saati! Üzerinde dikkatli baktığınızda akrep ve yelkovan ucunda bir uydu ve bir astronot bulunuyor! Doğayı maviyi ve yeşili seven dostlarınıza, öğretmenlerinize verebileceğiniz çok anlamlı ve güzel bir hediye! Belki de bu saati hediye ettiğiniz kişi, saatin kaç olduğunu öğrenmek için bu saate baktığında gereksiz yere sarf ettiği elektriğin, kağıdın ve doğaya verdiği zararın daha iyi idrakine varacaktır! Doğum günü için, öğretmenler günü için, anneler günü ve babalar günü için sevdiklerinize Dünya'yı hediye edin!

Orjinal Hediye Tavsiyeleri & Eyfel Kulesi Dişli Masa Saati

Hediye
Tasarımı ile gerçekten kendisine hayran bıraktıran bir masa saatini sizlere hediye olarak önereceğim. Bu ürünü isterseniz babanıza Babalar günü hediyesi olarak, isterseniz annenize Anneler Günü hediyesi olarak ya da isterseniz sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Hatta belki de öğretmeninize hediye etmeyi düşünürsünüz bu konuda takdir sizin ama şu var ki, gerçekten orijinal ve etkileyici bir hediye düşünüyorsanız bu ürünü tavsiye ederim. Ürün bildiğimiz Eyfel Kulesi’ne farklı ve soyut bir yorum getiriyor. Eyfel Kulesi Metal Dişli Masa Saatinin büyük ve küçük iki modeli  bulunuyor. İnşası, 1889 yılında tamamlanan, Paris’in en bilindik sembolü Eyfel Kulesi, her yıl binlerce yabancı turist tarafından ziyaret ediliyor. Siz henüz Eyfel Kulesi’ni görebildiniz mi bilmiyoruz ama bu ürün ile masanızın üzerinde mini bir Eyfel Kulesi’ne sahip olacaksınız. Gerçek Eyfel kulesinden ilham alan Eyfel Kulesi Metal Dişli Masa Saatinin büyük ve küçük iki boyu satılıyor. Gerçek Eyfel Kulesi’ne daha yakın bir görüntü istiyorsanız, tercihinizi büyük boy olan saatten yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Bununla birlikte Eyfel Kulesi Metal Dişli Masa Saatinin küçük boyunun da tasarım açısından hiçbir eksiğinin olmadığını resimlerden kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Yıldönümünüzde eşiniz için de hem romantik hem de kullanışlı bir hediye olacağını düşünüyoruz.

İlginç Duvar Saati & Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

ilgin hediyeler
İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kare şeklinde cam, beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

Çocuklara Orjinal Hediyeler & Uzaktan Kumandalı Orjinal Mustang-Ford Araba

Orjinal hediye

Hiç yorum yok: