11 Aralık 2013 Çarşamba

Ucuz Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala hemen hemen herkesi bir hediye alma telaşı sardı. Nasıl sarmasın? Tüm alışveriş merkezleri yılbaşına özel temalarla birbirinden şaşalı süslemelerle süslendi. Tüm mağazalar vitrinlerini yılbaşı konseptli hediyelik eşyalar ile donattı. Televizyonlarda yılbaşı kapmanyası diye onlarca reklam birbiri ardına boy göstermeye başladı. Hediye almaya bu kadar çok teşvik edici şey olduktan sonra yılbaşı hediyesi de almak farz oluyor haliyle. Sizde sevdiklerinize,eşinize,sevgilinize,erkek arkadaşınıza ya da sınıf arkadaşlarınıza yılbaşı hediyesi almayı düşünüyor fakat hediyeye ayıracak bütçe konusunda sıkıntı çekiyorsanız, bu  makalemizde konu olarak işlediğimiz ucuz yılbaşı hediyeleri sizi maddiyat konusunda çok fazla rahatlatacak. 1 Lira’dan 20 Liraya kadar olan tüm yılbaşı konseptli ucuz ürünleri bu yazımızda bulabilirsiniz. Hatta biraz sonra önereceğim hediyelerden bazılarının fiyatını gördüğünüzde gerçekten şok olacaksınız.  Çünkü maneviyatı ve karşınızdakini şaşırtma ve etkileme yeteneği okadar çok ki fiyatı çok daha fazla olsa dahi almayı düşünebilirdiniz.  Her nekadar bu yazımızda ucuz yılbaşı hediyelerini işlesekte aslında hediyeyi anlamlı kılan fiyatı değil , sevdiklerinizi bu özel günde hatırlamak çam sakızı çoban armağanı bir hediyeyle gönüllerini hoş tutmaktır. Lafı daha fazla uzatmadan bütçenizi çok yormayacak kaliteli , 1tl den 20tl’ye kadar olan ucuz yılbaşı hediye önerilerim ile sizleri başbaşa bırakıyorum…
nokta
magic_egg_sihirli_yumurta_500
Sihirli Yumurta
SİHİRLİ “SENİ SEVİYORUM” YUMURTA
Sevgilinize yılbaşında ona bir yumurta hediye edeceğinizi ve bunu sulayıp büyütmesini , büyüdüğünde ona üzerinde gizlice yazılmış bir mesaj olduğunu söyleseniz. heralde size gülüp geçerdi. Oysaki büyüyen bitkinin yaprağında seni seviyorum yazılı olduğu önceden bilseydi şaşkınlıktan inanmazdı. 4,90tl gibi çok ucuz bir hediye olan sihirli yumurta sevgilisine yılbaşında romantik ve pahalı olmayan hediye arayanlar için birebir.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Rubik Küp anahtarlık
Rubik Küp anahtarlık
RUBİK KÜP ANAHTARLIK
4,90 Liralık fiyatıyla rubik küp meraklısı arkadaşlarınıza alabileceğiniz çok güzel bir yılbaşı hediyesi. Rubik Kübün birebir aynısı hatta bozulup yapılabilen bu anahtarlık 3×3 cm boyutlarındadır. Rubik kübe gönül vermiş 1 dk dahi yanından ayırmayan arkadaşlarınıza hediye edebilir . Bu zeka oyununa yeni başlayacak arkadaşlarınızıda teşvik edebilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Teneke Kumbara
Teneke Kumbara
TENEKE KUMBARA
Kumbaralar eskiden hediye edilecek ürünlerin başında gelirdi. Her çocuğun bir kumbarası vardı. Para biriktirmeyi,israf etmemeyi öğretmek için evin büyüğü çocuğa bir kumbara alırdı. 2014 yılında sizde çevrenizdeki ufak çocuklara hediye almayı düşünüyorsanız 5,90 tl’lik fiyatıyla bu hoş desenli teneke kumbaraları satın alabilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
ruj kalem
ruj kalem
RUJ KALEM
Şıklığından ödün vermeyen bir bayana alınabilecek en güzel yılbaşı hediyesi ruj kalem olacaktır. Tasarımıyla bir rujdan farkı olmayan bu kalemi şıklığına şıklık katmak isteyen bayanlara hediye edebilirsiniz. Eğer bir ofis ortamında çalışıyorsanız 4,90 tl’lik  fiyata sahip bu kalemi ofisinizde bulunan tüm bayanlara hediye edebilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Şok Kalem
Şok Kalem
ŞOK KALEM
Yılbaşı hediyesi olarak hem espirili hemde karşınızdakine şok etkisi yaratacak  bir hediye arıyorsanız, uçunu çıkarmak için tepesine basıldığında elektrik çarpan şok kalemi satın alabilirsiniz. 6,90 gibi fiyat etiketi olan bu ürünü espriyi kaldırabilecek ofis ya da iş arkadaşlarınıza yılbaşında hediye edebilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
4 fotoğraflı Çerçeve
4 fotoğraflı Çerçeve
4 FOTOĞRAFLI ÇERÇEVE
dijital fotoğraf makinalarının ve cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla herşeyin fotoğrafını çekme alışkanlığı artıyor. Fakat çekilen fotolar genellikle ya telefonun ya da makinanın hafızasında bırakılıyor. Çekilen onca güzel fotoğraf hafıza kartlarında unutulup gitmesin. Yılbaşında bu ucuz asimetrik 4′lü çerçeveyi arkadaşlarınıza hediye edin ve fotoğraflarını bastıramaları için bir bahaneleri olsun.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayinnokta
Giyilebilir Dövme
Giyilebilir Dövme
GİYİLEBİLİR DÖVMELER
Dövme yaptırmak günümüzde çok popülerdir.Fakat insanlar yaptırdıkları dövmelerden genel de bir süre sonra sıkılırlar.Milyarlarca lira ödenerek yaptırılan o şaşalı dövmeler kurtulunmak istenen baş belasına dönebilir. Bu yüzden çevrenizde dövme yaptıracak bir arkadaşınıza yılbaşı hediyesi arıyorsanız , tonlarca para vermesine engel olarak bu fiyatı bir hayli ucuz 7,90TL lik giyilebilir dövmeyi hediye edebilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Yılbaşı Mumları
Yılbaşı Mumları
YILBAŞI MUMLARI
Yeni yılı karşılamamıza sayı günler kala, yılbaşını evde geçirecekler ,o geceye hazırlanma son hız devam ediyor. 7,90 tl’lik fiyatlarıya bu 6 farklı yılbaşına özel mumlar odanızı o güne hazırlayacak en güzel dekoratif eşyalardan. Hatta bu ucuz yılbaşı mumlarını evinize gelen davetlilerinize yılbaşı hediyesi olarakta verebilirsiniz. Kardan Adam, Noel Baba ve geyikleri şeklinde tasarlanmış bu yılbaşı mumları ile evinize gelen dostlarınıza verebileceğiniz şık ve dekoratif bir hediye olabilir.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Dolar Mendil
Dolar Mendil
DOLAR MENDİL
Şakacı ve espiriyi seven arkadaşlarınıza yılbaşında hediye edebileceğiniz çok ilginç bir ürün. Hem çok ucuz hemde hediyeyi aldığınız kişinin havasına hava katacak cinste bir hediye. Dolar mendiller 1 dolar halindeki banknotlardan üretilmiş kağıt mendillerdir. Satın aldığınızda 2 paket şeklinde ve içerisinde 10 adet kağıt mendili barındırıyor.  Ayrıca  kağıt mendilin ön ve arka yüzü 1 dolar banknotların birebir kopyası şeklinde baskılıdır.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Sudoku Tuvalet Kağıdı
Sudoku Tuvalet Kağıdı
SUDOKU TUVALET KAĞIDI
Sudoku bağımlılarını sevindirecek mükemmel bir hediye. hayatımızın yaklaşık 4200 saati tuvalette geçtiği varsayarsak ve sudokununda zekayı geliştirdiği doğruysa, artık tuvalette otururken dahi sudoku tuvalet kağıdıyla zekayı geliştirmek mümkün:) Sudoku meraklısı bir arkadaşınıza alınabilecek son derece faydalı bir hediye. Üstelik Sadece 9,90TL.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
kalbim diyor ki
kalbim diyor ki
KALBİM DİYOR Kİ
Karşınızdaki kişiye hislerinizi söylemek her zaman kolay değildir. Sizinde sevgilinize söylemek istediğiniz bazı şeyler olduğunu düşünüyor fakat söylemekten çekiniyorsanız, ortası delik kalp içerisine sevdiğinize aşk dolu notunuzu yazın ve ona yılbaşında hediye edin. İster bir mutlu yıllar notu yazın,istersenizde aşk-ı ilan edin. Sevgilinize hem romantik hemde ucuz bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız kalbim diyor ki en mantıklı seçenek.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
hesap makinesi iphone kılıfı
hesap makinesi iphone kılıfı
HESAP MAKİNESİ ŞEKLİNDE İPHONE KILIFI
Fransız bir mucit tarafından icat edilen hesap makinaları günümüzde hala hesap yaparken kullanılan en gerekli aletlerin başında gelir.Hesap makinası şeklinde gerçekte çalışan ilginç iphone kılıfı ile telefonunuzun bir yarısı çalışan tüm işlemleri yapan bir hesap makinesi halini alacak. Günlük hayatta hesap makineleriyle sürekli içli dışlı olan sevdiklerinize yılbaşında hediye olarak alabileceğiniz hem ucuz hemde çok ilginç bir iphone kılıfı.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Sihirli Isıtıcı
Sihirli Isıtıcı
SİHİRLİ EL ISITICISI
Kalp şeklindeki bu el ısıtıcıları ile sevgilinizin sıcacık kalbini avucunuzun içerisinde hissedeceksiniz. İçerisindeki düğmeye basıldığında aniden ısınmaya başlayacak olan sıcak kalpler yaşlaşık yarım saat boyunca sevgilinizin elini sıtabilir.2014 gününe girmemize sayılı günler kala sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz çok işe yarar bir hediye.Ayrıca fiyatı sadece 9,90 tl.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
3 Boyutlu Çerçeve
3 Boyutlu Çerçeve
3 BOYUTLU FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ
Fotoğraf çekilmeyi ve çekildiği tüm fotoları bastırıp çerçeveletmeyi seven bir arkadaşınıza ucuz yılbaşı hediyesi arıyorsanız, 5 çerçeveli bu asimetrik  fotoğraf çerçevesi tam size göre. Yılbaşında çekilen fotoların koyulabileceği bu çerçeve 2014 yılının unutulmaz kılabilir.  9,90 TL ‘lik etiket fiyatına nazaran manevi değeri çok ağır basan bir hediye.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Fermuar bilezik
Fermuar bilezik
FERMUAR ŞEKLİNDE BİLEKLİK
Fermuar şeklindeki görüntüsüyle bu rengarenk bileklikler bu yılın modası olabilecek tarzda bir bayan aksesuarı.Modayı takip eden ve trendlere ayak uyduran kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz bu ilginç takı 20 cm boyutlarında mavi,mor,pembe,yeşil gibi cıvıl cıvıl farklı renk tonlarına sahip. Hem şık olmak hemde takı olarak kullandığı ürünlere yenilik getirmek isteyen bayanlar için çok ilginç bir  yılbaşı hediyesi fikri.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Yılbaşı Çorapları
Yılbaşı Çorapları
UCUZ YILBAŞI ÇORAPLARI
Şömineye, şömine yoksa soba veya kalorifere asılan yılbaşı çorapları karşınızda. İçine ister çocuklarınızı sevindirecek hediyeler koyun, isterseniz de sevdiklerinizi mutlu edecek küçük sürprizler. Yılbaşı Çorapları 4 farklı modeli ile karşınızda.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
nokta
Mesajını kazı posta kartı
Mesajını kazı posta kartı
MESAJINI KAZI KARTPOSTAL
Mesajlar,mailler ve telefonlar yokken yılbaşı ve diğer özel günlerde insanlar birbirlerine yeni yıla ait kartpostallara yeni yıl mesajlarını yazarak gönderirlerdi.  Bu yeni yılda sizde bir nostalji yapıp sevdiklerinize hem ucuz hemde farklı bir yılbaşı kartpostalı vermek isterseniz mesajını kazı ahşap kartpostallarından satın alabilirsiniz. Üzerine bir anahtar ile istediğiniz notu yazarak çok otantik ve sıradışı yılbaşı hediyesi hazırlayabilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin

Hiç yorum yok: