12 Aralık 2013 Perşembe

Kadınların Aklını Başından Alacak Hediyeler

Erkekler için bir kadını mutlu etmek her zaman zordur. Kadınlar karışık varlıklardır ve ne istediklerini bilmezler erkek gözünde. Kimi zaman erkekleri haklı çıkaracak durumlar olsa da genelde asla öyle değildir. Bir kadını mutlu etmek, gönlünü hoş tutmak çok kolaydır aslında.
Kadın, sizden dünyaları ayaklarının altına sermenizi asla istemez. Biraz ilgi, biraz sevgi, anlayış, konuşma ve nadiren de olsa romantik sürprizler bekler. Bunlar da bir erkeğin kolaylıkla yapabileceği şeyler arasında zaten.
Yeter ki karşınızdaki kadını tanıyın ve ne istediğini bilin.
İstisnasız her kadını etkileyecek hediyelerle de onları şaşırtabilir, deyim yerindeyse aklını başından alabilirsiniz. Çiçek gibi çikolata gibi sıradan hediyelerden bahsetmiyoruz tabi ki. Kadınlar, farklı ve ilginç olan her şeye bayılır. Az da olsa gösterişi seviyorsa işiniz daha da kolay demektir. İçindeki çocuğu ortaya çıkarabilir, ona saf çocuk mutluluğunu kazandırabilirsiniz. 
Heart Hot Packs - Sıcak Kalpler
9,90 TL
Önümüz kış ve soğuktan korunmak zorundayız. Sevgilinizi de soğuktan siz koruyabilirsiniz! Nasıl mı? Tabi ki Sıcak Kalpler ile.. Sıcak kalpler, soğuk havalarda sevgilinizin ellerini ısıtacak ve sevginizi en derinden hissedecek.

Magic Egg - Sihirli Yumurta
4,90 TL
Magic Egg ile sevdiğiniz kadına sevginizi farklı bir şekilde gösterin. Tepesini kırıp biraz suladığınızda 7-10 gün içinde filizleniyor ve karşı tarafa mesajını veriyor. Magic Egg, sizi romantik bir sevgili ya da eş yapabilir!


Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları
29,90 TL
Malum, iPhone telefonlar şu sıralar piyasayı kasıp kavuruyor. Her yeni bir modelden sonra yeni aksesuarlar da çıkıyor haliyle. Bunlardan biri de iPhone kılıfları. Birçok iPhone kılıflarının arasında şüphesiz en anlamlısı kişiye özel olanlar. Kişiye özel iPhone kılfılarını ister kendi fotoğrafınızı, ister sevgilinizin fotoğrafını, ister ikinizin fotoğrafını koyabilirsiniz.
Chocolate Notebook - Çikolata Not Defteri
14,90 TL
Chocolate Notebook - Çikolata Not Defteri:  Herkesin bildiği üzere kadınlar çikolataya bayılır. Ne zaman moralleri bozuk olsa çikolataya sarılırlar. Mutlu olsalar da sarılırlar, heyecanlı olsalar da, sinirli olsalar da. Kısaca her zaman çikolataya bayılırlar. Çikolataya bayılan kadınlar, Çikolata Not Defterine de bayılacak.


Kişiye Özel Aşkpirin
24,90 TL
Sevgilinizin sizin için tam bir ilaç olduğunuzu hissettirmenizin en şeker yolu Aşkpirin! Kutunun üzerine isimlerinizi, prospektüsüne de özel mesajınızı bastırarak yazdırabilirsiniz. Aşkpirin içindeki her tablet aşkınızı temsil edecek.




Hiç yorum yok: