23 Aralık 2013 Pazartesi

Evlilere Hoş Hediyeler


Genç Evlilere Hoş Sevgililer Günü Hediyeleri

Evlilik zor zanaat. Genelde
 erkeklerin son ana kadar kaçtıkları, her zaman korktukları bir müessese. Evlililik ciddi bir müessese :) Eğer bir erkek evlenmeye karar vermişse gerçekten çok sevdiği için bu zor şartlara katlanmayı kabul etmiştir. Düşünsenize her zaman kendi başına buyruk olan birey artık iki kişilik düşünmek zorundadır. Tabi bu bayan içinde geçerli ancak, onlar bu konuda daha uyumludurlar. Çocukluklarından beri evlenme hayali kuran bir insanla, evliliği son çare olarak gören insan bir olmaz.:) Ama gelin görün ki evlenmeye karar verecek kadar sevmişsiniz. Ve çok güzel, iyi bir eşe sahipsiniz. Yaklaşan sevgililer gününde de onu mutlu edecek bir hediye almaya kararlısınız. O zaman eşiniz için en güzel hediye seçeneklerini incelemeye ne dersiniz? 

Eşiniz İçin  Hediye

sevgililer-gunu-hediyesi-1
Eşinize evlenirken aldığınız tek taşın taşı gözünüze küçük geliyorsa eğer, ona alacağınız büyük taşlı tek taş en güzel sevgililer günü hediyesi olacaktır.
sevgililer-gunu-hediyesi-2
Eşiniz renkli giyinmeyi seviyorsa onun için alacağınız bu güzel ve renkli kazak, soğuk kış günleri için ideal bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.
sevgililer-gunu-hediyesi-3
Eşinizle sürekli davetlere katılıyorsanız eğer, onun için alınacak en güzel hediyelerden  biri bu şık elbise olacaktır. Unutmayın bayanların en büyük sorunu elbise sorunudur.:)
sevgililer-gunu-hediyesi-4
Eşiniz için şık bir topuklu ayakkabı almak ona alacağınız en güzel sevgililer günü hediyesinden biri olacaktır. Hem de siyah ve kırmızının bu kadar uyumlu olduğu bir topuklu ayakkabıysa alacağınız.
sevgililer-gunu-hediyesi-5
Şık giyinmeyi seven eşiniz için alacağınız bu şık ve güze elbise çok güzel bir hediye olacaktır.

Eşe Özel Hediyeler

sevgililer-gunu-hediyesi-6
Eşinize tatlı bir hediye almak istiyorsanız eğer, alacağınız bu fincan takımı onu çok mutlu edecektir.
sevgililer-gunu-hediyesi-7
Eşiniz farklı süs eşyalarını çok seviyor ne de olsa! :)
sevgililer-gunu-hediyesi-8
Eşiniz için alacağınız güzel bir kolye onu çok mutlu edecektir. Hem de böylesine dikkat çekici olanı.
sevgililer-gunu-hediyesi-9

Eşinizin özel eşyalarını koyacağı şık bir takı kutusu onu ne kadar mutlu edecek bir düşünsenize. Eşiniz bu hediyeye bayılacak.
sevgililer-gunu-hediyesi-10
Güzel bir eşinizin hiç beklemediği sevgililer günü hediyeleri arasında.:)
Sevgililer gününü unutan erkeklerin başına gelecekler diye yapılan araştırmalara konu olmak istemiyorsanız sevgililer gününde hediye almayı unutmayın.