25 Aralık 2013 Çarşamba

İlginç Bebek Hediyeleri

Hediyetavsiyeleri.com olarak yeni bebek sahibi olmuş yakınlarınıza hediye seçme konusundaki yaşadığınız sıkıntılar bu ilginç bebek hediyeleri ile son bulacak.  Anne ve baba olmak belkide dünya üzerinde yaşanılacak en güzel hislerden birtanesidir. Bu hissi yaşayan ve dünyaya nur topu gibi bir bebek getiren yakınlarınızın ve akrabalarınızın mutluluğunu beraber yaşamakta bizlerin borcu. Bu vesile yeni bebek sahibi olmuş yakınlara bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak ufak hediyeler alınır. Fakat annesi ve babası daha bebek doğmadan patik,zıbın,biberon,emzik gibi bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri temin ettiğinden, hediye olarak alınabilecek başka birşey insanın aklına gelmez. Altın zaten alındığı için sıra geldi kimsenin almamış olacağı ilginç ve farklı bir bebek hediyesi almaya. İşte bizde bu yazımızda 0-3 aylık, 3-6 aylık, 0-9 aylık, 1 yaşında ve 1 yaşından büyük bebeklere alınabilecek ilginç ve sıradışı hediyeleri inceledik. Biraz sonra inceleyeceğiniz sizler için seçtiğim bebek hediyeleri ile yeni bebek sahibi olmuş sevdiklerinize unutulmaz ve kalıcı bir hediye verebilirsiniz. Hatta bebek büyüdüğünde ve annesinin saklamış olduğunu sizin almış olduğunuz o ilginç hediyenizi gördüğünde ne kadar değerli bir ürün aldığınızı anlayacaktır. Çünkü tüm bebeklik eşyaları çöpe atılmış ya da ihtiyaç sahibi birisine verilmiştir fakat sizin hediyeniz hala durmaktadır.
nokta2
Minik prenses sertifikası
Minik prenses sertifikası
MİNİK PRENSES SERTİFİKASIAilenize yeni bir üye mi katılıyor?Hem de bu üye tatlı mı tatlı minicik bir bebek ise bu mutluluk tadından yenmez.Kız bebekleri için tasarlanmış olan minik prenses sertifikasını yakın bir akrabanızın bebeğine üzerine dilediğiniz cümleleri yazdırıp fotoğrafını da ekletebileceğiniz ömür boyu kalıcı olacak minik prenses ilan edildiği sertifikayı hediye edebilirsiniz.
nokta2
Minik prens Sertifikası
Minik prens Sertifikası
MİNİK PRENS SERTİFİKASIAilenizin gözbebeği minik prensiniz dünyaya mı geldi?Dünyaya gelerek size çocuk sahibi olmanın mutluluğunu ve gururunu mu yaşattı? O halde bu minik prensi tescilleyerek ona minik prens sertifikası vermenin tam zamanı.Üzerine minik prensinizin fotoğrafı adı soyadı ve onun için yazdırabileceğiniz bir yazıyla minik prens sertifikasını tasarlayarak ilginç bebek hediyesi olarak sunabilirsiniz.
nokta2
1 yaş fotoğraf çerçevesi
1 yaş fotoğraf çerçevesi
1 YAŞ FOTOĞRAF ÇERÇEVESİBebekler ilk doğduklarında her anları fotoğraflanarak ölümsüzleştirilir.İlk ay ikinci ay bir yaş derken elinizde bir sürü fotoğraf olur.1 yaş fotoğraf çerçevesiyle bebeğinizin 1.aydan 12.aya kadar olan her aya özel bir fotoğrafını koyarak bebeğinizin bir yıllık gelişimine şahit olabilirsiniz.İlginç ve kalıcı bir hediye olan 1 yaş fotoğraf çerçevesini yeni bebeği olmuş bir yakınınıza hediye olarak sunabilirsiniz.
nokta2
Bebek önlüğü
Bebek önlüğü
FOTOĞRAF VE İSİM BASKILI BEBEK ÖNLÜĞÜBebeğiniz için artık yemek yemek hem daha eğlenceli hem de çocuk oyuncağı.Kişiye özel tasarlanmış isim ve fotoğraf baskılı bebek önlüğünün üzerine bebeğinizin fotoğrafını bastırarak bir de bebeğin ağzından bir sevgi sözcüğü yazıldı mı tam bir bebek hediyesi tasarlamış olursunuz.Sizde hediye etmek istediğiniz bebeğin fotoğrafı ve eğlenceli bir söz ile bu önlüğü tasarlayıp bir yakınınıza hediye edebilisiniz.
nokta2
Bebek banyo şapkası
Bebek banyo şapkası
BEBEK BANYO ŞAPKASIHer yaşta banyo yapmaktan nefret eden insanlar olabilir.Fakat söz konusu bebekler ise bu varsayım kesinleşiyor.Fakat banyo yapmak bebekler için artık çok basit.Hem de göz yakma derdi olmadan.Bebek banyo şapkası ile bebeğiniz artık banyo yapmaktan korkmayacak ve gözleri asla yanmayacaktır.Sizde bu kullanışlı ürünü bebek sahibi bir yakınınıza hediye ederek bebeğinin banyosunu güvenilir hale getirebilirsiniz.
nokta2
Fırat bebek önlüğü
Fırat bebek önlüğü
FIRAT BEBEK ÖNLÜKLERİHerkesin çok sevdiği Fırat karakteri şimdi de bebek önlüklerinde.Birbirinden ilginç tiplemeleriyle bebek önlüklerini süsleyen Fırat karakteri ile mama yemek artık bebekler için bir işkenceden çıkıp eğlenceye dönüşüyor.Bu yüzden bebek hediyesi arayanlar için Fırat bebek önlükleri hem eğlenceli hem de kullanışlı bir ilginç bebek hediyesi olacaktır.
nokta2
Kaplumbağa müzikli gece lambası
Kaplumbağa müzikli gece lambası
KAPLUMBAĞA MÜZİKLİ GECE LAMBASIBebeklerin en önemli problemlerinden biri olan uyku artık bir işkenceden çıkıp eğlenceye dönüşecektir.Kaplumbağa şeklindeki ninniler fısıldayan kaplumbağa ile artık ninni söyleme derdinden de kurtulacaksınız.Ayrıca lambanın tavana yansıyan ışıltılarıyla bebeğiniz tam bir görsel şölen içerisinde uyuyacaktır.Bu ilginç fakat bebekler için çok kullanışlı olan müzikli kaplumbağayı bebek hediyesi arıyorsanız tercih edebilirsiniz.
nokta2
Minik prens ve prenses yastık
Minik prens ve prenses yastık
MİNİK PRENSES VE PRENS YASTIĞIMinik bebeğinizin uykusuna uyku katacak minik prenses yastığı emin olun ki çok işinize yarayacak.Bebek hediyesi arayışlarındaysanız üzerine hediye edeceğiniz ailenin minik prensesinin resmini bastırabileceğiniz minik prenses yastığı hem kullanışlı hem de bebişe özel bir hediye olacaktır.Bu güzel hediyeyle minik prensesiniz uykusuna uyku katarak mışıl mışıl uyuyacaktır.
nokta2
Smokin bebek body
Smokin bebek body
SMOKİN BEBEK BODYDoğuştan şık bebeğinize smokin çok yakışacak.Sıradan düz veya şekil desenli klasik bebek tulumlarının yanı sıra smokin bebek body tam doğuştan patron bebeğinize göre.Üzerinde papyon ve smokin deseni havası katılan zıbın bebeğinizi sevimlilikten çıkarıp şık bir hava katacaktır.Siz de bebek hediyesi arıyorsanız bir yakınınızın prens oğluna smokin bebek body armağan edebilirsiniz.
nokta2
Lazer işlemeli bebek çerçevesi
Lazer işlemeli bebek çerçevesi
HOŞGELDİN BEBEK FOTOĞRAF ÇERÇEVESİBebeklerin küçükken kalıcı olması amacıyla hep fotoğrafları çekilir.Peki ya bu fotoğrafları daha da kalıcı hale getirmeye ne dersiniz?Üzerine bebeğin ismini ve hoş geldin bebek türünde kısa bir not yazdırabileceğiniz fotoğraf çerçevesini tasarlayarak yeni bebek sahibi olmuş bir yakınınıza hediye edebilirsiniz.O da böylelikle bebeğinin bir fotoğrafını içerisine koyarak hem fotoğrafın hem de hediyenizin kalıcılığını sağlamış olur.
nokta2
Hoşgeldin beek dekor
Hoşgeldin beek dekor
HOŞGELDİN BEBEK DEKORU HEDİYESİSizde bebek sahibi olan bir yakınınıza hediye arayışları içerisindeyseniz üzerine bebeğin adını ve doğum tarihini yazdırabileceğiniz akrilikten yapılmış süs tam da bebek odası için tasarlanmış özel bir hediye olup kalıcılığını ilelebet koruyacaktır.Üzerine lazer işlemeleriyle yapılan bebek şekilleri ve yazılar kalıcı olduğundan hiç eskimeyecek bir bebek hediyesi olacaktır.
nokta2
Altın nazar boncuğu
Altın nazar boncuğu
ALTIN NAZAR BONCUĞUYeni bebek sahibi olmuş kişilere bebek hediyesi götürmek adettendir.Özellikle takı takmak tamamen bir adet haline gelmiştir.Altın nazar boncuğu diğer klasik altınlara göre nazar boncuğu detayı ile hem daha şıktır hem de bütçeniz için daha hesaplı bir hediyedir.Bebek sahibi olmuş yakınınıza alacağınız altın nazar boncuğu hediyesi ile güzeller güzeli bebeği nazarlardan korumanın yanı sıra güzel bir hediye seçmiş olursunuz.
nokta2
Mavi yaşgünü fotoğraf çerçevesi
Mavi yaşgünü fotoğraf çerçevesi
HAPPY BİRTHDAY FOTOĞRAF ÇERÇEVESİBebeğinizin ilerde hatırlamak üzere çekilen küçüklük fotoğrafları meşhurdur.Yeni doğum yapan bir yakınınıza bebek hediyesi götürmek istiyorsanız hatta bebeğin doğum günü ise happy birthday fotoğraf çerçevesiyle bebeğin en güzel doğum günü fotoğrafını koyabileceği bir bebek hediyesi vermiş olursunuz.Bu yüzden happy birthday fotoğraf çerçevesi bebeğe uygun en güzel hediyelerden biridir.
nokta2
Küçük bebek battaniyesi
Küçük bebek battaniyesi
BEBEKLERE ÖZEL KÜÇÜK BATTANİYEBebek hediyeleri genellikle klasik olur.Kıyafetler,biberonlar,battaniyeler…Battaniye demişken bebeği olmuş bir yakınınıza bebeği için tasarlatabileceğiniz sıradan bebek battaniyelerini gölgede bırakacak bir bebek hediyesi vermek istemez misiniz?Üzerine hediye olacak bebeğin ismini yazdırabileceğiniz battaniye hem isim yazılı olduğundan bebeğe özel hem de kullanışlı bir hediye olacaktır.
nokta2
Bebek dergisi kapağı
Bebek dergisi kapağı
KİŞİYE ÖZEL BEBEĞİM VE BİZ ÖZEL DERGİ KAPAĞIKişiye özel bebeğim ve biz özel dergi kapağı tasarımıyla bebeğiniz doğuştan ünlü bir bebek olacaktır.Bebeğin fotoğrafını bir dergi kapağı şeklinde tasarlatıp üzerine isteğe göre istenilen dergi başlıkları yazılan bu ilginç bebek hediyesini bir de çerçeveye koyduk ve ortaya esprili bir bebek hediyesi çıktı.Siz de bebek sahibi bir yakınınıza doğuştan ünlü bebeği için tasarlatacağınız dergi kapağı hediye edip onu şaşırtabilirsiniz.