26 Aralık 2013 Perşembe

Sevgiliye Mükemmel bir Hediye Nasıl Alınır?

1-Hediye fikirlerinizi sevgilinizin ilgi alanlarına,aktivitelerine ve tarzına göre belirleyin.
  • Sevgilinizin neler hoşlandığını düşünün. Mücevherleri mi? , Kitapları mı? , Video oyunlarını mı? , şapkaları mı? Ya da Ayakkabılardan mı hoşlanır? Beraberken onun ne yaptığına çok dikkat edin! Hangi filmi gidip izlemek istediğini söylüyor, Yemek yemek için ne tür yemekleri tercih ediyor, hangi renk moda kıyafetlerden hoşlanıyor, yada ne tür müzik dinlemeyi seviyor? Sevgilinizin günlük alışkanlıklarısize fikir verebilir.
    .
  • Onun ne tür bir kişiliğe sahip olduğunu göz önünde bulundurun.Çok fazla marka giyen birisi mi? Yoksa ne olursa giyerim tarzında bir kişiliğe mi sahip? Ve ya erkek Fatma denen kızlardan mı? Atlayıp zıplayan ,dağa tırmanan ,çevresindeki her şeye koşan bir yapısı mı var? Yemek yapmaktan hoşlanır mı? Çikolatalarla arası nasıl? Sevgilinizin hakkında bildiklerinizle hediyenizi ilişkilendirebilirsiniz.
     .
  • Sevgilinizin boş zamanlarında neler yaptığını düşünün…İlgilendiği her hangi bir hobisi varmı? Örnek vermek gerekirse ahşap boya yapan bir sevgiliniz varsa ona , hobisiyle ilgili malzemelerden olan ahşap boyası,ahşap kalp kutu gibi hediyeler verebilirsiniz.
    .
  • Sevgilinizin karıyer planlarını düşünün…Bazı insanlar karıyerlerini saplantı haline getirmiş kişiliklere sahiptir.eğer sizinde sevgiliniz böyle biriyse, Sevgiliniz iş hayatında nelere ihtiyaç duyabilir? Yeni bir çanta? , Yeni bir dolma kalem? , Yoksa heryere götürebileceği yeni bir ipad mi?
     .
  • Sevgilinizin hayatını çok daha kolaylaştıracak şeyleri düşünün…Yaşadığı yerdeki çevresine bir bakın, Sevgiliniz hayatını daha eğlenceli yapabilecek neye ihtiyacı olabilir? Bir kahve makinası mı? Yada bir şarap mantarı açacağı mı?
     .
  • Sevgilinizin geçmişte düşünmeden söylediği sözler ipucu verebilir.Genelde kızlar ne istediğini ya da neye ihtiyacı olduğunu farkına varmadan konuşmalarınızın arasında söyler.Örenk vermek gerekirse “dün sabah caddeden karşıdan karşıya geçerken ayakkabımın topuğu kırıldı” Aslında burada söylemek istediği bana yeni bir topuklu ayakkabı satın alJ alın işte size ayağınıza kadar gelen bir hediye.
2-Ona eşiz bir el emeği hediye yapın.

Hasırda yapma bir bileklite olur yada çok daha farklı bir şey. Ne yaptığınız çok fark etmez burada değerli olan sizin onu düşünerek verdiğiniz emeğiniz.Şüphesiz siz ne yapsanız onu gerçekten çok sevecektir. Fakat sıradan el emeği hediyeler yerine biraz uğraşıp ve emek vererek çok daha iyi bir hediye vermek istiyorum derseniz , El emeği Hediyeler yazımızı buradan inceleyiniz.
3-Kişiye özel olarak üretilmiş hediyeler verin.

Dünya üzerinde başka bir kadında olmayan ve eşiz bir hediyedir kişiye özel hediyeler. Bu üzerine isim yazılmış bir yüzükte olabilir,sevgilinizin resminin el yapımı bir portreside olabilir.Daha sayamadığım bir çok kişiye özel hediyeyi buradan inceleyebilirsiniz.
4-Yaratıcı olun.

Ona çok basit bir hediye vericeğinizi ve bu hediye içinde paranızı savurmayacağınız ve hediyenin sevgilinizi çok etkiliyeceğini söylesem inanırmısınız? Ozaman bu çok basit ve etkileyici hediyeyi anlatıyorum..
Eğer sevgilinizin yaşadığı yakın biyerde yaşıyorsanız, çiçekçiden bir adet gül satın alın ve kırtasiyeden de bir mektup. Mektubun içerisinde seni düşünüyorum.. yada sizin içinizden geçen herhangi bir yazı fakat her zaman söylediğiniz şeyler olmasın “seni seviyorum” gibi..
Daha sonra aldığınız gülü ve mektubu kapısının önüne bırakın. Evden çıkarken onu gördüğünde çok şaşıracaktır. Fakat dikkat edin babası sevgilinizden önce görmesin

Hediye fikri almak için sevgilinizin annesine ya da en yakın arkadaşına danışın.Arkadaşlar ve anneler her zaman size en iyi hediye fikrini vericeklerdir.
6-Ona Sorun!

Bütün bu söylediklerim olmadıysa,tek bir şey kalıyor sevgilinize sormak.Bu davranış tabi ki süprizi bozmuş olucak. Fakat en azından sevgilinizin istediği ve ihtiyacı olan bir hediyeyi almış olucaksınız. Eğer yılbaşında ve doğum günün sevgilinize hediye alıcaksanız bana istediğin şeyleri liste yap derseniz. O anda aklına gelmiyeceği için uzun uzun düşünmek zorunda kalıcaktır. Tabi bu esnada heyecanlanmasıda kaçınılmazdır.