16 Aralık 2013 Pazartesi

Ucuz Ama Anlamlı Hediyeler

Zaman hızla geçip gidiyor. Hayatın karmaşası içinde yıllar yılları kovalıyor. Daha 2013 yılına alışamamışken2014 yılı gelmiş çatmış. Yeni bir yılın herkese göre farklı anlamları vardır, yeni umutlar yeni heyecanlar kimine göre de korkular üzüntüler. Ama herşeyden güzeli o meşhur yılbaşı gecelerinde herşeyi unutup harika bol eğlenceli bir gece geçirip gece sonunda da insanların sevdikleri kişilerden yada çevrelerinden aldığı hediyelerdir. Önemli olan hediyenin boyutu, fiyatı yada ne olduğu değildir. Önemli olan tek şey düşünülmek, hatırlanmaktır. Sizde bu yılbaşında sevdiklerinize hediye almayı düşünüyorsanız dikkat edeceğiniz şey hediyenin ne kadar pahalı olduğu değil ne kadar anlamlı olduğudur. O yüzden yeni yıla girerken sevdiklerinize ucuz ama anlamlı hediyeler alarak onları mutlu edebilirsiniz.
Peki ama hem ucuz hemde güzel hediyeleri nereden nasıl bulucaz diye düşünüp duruyor musunuz? Zor bir şey değil. Biz bu yazımızda sizlere yılbaşı için alternatif olabilecek,sevdiklerinizi mutlu edebilecek güzel ve anlamlı ve aynı zamanda her bütçeye uyabilecek ucuz yılbaşı hediye önerilerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Sizin dikkatinizi çekebilecek bütçenize uygun ucuz hediyeler emin olun ki sevdiklerinizi fazlasıyla mutlu etmeye yetecektir. Çünkü hepimiz biliriz ki mutluluğa değer biçilmez. O yüzden sizlere sunduğumuz ucuz yılbaşı hediye alternatiflerinin arasından gönül rahatlığı ile bir ürün seçebilir ve bu yılbaşında sevip,değer verdiğiniz kişilere bunları verebilirsiniz. Umarız sizler için hazırladığımız ucuz yılbaşı hediye önerilerinde sizde kendinize göre güzel bir hediye bulabilir ve harika bir yıl geçirebilirsiniz. Şimdiden iyi yıllar dileriz…
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
ruj seklinde kalem Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014RUJ KALEM
Bayanlar her zaman her ortamda kendilerine özen gösterip, şık olmak için ellerinden gelen herşeyi yapan özel kişilerdir. Onlar kendilerinde her detayına bu kadar önem verirken aynı zaman da tabiki kullandıkları aksesuarlarda uyumlu ve şık olmak zorundadırlar. Hanımların böyle bir istekleri varken sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir bayana bu yılbaşında ruj kalem hediye ederek şıklığına şıklık katabilirsiniz. Böylelikle hem onun için anlamlı hemde ekonomik anlamda da ucuz bir yılbaşı hediyesi tercih edebileceksiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
falci kahve fincani yilbasi hediyesi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014FALCI KAHVE FİNCANI
Fala inanmayın ama falsızda kalmayın demişler… Herkesin özellikle de kızların vazgeçilmez tutkularından biridir fal bakmak yada fal baktırmak. O halde bu yılbaşında kız arkadaşınıza sihirli bir kahve fincanı hediye etmeye ne dersiniz? İlk bakışta sıradan bir kahve fincanına benzeyen Magic Turkish Coffee Cup’un sihiri o mucize tabağının altında. Yeni yılda bu sihri kız arkadaşınıza yaşatmak için ne duruyorsunuz? Yapacağınız tek şey bu ilginç ürünü ona hediye etmek.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
romantik kalp2 Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014ROMANTİK KALP
Yıllardır süregelen monoton bir ilişki yaşıyor ama buna bir dur demek mi istiyorsunuz.? 2014 yılındayeni bir yılla ilişkinize canlılık, romantizm katmak istiyorsanız hemde çok fazla bütçe ayıramıyorsanız Romantik Kalp ürümüz tam size göre. Bu ürün aşkınızı alevlendirecek, size güzel günler sağlayacak ve yılbaşında da hediye olarak sunulabilecek muhteşem bir ürün. Hem ucuz hemde anlamlı harika bir hediye ile yeni bir yıla merhaba diyebilirsiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
sihirli bardak2 Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014SİHİRLİ KUPA İKİ FOTOĞRAFLI
Üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz Magic Mug’lar başta siyah sıradan düz bir kupa gibi duruyor. İçine çay, kahve gibi sıcak herhangi bir sıvı koyduğunuzda yavaş yavaş siyah renk gidip yerine daha önceden bastırmış olduğunuz özel fotoğraflar geliyor. Bu özel kupa yılbaşında bütçeniz açısından çok hesaplı ucuz bir hediye olacak ve aynı zamanda sevdikleriniz açısından da harika bir hediye olacaktır.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
ucuz yilbasi hediyesi icecek sapkasi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014İÇECEK ŞAPKALARI
Elbetteki farklı konularda da olsa hepimizin tembellikleri vardır. Bu tüm gün ev işi yapmakta olabilir yada daha da ötesi tüm gün evde iş yaparken su içmeye üşenmekte olabilir. Ama bunun için size harika bir önerimizi var.Artık içecek şapkaları ile üşendiğiniz herşeyi rahatlıkla hatta iki işi bile aynı anda yapabilecek, ellerinizi kullanmadan iş yaparken bile şapkadan içeceklerinizi içeceksiniz.Bu ürün hem çok pratik hemde çok ucuz bir yılbaşı alternatifi olabilir
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
fırat figuru Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014FIRAT FİGÜRÜ
Fırat’ın maceralarını merakla takip eden Fırat hayranlarını bu yılbaşında mutlu etmek istiyorsanız işte bakın artık Fırat figürü ile sizlerle… Yılbaşında sevdiklerinizi ucuz ve böylesine güzel bir hediye ile şaşırtıp mutlu olabilirsiniz. Hediye edeceğiniz bu hoş ürün yeni yıl için harika bir hediye olacak ve hediye sahibi kişi tarafından daima gözü önünde bir yerlerde duracaktır.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
dogruluk mu cesaret mi yilbasi oyunu Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014DOĞRULUK MU CESARET Mİ OYUNU
Çocukluğumuzdan süre gelen hepimizin aşinası olup keyifle oynadığımız Doğruluk mu Cesaret mi? Oyunu artık farklı bir formatta yine karşımızda. Bu yılbaşında sizde evde plan yapanlardansanız eğer bu ürünü satın alıp yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla evde keyifli anlar geçirebilirsiniz. Yada bu ürün hediye olarak bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Hem çok keyifli hem de bütçenizi sarsmayacak kadar ucuz bir yılbaşı hediye alternatifi olabilecek bir ürün.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
yilbasina ozel origami set Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014YILBAŞI ORİGAMİ SETİ
Yeni yıl yaklaşırken herkesde bir yeni yıl plan heyecanı mutlaka vardır. Bu yıl ki planınız eğer evde oturup evde yılbaşı geçirmekse o ev için olmazsa olmaz bir şey vardır. O da tabiki süsler ve güzel bir yılbaşı ağacı. Eğer siz evdeki ağacınızı kendiniz süslemek istiyorsanız Christmas Origami setiyle farklı şekillerde, renk renk ,desen desen yılbaşı ağacı süslerinizi kendiniz hazırlayın ve harika bir noel ağacına sahip olan. Dilerseniz bu ürünü bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Çünkü bu ürün yılbaşı en gerekli ürün olmakla birlikte aynı zamanda bütçeye zarar vermeyecek kadar da ucuz bir hediyedir.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
sevgiliye mesajli cikolata1 Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014MESAJLI ÇİKOLATALAR
Sevdiklerinizi bu yılbaşında ufak ve ucuz bir hediye ile mutlu etmek istiyorsanız size bu konuda çok lezzetli bir önerimiz var. Yılbaşında sevdiğiniz birine alınabilecek en tatlı en lezzetli en özel bundan başka ne olabilir ki? Tabiki bahsettiğimiz mesajlı yılbaşı çikolataları. Bu lezzete ve şık sunuma kimse hayır diyemeyecek. Böylelikle sizde uygun bir fiyatla muhteşem bir ürün alıp değer verdiğiniz kişilere hediye edebileceksiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
oskar odulu Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014OSKAR HEYKELCİĞİ BÜYÜK BOY
Elbetteki hepimizin gönlünde bir kahraman yatmaktadır. Onları ödüllendirmek yükseltmek en büyük emellerimizdendir. Ödül mü ? Nasıl ? demenize hiç gerek yok çünkü artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, bu eşsiz ödülü tüm sevdiklerinize bu yılbaşında hem uygun bir fiyata hemde çok anlamlı olarak hediye edebilirsiniz. Eminiz bu ödülü alan kişi kendini çok daha fazla özel hissedecektir. Sizde daha ucuz bir fiyata aldığınız bu yılbaşı hediyesinin ve sevdiğiniz kişiyi mutlu etmenin hazzını doyasıya yaşayabileceksiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
kalp seklinde dilek feneri Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014DİLEK FENERİ
Dilek dilemek için yıldız kaymasını bekleyenlerden misiniz? Artık buna gerek yok. Nasıl mı ? Tabiki dilek feneri ile. Bu yılbaşında yeni bir yıla girerken kendiniz için yada sevdikleriniz için güzel dileklerde bulunmak istiyorsanız dilek fenerleri sizler için harika bir alternatif olabilir. Yada sevdiğiniz birine bir hediye mi arıyorsunuz? Hatta hem ucuz hem de anlamlı mı olsun istiyorsunuz? Ne duruyorsunuz bu yılbaşında sevdiğinize dilek fenerini hediye edin ve ortak bir dileğinizi yeni yıla girerken göklere uçurun.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
donan kupa ucuz yilbasi hediyesi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014DONAN KUPA
Farklı ve ucuz bir yeniyıl hediyesi mi arıyorsunuz? O halde size harika bir önerimiz var. İşte karşınızda Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek isterse, Bu herhangi bir sıvı içecek olabilir, kola, bira, gazoz hiç farketmez. Yapmanız gerek tek şey içeceğinizi koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın sizde soğuk içeceklerinizin tadına doyasıya varın…Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır. Eee daha ne olsun bizde bu yılbaşı için ucuz olmakla birlikte çok kullanışlı bir hediye alternatifi olabilir.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
3 boyutlu cerceve Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 20143 BOYUTLU FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ
Küçücük bir fotoğraf karesinde oysa biz insanlar ne hayaller kurarız. Bazen kocaman bir ömrü tek fotoğrafa sığdırırız,bazende hayatımızın en güzel anını… Ama hep anılar vardır ve anıları her zaman baş köşede tutmak isteriz. Eee durum böyleyken hem fiyatı uygun olan hemde estetik açıdan derin olan bir fotoğraf çerçevesine ne dersiniz? 3 Boyutlu Fotoğraf Çerçevesinin asimetrik yapısıyla resimlerinize çok farklı bir boyuttan ve anlamdan bakabilirsiniz. Yılbaşı için hem ucuz hemde mükemmel bir hediye alternatifi olabilir.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
dolar konfeti Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014DOLAR KONFETİ
Yıllardır süregelen ve hiç değişmeyen adetlerimizden biri olan özel günlerde, düğünlerde, derneklerde, yılbaşı balolarında etrafa para saçmak herkes tarafından benimsenmiş ve yapılmasından haz duyulan bir huy haline gelmiştir. Genelde bu tür ortamlarda etrafa bol bol para saçan zenginler mutluluklarını böyle ifade ederlermiş. Sizde bu yıl başında mutluluğunuzu bu şekilde ifade etmek istiyorsunuz ama paranız mı yok o halde en kolay yolu dolar konfeti. Bu yılbaşında keyifle kullanacağınız ve bütçenizi hiç sarsmayacak harika bir ürün varsa o da tabiki dolar konfeti.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
mesajini kazi yilbasi kartpostali Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014MESAJINI KAZI
Eski filmlerdeki gibi sevgilinizle isimlerinizi bir ağaca kazımak ne hoş olurdu değil mi ? Ama nasıl olacak mı diyorsunuz? Kolayı var demode yöntemlerden uzaklaşıp Carve Your Own Card üzerinde yapabilirsiniz. Böylelikle Harika bir hediye olan Carve Your Own Card yılbaşı için hem ucuz hemde çok anlamlı bir hediye olabiliyor.Ve böylesine güzel birşeyi hiçbir ağaca zarar vermeden Carve Your Own Card sayesinde rahatlıkla yaşayabilirsiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
100 dolar tuvalet kagidi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014100 DOLAR TUVALET KAĞIDI
Dünyanın en pahalı şeyini en ucuza almak istemez miydiniz? O halde bu yılbaşında alacağınız hediye hem çok ucuz olsun hemde çok pahalı olsun. Nasıl mı? Tabiki bu yılbaşında sevdiklerinizi güldürmek ve neşelerine neşe katmak için hoş ve esprili hediye seçmek istiyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size göre bir hediye olacaktır. Paranın ne önemi var ki sorusunun en güzel cevabı olabilecek nitelikte olan bu ürün keyifli bir zaman geçirmenize sebep olacaktır.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
siradisi kupa bardaklar Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014SIRADIŞI KUPALAR
Yeni yılda herşeyim yeni olsun diyorsanız,önce yapmanız gereken tek şey hayatınızdan eski ne varsa çıkarın. Eskiler gitsin ki yeni ve daha iyileri gelsin. Bunlara kupalarınız neden dahil olmasın? Bu yılbaşında sevdiklerinize sıradışı bu kupalardan hediye ederek onları farklı ve hoş bu ürünlerle mutlu edebilir ve kendilerini özel hissettirebilirsiniz. Bu hediye seçiminiz sizin bütçeniz açısından hem daha ucuz bir yılbaşı hediyesi olacak hemde karşınızdaki kişi açısından çok beğeneceği bir ürün olacaktır.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
renk degistiren saatler Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014RENK DEĞİŞTİREN SAAT
Fiyatı bütçemi zorlamasın,ucuz olsun,kullanışlı olsun,güzel olsun ve bunların hepsi tek bir hediye de olsun diyorsanız işte size önerebileceğimiz en özel hediye renk değiştiren saat. Bu yılbaşında sevdiklerinize bu farklı ve çok işlevli şık saati alarak onları mutlu edip şaşırtın. Çünkü bu saatin işlevleri eminiz ki onunda çok hoşuna gidecektir.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
en iyi sevgili sertifikasi1 Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014EN İYİ SEVGİLİ SERTİFİKASI
Aşkınız için yapamayacağım şey yok diyorsanız en iyi sevgili sertifikası tam size göre.Sevginizi en iyi sevgili sertifikası ile dile getirin. Sevgilinizin adına hazırlatacağınız en iyi sevgili sertifikası ile sevdiğinizi sizde mutlu etmek istemez misiniz ? Sevgilinize farklı bir hediye vermek istiyorsanız en iyi sevgili sertifikasını sepete t butonunun üstündeki kutucuklara girmeniz yeterli olacaktır .
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
mum posetler ucuz yilbasi hediyesi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014CANDLE BAGS – MUMLUK POŞETLER
Alev iletmeyen biyoçözünür mumluk simdi bir tık kadar yakınınızda . poşetlerin içerisine koyduğunuz tealight mum ile romantık bir ortam oluşturun. Candle bags mumluk poşetler üzerinde kalp işlemeleri ile dekoratif bir görüntü oluşturacak . İsterseniz açık ortamlarda bile güvenle kullanabilirsiniz. Dışarıda kullanmak isterseniz içerisini kum koyarak uçmasını önleyebilirsiniz .Candle bangs mumluk poşetlere mum dahil değildir.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
pembe seyahat seti Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014PİNK TRAVEL MATE – PEMBE SEYAHAT SETİ
Pink travel mate pembe seyahat seti şimdi bumdumbuldum.com da . pembe seyahat seti pasaport kılıfı , valiz kildi, valiz etiketliği ve valiz çekecek askısından oluşan bir pakettir . Bu set ile seyahatlarınıza renk katacaksınız . ihtiyaç duyduğunuz araçları pembe ton ile karşınıza sunuyoruz. Pembe seyahat seti ile kendinizi farklı hissedeceksiniz. Şıklığınızdan ödün vermeyin pembe seyahat seti tam size göre .
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
yilbasi sertifikasi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014KİŞİYE ÖZEL 2014 YILBAŞI SERTİFİKALARI
Kişiye özel yılbaşı sertifikaları ile bu yıl sevgilinize ve sevdiklerinize farklı bir hediye ile mutlu edin. Üzerinde sevdiğinize göre değiştirebilir baştan yaratabilirsiniz. Üstelik gelecek yıl için istekler sunabilirsiniz. Söylemek isteyipte söyleyemediklerinizi şimdi kişiye özel yılbaşı sertifikasında söyleyebileceksiniz .Yıl boyunca yanınızda olup sizin destekçiniz olanlara teşekkür etmek istemez misiniz ? kişiye özel yılbaşı sertifikası ile sadece bir gün değil onları hergün mutlu edin.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
kisiye ozel yilbasi kupalari Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014KİŞİYE ÖZEL YILBAŞI KUPALARI
Yeni yıla isminize göre yılbaşı kupaları ile girmek istemez misiniz ? birbirinden güzel birbirinden farklı yılbaşı kupaları ile yeni yılın coşkusunu içinizde hissedin . masalarınızı renklendirecek isme özel yılbaşı kupaları ile sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edin. İsterseniz sihirli kupa modelini seçip normalde siyah olan içerisine sıcak su konulduğunda görsel sihirli bir şekilde ortaya çıkan kupalara da sahip olabilirsiniz. Yılbaşı kupaları porselenden üretilmiştir . Tek yapmanız gereken istediğiniz kupanın modelini seçmek .
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
bomba kumara yilbasi hediyesi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014BOMBA KUMBARA
Bomba kumbara sizin ve çocuklarınızın beğenebileceği ilginç bir tasarımdır . oyuncak bir bomba gibi görünen bu kumbara içine her para atıldığında titriyor .Kuru kafa ve şaşkın surat olmak üzere iki çeşidi vardır . bomba kumbaraya para attıkça ürperiyor ve titremeye başlıyor onun bu hali de sizi para biriktirmeye teşvik ediyor . Bomba kumbara 3 adet pil ile çalışıyor. Bomba kumbara ile sizde çocuğunuzu mutlu edin.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
ucuz yilbasi yesil kutulari Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014YILBAŞINA ÖZEL YEŞİL HEDİYE KUTULARI
Yılbaşı için emek harcayıp tüm sevdiklerinize eminiz ki hediyeler aldınız yada alacaksınız. Hediyeler tamam da diğer önemli bir konu da bu hediyeleri sevdiklerinize şık bir şekilde sunabilmek adına gerekli olan şık,estetik hediye kutularıdır. Bu yılbaşında hediyelerinizi şık sunmak istiyorsanız eğer yılbaşı için özel olarak tasarlanmış Green Gift Boxes with Christmas Decor – Yılbaşına Özel Yeşil Hediye Kutuları tamamen size göre bir ürün.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
kutuk yastik Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014KÜTÜK YASTIK
Bir ormanda bir odun kütüğünün üzerinde uyuduğunuzu hayal etsenize. Ne kadar soğuk ne kadar zor değil mi? Hayır aslında artık değil. Nasıl mı? İşte cevabı bu üründe. Kütük yastık desenli bu yastık ile yumuşacık bir yerde derin bir uyku uyuyabilir ve böylesine farklı bir ürüne sahip olabilirsiniz. Hatta dilerseniz yılbaşında bu ürünü sevdiklerinize hediye edebilir ve onlara da bu konforu çok para harcamadan yaşatabilirsiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
yilbasi mumlari Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014YILBAŞI MUMLARI
Bu yılbaşını sizde en güzel şekilde kutlamak isteyenlerden misiniz o zaman bu yılbaşını daha anlamlı ve daha güzel kılmak adına Christmas Candles mumlarını süsmelerinizin içine dâhil edebilirsiniz. Hatta ve hatta evinizin en sevdiğiniz noktalarına koyarak tüm seneyi bu mumların mutluluğuyla devam etmesini sağlayabilirsiniz sevdiklerinize hediye olarak alabilir onları bu anlamlı günde unutmadığınızı gösterme fırsatını da yakalamış olabilirsiniz.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
4lu yilbasi fotograf cercevesi Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 20144 FOTOĞRAFLIK ÇERÇEVE
Photo frame for 4 photos ilk baktığınızda sade tasarımlı bir çerçevedir 4 fotoğraflık çerçeve ikişer adet aynı ebatta fotoğraf yerleştirebilirsiniz. Çektiğiniz fotoğraflar unutulup gitmesin fotoğrafçıda renkli baskılarını alın ve güzelce 4 fotoğraflık çerçeveye yerleştirin ve fotoğraflarınız unutulmasın masanızı güzel anılarınızla süsleyin. 4 fotoğraflık çerçeve 19,5 cm x17,5 cm ebatında ve plastik olan bu ürün yılbaşı için hem ucuz hem de ideal bir üründür.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014
isik kalem Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014IŞIK KALEM
Lingth handy pens , yazı yazarken kullanabileceğiniz ışıklı bir kalemdir. Canınız isterse karanlıkta ışıklı kalem ile günlük tutabilir , şiir yazabilirsiniz . ışıklı kalem ile cocuklarınızı ders çalışmaya teşvik edin . gündüzleri kolaylıkla görülebilen bu kalemin 5 çeşit farklı el motifi alternatifi mevcuttur. Siparişiniz de ise ışıklı kalemin hangi çeşidinin size geleceği tamamen sürprizdir. Gizli işler olanlar için hem ucuz hemde çok farklı bir yılbaşı hediye tabiki de ışıklı kalemdir.
nokta Ucuz Yılbaşı Hediyeleri 2014