17 Aralık 2013 Salı

Bayanların Ruhuna Hitap Eden Hediyeler

Kadın Ruhuna Hitap eden hediyeler

Bir bayana ne hediye alınabilir? Ne kadar basit bir soru öyle değil mi? Soru çok basit de, cevabı inanın onlarca ciltlik ansiklopedileri dolduracak kadar geniş bir konu! Bayanlar için alınabilecek hediyeler ve genel olarak bayanlara hediye yelpazesi o kadar geniştir ki, tam da "Aradığım hediyeyi buldum!" dersiniz, daha sonra karşınıza başka bir ürün çıkar, siz daha evvel seçtiğiniz hediyeden soğumaya ve beğenmemeye başlarsınız. Bu durumda işler iyice Arap saçına dönmeye başlar. Hele hele, bayanları henüz iyi tanımayan bir erkekseniz, o zaman hediye seçiminiz daha da zor hale gelir. Birbayana hangi hediye alınırsa, mutlu olur? Bayanlara hediye seçerken nelere dikkat etmek lazım? Bayanların kişisel kullanımına uygun hediyeler nelerdir? Bu ve buna benzer sorular ile on binlerce hediye seçeneği arasında, kendinizi boğulmuş hissedersiniz. Aslında bayanlara hediye seçmek demek, binlerce alternatifli hediye havuzundan size ve kız arkadaşınıza, annenize kısacası bayanlara güzel gelebilecek bir tanesini çekmek demektir. Peki ama hangisini?

Bugün sizlere bir Bayana alınabilecek hediyeler üzerinde çeşitli değerlendirmeler yapacağız, bayanlara hediye almanın püf noktalarından, inceliklerinden bahsedeceğiz ve son olarak da bayanlar için, özel, romantik,  sürpriz hediye fikirlerimizi sizlerle paylaşacağız. Bildiğiniz gibi gelişmiş bütün ekonomilerde, firmalar reklam stratejilerini bayanları tavlamak üzerine kurarlar! Çünkü inanın, bayanlar olmasa, bugün ekonomiler dibe vururdu. Lütfen, kendi evinizdeki yaşamı bir gözünüzün önüne getirin! Babanız bir araba alacak, rengine ve modeline anneniz onay vermeden alamaz! Eve bir çamaşır makinesi alınacaksa, anneler olmadan asla babanız eve "Hanım şu makineyi aldım." diyerek gelemez. Evin perdeleri, koltuk takımları, babanızın takım elbise içerisine giyeceği gömlek ve kravatı daha bir çok şey! Bir de toplumumuz da, kadın ikinci plandadır derler! Şaka bir yana da, Sevgilinize, kız arkadaşınıza, Annenize veya Kadın Öğretmene bir hediye alacaksanız, sığ hediye fikirleri içerisine sıkışıp kalmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü gerçekten bayanlar için, hayal edemeyeceğiniz kadar hediye seçeneği var!

Bayanlara Hediye Almanın İncelikleri


Bir bayana alınabilecek en güzel hediye; samimiyet ve sevgi ile sunulmuş herhangi bir hediyedir. Çok mu yuvarlak bir tabir oldu bu? Konuyu biraz daha açalım o zaman; Aslında gerçekten de bayanlar için en mükemmel, en pahalı hediyeyi bile alsanız, sevgi ve samimiyetle sunmadığınız takdirde, hediye amacına ulaşmış olmaz, dolayısı ile etkileyici bir hediye de olmaz! Bayanlar hayatı, erkeklere göre daha detaycı yaşadıklarından, bayanlar için özensiz, gelişi güzel ve hissedilmeden alınmış olan hediyeler, şekli, fiyatı ne olursa olsun doğru hediye değildir!

Doğum Günü, Sevgililer Günü, Yıl dönümü için ya da genel ifade ile özel günler için Bayan arkadaşınıza bir hediye almayı düşünüyorsanız, Onu ne kadar iyi tanıdığınızı bir kez daha düşünmeniz lazım! Mutlaka Alış veriş merkezlerinde veya mağazalarda el ele gezerken, nelerden hoşlandığını yanınızda mırıldanmıştır. Örneğin hangi renklerden hoşlandığını, hangi takıları beğendiğini, hangi aksesuarların kendisi için favori olduğunu, ne tip parfümleri seçtiğini. Bu konular ile ilgili olmanız, ilişkinizin saadeti açısından da çok önemlidir. Çünkü sevgilinizin size daha önce anlatmaya çalıştığı şeylerin dışında, beğenmeyeceği bir hediye almanız halinde, bırakın hediye almış olmayı, ilgisiz ve umursamaz bir sevgili olabilirsiniz. Ya da bir Eş!

Hediyeye Değer Katın!


Bayanların bir hediyelik eşyaya bakarken gördükleri ve düşündükleri şey ile, erkeklerin kendilerine alınmış bir hediyeye bakış açıları çok farklıdır! Erkekler, hayatı daha sonuç odaklı ve pragmatik yaşarlar. Yani hediye, erkeğin işine yarayacak mı yaramayacak mı? Erkeklerin hediyelere bakış açıları kabaca bu şekilde olduğu için, erkek hediyeleri ve bayan hediyeleri birbirinden çok ayrışır. Bayanlar için ise, hediyede, estetik duruş, yarattığı his, verdiği mesaj gibi olgular daha önemlidir. Dolayısı ile bayanlara alınabilecek hediyeler konusunda, erkekler için çok ciddi bir ip ucudur. Bayanlara hediye seçerken, hediyenizin, bir bayan bakış açısı ile estetik olmasına dikkat etmelisiniz. Bir bayana romantik olmayan bir hediye bile alsanız, üzerine iliştireceğiniz sevgi dolu bir not, o hediyeyi daha anlamlı ve özel bir hediye haline getirir. Bayan sevgilinizin, almış olduğu hediyeyi sahiplenmesini, benimsemesini istiyorsanız, bu hediyeyi gerçekten romantik bir hale sokarak, vermeniz gerekir. Hediye aldım ve verdim bu kadar! demekle olmuyor. Mesela hediyenizi mutlu bir şekilde, sevgilinizin boynuna sarılarak, "Seni Seviyorum" diyerek, takdim etmek, hediyenizin tozlu raflar arasında veya hiç açılmayacak sandıklar içerisinde unutulup kalmamasına sabep olur. Çünkü bayanlar, almış oldukları o hediyeyi, ilk günkü heyecanı ile kendilerine nasıl takdim edildiyse o şekilde hatırlayarak kullanırlar...

Bayanlara Hediye Fikirleri


Bayan Hediyeleri - Pırlantalı Melek Bileklik

hediye ucuz bayan bileklik
Meleklerin, adeta bembeyaz süt gibi tertemiz ve günahsız varlıklar olduklarına inanılır. Bu anlamda melekler, iyilik abidesi varlıklardır. Sizin de yaşamınızda zerre kadar zararını görmediğiniz, üstüne üstelik en kötü zamanlarınızda arkanızda hissettiğiniz, her zaman sizin için iyi olanı isteyen ve düşünen insanlar mutlaka vardır. İşte bu insanlar da melek sıfatını fazlası ile hak eden insanlardır. Bu kadar iyi ve temiz kalpli "melek" gibi sevdiklerinize ancak böylesine bir hediyelik ürün layık olabilirdi. Gönlünüzde adeta bir melek sayılan annenize, bayan eşinize, kız arkadaşınıza üzerindeki küçük sevimli meleğin yer aldığı Pırlantalı Melek Bileklik hediye ederek sizin için ne kadar özel ve değerli olduklarını hissettirebilirsiniz. Melekler kadar saf ve temiz kalpli sevdiklerinize anlamlı bir hediye vermek isterseniz Pırlantalı Melek Bileklik en güzel hediye alternatiflerinden biri.

Bayan Hediyeleri - Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve

sevgiliye özel hediyeler
Sevgilinize veya eşinize güzel ve bir o kadar da etkileyici romantik bir hediye arayışındaysanız, şimdi sıkı durun! Çünkü tam aradığınız o romantik hediye şu an karşınızda duruyor. Sevgiliye hediyemizin adı; Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve. Bu hediye ürün ile sevgilinize karşı hem aşkınızı çok güzel bir şekilde ifade edeceksiniz, hem sevgilinize güzel ve duvarlarını süsleyecek son derece etkili dekoratif bir hediye vermiş olacaksınız.  Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve ile salonlar veya yatak odaları çok romantik bir havaya bürünecek. Sevgiliye romantik hediyeler kategorisi içerisinde Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve mutlaka düşünülmesi gereken çok özel bir hediye. Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve hediyesi ile gerçek anlamda  bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız. Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve hediyesi içerisinde "Aşkımı anlatsın, sevgilim hediyem ile kendisini özel hissetsin, içerisinde romantizm olsun, sürekli beni hatırlasın" derseniz, var. "Şık bir hediye olsun, aynı zamanda duvarları süslesin" derseniz o da var. Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve sevgilinizin duvarlarını süsleyecek son derece romantik bir tablodur. 100 cm eninde, 30 cm boyundadır. İsimlerinizden oluşan kişiye özel fotoblok duvar çerçeveniz evinize mükemmel bir romantik hava katacak. Dışı tamamen lamine çerçeve ile kaplanmış olan Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve cam çerçeveli olduğu için dış etkilere dayanıklıdır. Hediye ürünün temizlenmesi de son derece basit. Nemli bir bezle silinip kolayca temizlenebilir. Bu romantik ve dekoratif hediyeye sahip olmak için tek yapmanız gereken her harfe 1 resim gelecek şekilde istediğiniz resimleri göndermek. 

Bayan Hediye Seçenekleri - Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Anneler günü hediyesi, Anneye özel hediye, sevgiliye özel hediyeler, erkeğe hediye
Sevdiklerinize özel günler için hem şık hem de oldukça anlamlı bir hediye önerimiz olacak. Üzerine istediğiniz kişisel fotoğrafınızı ve yine %100 size ait olan çok özel mesajınızı yazabileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı, dekoratif ahşap çerçevesi ile çok şık bir üründür. Hepimiz sevdiklerimiz için aldığımız hediyelerin uzun yıllar kalıcı olmasını ve bu hediyeniz bizi hatırlatmasını isteriz. Siz de bizimle aynı düşüncedeyseniz, Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı hem anlam itibari ile hem de oldukça şık ve dekoratif olması sebebi ile düşünülebilecek en ideal hediyelerden biridir. Siz dilerseniz bu şık hediyeyi Annenize Anneler günü hediyesi olarak verin, dilerseniz babanıza Babalar günü hediyesi olarak verin, bu şık ürünü kime hediye ederseniz edin, garanti ediyoruz ki çok özel ve şık bir hediye vermiş olacaksınız.

Sevgiliye Hediye Fikirleri - Kişiye Özel Deri Cüzdan

Kişiye Özel Deri Cüzdan
Bayan sevgilinize kullanışlı, kaliteli ve prestijli bir hediye mi arıyorsunuz? O halde gelin sizinle nasıl bir hediye seçebiliriz konusunda minik bir mantık yürütelim; Sevgilinize takı veya benzeri bir hediye almayı düşünürseniz şayet, aynı zamanda beğenilmeme gibi bir riskte almış olacaksınız. Çünkü bayanlar özellikle takı konusunda kendi beğenilerini herşeyin önünde tutarlar. Sevgilinize yine hediye olarak kıyafet türü bir hediyenin de akıbeti takı gibi olacaktır. Bize göre siz iyisi mi hiç risk almadan, bizim hediye fikirlerimize kulak vererek, hemen hemen her bayanın ihtiyacı olan ve uzun yıllar kullanılabilecek bir hediye tercih edin! Hangi hediye mi? Bayan sevgilinize Kişiye Özel Bayan Cüzdan hediye ederek. Kalitesini ispatlamış olan Zenga marka Kişiye Özel Bayan Siyah Deri Cüzdan ile sevgilinize yıllarca unutamayacağı mükemmel bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. 1. sınıf deriden imal edilmiş ve bayanların büyük bir takıntısı olan "Tüm renkler ile uyumlu olsun" düşüncesi dikkate alınarak siyah renkte tasarlanmış olan bu şık cüzdan, şimdi çok uygun fiyatlarla karşınızda. Bu harika ürün, Annenize, anneler günü hediyesi, eşinize, evlilik yıl dönümü hediyesi, yine sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak ideal bir hediyedir.

Bayan Hediye Seçenekleri - Katlanabilir Babet Ayakkabı

bayanlara ilginç hediyeler
Ofiste, davette veya özel günlerde kadınlar genellikle topuklu ayakkabı giyerler ve gün sonunda belki de bu şık görünme çabası, müthiş bir pişmanlıkla sonuçlanır. Çünkü saatler boyunca ayak topuklarına bütün vücudun ağırlığı biner ve gün sonunda müthiş acılar ve sancılar yaşanır. Oysa ki, çantanıza bile sığdırabileceğiniz katlanabilir özellikte bir ayakkabı olsa ve topuklular ile daha işiniz biter bitmez bu ayakkabıyı ayağınıza geçirebilseniz hiç de fena olmazdı öyle değil mi? İşte size süper bir haber! İstediğiniz özelliklerde, çekmecenizde, çantanızda taşıyabileceğiniz birbirinden şık Katlanabilir Babet Ayakkabılar karşınızda. Katlanabilir Babet Ayakkabı ile artık ayak ağrısı çilesi kader olmaktan çıkıyor. Çünkü bu ayakkabı katlanabilme özelliğine sahip ve topuklular ile gittiğiniz her yere rahatlıkla bu ayakkabınızı da götürebileceksiniz. Üstelik katlanarak küçülebilme özelliği sayesinde, eski ayakkabılarınızı yerleştirebilmek için yanınızda taşıdığınız dev gibi kol çantaları olmadan. Katlanabilir Babet Ayakkabılar, davetlerde giydikleri topuklu ayakkabılarla acı çeken birçok kadının imdadına yetişiyor.

Bayan Cüzdan Modeli - Bordo Renk Cobo Cüzdan

Bordo Renk Cobo Bayan Cüzdan
Bayan sevgilinize, kız arkadaşınıza, eşinize ya da annenize binlerce hediye seçeneği arasından bir tane elle tutulur ya da kayda değer bir hediye seçemediyseniz, şimdi önereceğimiz son derece şık ve son derece kullanışlı Bayan Cüzdan Modeli eminiz ki, ilginizi çekecektir. Göz alıcı bir tasarıma sahip olan Cobo Bayan Bordo Deri Cüzdan özel günler için bayanlara verilebilecek en unutulmaz hediyelerden biri olacaktır. Kadınların yapmaktan en fazla keyif aldıkları şey, mağaza mağaza gezip, lazım olsun ya da olmasın bir şekilde alış veriş yapmak! Bu durum istisnasız tüm hanımlar için geçerlidir. Siz de bu düşüncemizde bize katılıyorsanız ve hediye alacağınız kişi bir bayan arkadaşınız ya da sevgiliniz ise, alış veriş esnasında kullanacakları, kredi kartını ya da banknotları sizin bu değerli hediye cüzdanınızdan çıkartsınlar! 1. Sınıf deri kullanılarak hazırlanmış olan Cobo Bayan Bordo Deri Cüzdan, Mükemmel bir tasarımı ile tüm hanımların beğenebileceği bir cüzdan! Bordo renkte tasarlanmış olan bu şık bayan cüzdan, şimdi çok uygun fiyatlarla karşınızda. Bu harika ürün, Annenize, anneler günü hediyesi, eşinize, evlilik yıl dönümü hediyesi, yine sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak ideal bir hediye olacaktır. 

Bayan Hediyeleri - Kişiye Özel Aşk Tescil Belgesi

sevgiliye romantik hediye, sevgililer günü hediyesi
Aşkın da belgesi mi olur? Evet olur! Hem de kapı gibi Aşk Tescil Belgesi ile bal gibi olur. Belki de daha önce Aşkınızı hiç bu kadar net ve açık şekilde dile getirmemiştiniz. Şimdi önünüzde harika bir fırsat var! Aşkınızı belgeleme ve itiraf etme fırsatı. Kalbinizdeki aşk duygusunun elbette ki, belgeye veya onaya ihtiyacı yok ama sevgilinizin buna ihtiyacı olabilir. Sevgilinize olan duygularınızı samimi ve net en güzel şekilde ifade etmenin yolu Aşk tescil Belgesi. Belki de sevgiliniz zaman zaman kıskançlık krizlerine giriyor ve sizin ona yeterince bağlı olmadığını düşünüyor, ya da eşiniz! Siz de böyle eli kolu bağlı şekilde durmayacaksınız öyle değil mi? Aşkınızı kapı gibi bir belge ile sevgilinize sunabilirsiniz. Sevgilinize duyduğunuz en güzel hisleri bu sefer de farklı bir şekilde dile getirin ve Sevgililer Günü hediyesi olarak ona Kişiye Özel Aşk Tescil Belgesi hediye edin.

Bayanlara Anlamlı Hediyeler - Sonsuza Kadar Aşk Saten Yastık

sevgiliye özel hediyeler, sevgiliye sürpriz hediye, romantik hediye, evlilik yıl dönümü hediyesi
Seninle Aşk Sonsuza Kadar... İçerisinde gerçek aşkı yaşayan sevgililer, aynı yastıkta beraber yaşlanmayı ve acı tatlı hayata dair ne varsa birlikte göğüslemeyi dilerler. Sevgiliye Özel Sonsuza Kadar Aşk Saten Yastık da tam bu amaçla üretilmiş çok şık bir yastıktır. Siz de aşkınızın bir yastıkta ölüm sizi ayırana kadar devam etmesini arzuluyorsanız, sembolik de olsa böyle şık ve kişiye özel bir yastık ile eşinize veya sevgilinize bunu ifade edebilirsiniz. Üzerine sizin ve sevgilinizin isimlerinizin olduğu Sevgiliye Özel Sonsuza Kadar Aşk Saten Yastık ile sevgiliniz daha önce hiç olmadığı kadar bir büyük sürpriz ile karşılaşacak! Sevgiliye Özel Sonsuza Kadar Aşk Saten Yastık üzerinde isimlerinizin ve özel mesajınızın bulunduğu çok sevimli bir yastık. Sevgiliniz Sevgiliye Özel Sonsuza Kadar Aşk Saten Yastık ile onu ne kadar çok sevdiğinizi her zaman sabah akşam hatırlayacak.

Bayana İlginç Hediyeler - Rengarenk Saç Tebeşirleri

Rengarenk Saç Tebeşirleri
İmaj her şey ise, Rengarenk Saç Tebeşirleri ile imajın kralını artık kendi kendinize tasarlayabilirsiniz! İş yaşamında klasik bir saç modeli ve düz saç boyası zorunluluklardan dolayı kadınlar için en çok tercih edilen modeldir! Ancak hayat sadece iş yerinden ibaret değil! Hafta sonları içinizdeki maceracı ruhu, özgürlüğü, rahat giyim ve salaş görünümünüzü artık rahatlıkla dışa vurabileceksiniz! Saç Tebeşiri ile ister imajınızda vamp bir görünüm elde edin, ister gideceğiniz rock müzik konserinde kendinizi bu atmosfere daha uygun hale sokun! Üstelik bu boya kesinlikle sağlık açısından zararlı içeriğe de sahip değil! Artık, Saç boyama tebeşiri ile saçınıza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz! Ruh halinize göre ister saçınızı kırmızıya, ister pembeye, ister maviye ve isterseniz de yeşile boyayabilirsiniz! Gün içerisinde saçınızı istediğiniz 4 renk seçeneğinden biri ile boyayın ve akşam olduğunda bu tebeşir boyasından rahatlıkla kurtulun! Hafta içi sadece topuz yapabildiğiniz uzun saçlarınıza, saç tebeşiri ile özgürlüğü geri verin! Günübirlik saç renginizi değiştirebileceğiniz bu harika ve ilginç ürünü, ister kendiniz için satın alın, ister kız arkadaşınıza hediye edin! Seç Tebeşiri, ilginç hediyelerden hoşlanan bayan sevgilinizin ya da bayan arkadaşlarınızın da çok beğeneceği bir ürün olacaktır!

Bayanlara Hediye - Pırlantalı Sonsuzluk Bileklik

sevgiliye hediye
Bayan sevgilinize kalıcı, anlamlı, değerli ve son derece şık bir hediye vermek ister misiniz? Üzerinde anlam itibari ile "Sana olan aşkım ve sevgim sonsuza kadar sürecek..." yer alan "sonsuzluk" işaretinin olduğu Pırlantalı Sonsuzluk Bileklik hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Gerçekten de kadınlar için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri de, onların takı merakına yönelik ürünler seçip hediye etmektir. Özellikle bayana hediye olarak, şık, onun zevkine hitap eden ve narin yapıdaki bayan takı modelleri seçerseniz, bu şekilde hediyenizi uzun yıllar kullanılır kılabilirsiniz. Sevgiliye hediye olarak tavsiye ettiğimiz Pırlantalı Sonsuzluk Bileklik, bayanların çok beğeneceği ve bileklerinden asla çıkartmak istemeyecekleri çok özel bir ürün. Pırlantalı Sonsuzluk Bileklik hediyesini alan sevgilinizin, eşinizin veya annenizin mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğini ve kendini inanılmaz derecede mutlu hissedeceğini garanti ediyoruz. Üzerinde altın kaplama sonsuzluk işareti ve ortasındaki göz alıcı pırlantası ile Pırlantalı Sonsuzluk Bileklik şıklığınıza şıklık katacak. Sonsuz aşkı ifade eden bu bilekliğin kordonu ise masmavi bir tasarıma sahip! Bilekliğin kordonundaki mavi renk, özellikle nazara inan veya mavi rengin nazarı ittiğini düşünen sevgilinizin çok hoşuna gidecektir.