19 Aralık 2013 Perşembe

Hediye ve Sevgili

Sevgiliyi mutlu edecek ona özel hediyeler seçerken, sevgiliye anlamlı hediyeler tercih ederseniz onu inanılmaz mutlu edebilir, sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Unutmayın! Doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü hediyesi verirken sevginizi sunmanın en iyi yolu, ona en güzel duyguları yaşatabileceğiniz, hayatınızdaki yerini, anlamını, sevgilinize duyduğunuz aşkı, hasreti yani sizden ona geçmesini istediğiniz tüm hislerinizi sevgiliye özel ve anlamlı hediye vererek sunabilirsiniz. Sevgiliden gelen her şey zaten çok özel ve anlamlıdır.

Kocaman bir hayalin kapısı açıldı, aşık olduğunuz o sevgili artık yanınızda. Aşk geldi kapıyı çaldı, içeri girdi. Bence, aşk size sevmeyi öğrettikten sonra çıkıp gidecek. Aşk kalıcı değil, ama sevgi gün geçtikçe büyüyen büyürken sizi birbirinize daha çok bağlayan histir. Ya da gerçek aşkın ardından gelen bu olmalı. Peki, bu büyüyen sevgiyi ölümsüzleştirmek, sevgiliye her an yanındaymış gibi hissettirmek, her an seni düşünüyorum demek için ufak ama içinde farklı anlamlar barındıran hediyeler vermek istemez misiniz? Mesela o yanınızda yokken duyduğunuz özlemi anlatan kısa bir mesaj ya da birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı seni seviyorum yazılı bir çerçeve ile masasının üzerinde ona her an bunu hatırlatmak. Siz ona ne kadar özel olduğunu hissettirirseniz oda size aynı duyguları gösterecektir. Sevgiliye nasıl bir hediye olmasına karar verirken ilişkinin süresine, birlikte neler yapmaktan hoşlandıklarına, ilişkinin gidişatına bakarak da maddi hediyemi yoksa manevi hediyemi diye düşünüp önce buna karar vermek gerekebilir bazen de. Ciddi bir niyetle alınan tek taş yüzük zaten bir anlam içerir bayan sevgili için. Gayet etkileyici ve romantik hediyeler arasındadır, takılar her zaman. Bazen maddi anlamı olmayan, manevi anlamı değerli hediyeler o anı daha unutulmaz yapar, sevgi bağınızı güçlendirir. Kadın sevgilinize şık bir hediye kutusunun içine en sevdiklerini, çikolata, şeker vs. böyle küçük ama onu çok mutlu edecek şeyler, içine birde minik not kağıtları yerleştirin. Sevgilinize aşkınızı anlatan sözcükler yazın her birine. Bir dalda mavi gül, sonsuz aşka işaret. Çok hoş ve enteresan bir sürpriz olur sevgilinize.

Şimdi sizlere, bayan ya da erkek sevgiliye, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi günlerde ya da sevdiğinize sürpriz yapmak istediğiniz herhangi bir gün size yardımcı olabilecek birkaç anlamlıhediye fikirleri vermek istiyorum. Umarım sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler ile karşılaşırsınız.


Sevgiliye Hediye

Sevgiliye, eşe sıradan bir günde güzel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? 365 güne, 365 adet sevgi sözcükleriyle dolu bu şık kavanoz ile sevgiliniz güne sizin aşk mesajlarınız ile başlasın. O güne mutlu uyanmasına sebep olun. Birbirinden farklı tam 365 adet romantik mesajlarla dolu aşk kavanozu ile bütün bir yıl boyunca, her gün anımsanacaksınız. Bir yıl boyunca her güne ayrı bir sevgi mesajı içeren aşk kavanozunun içinde yazan mesajlarından bazıları;

  • Seni çok özledim.
  • Gördüğüm en güzel rüyasın sen
  • Sana teslim oldum.

Aşk dolu kavanoz sevgililer günü hediyesi olarak verebileceğiniz farklı bir hediye olabilir.

Bayan takı, Bayan Sevgiliye Hediye

Sevgiliye hediye, şimdiye kadar bir çok şey aldınız. Ama şimdi ilişkinizi farklı bir boyuta taşımak için daha özel bir hediyeye ihtiyacınız var. Tanışma yıl dönümü ya da birbirinize verdiğiniz sözün simgesi olabilecek My name is-Kişiye Özel İki Harfli Kalp Yüzük sevgiliniz için çok anlamlı bir hediye olacak. İkinizin isimlerinin baş harflerini bu yüzükte bir araya getirmek, sevgilinize romantik bir sürpriz olabilir. Kişiye özel harfli kalp yüzük 8 ayar altın ve altın kaplama iki modeliyle sizlere sunulmaktadır.

Kişiye Özel Hediye

Sevgiliye yıl dönümü hediyesi olabilecek, Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 parça puzzle ile kusursuz bir sürpriz yapabilirsiniz. Birlikte çekilmiş güzel bir ana ait fotoğrafınızla hazırlanan bu yap boz, parçalı bir şekilde özel kadife kutsu içinde sizin için hazırlanıyor. Sevgiliniz bu sürpriz hediyeyi alınca duyduğu heyecan ve mutlulukla yap bozu tamamlamak için sabırsızlanacak. Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 parça puzzle üzerine fotoğraf, resim ya da yazı bastırabilirsiniz. Belki de, BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazdırarak puzzle birleştiren aşkınızı şaşırtabilirsiniz.

sevgiliye hediyeler

Love Pillow-Aşk Yastıkları ile yastıklarınız bile aşkınızı yansıtacak. Sıradan desenli yastıkları bırakın ve hayatınızın anlamı aşkınıza size özel olan bu yastıklarla sevginizi anlatın. İki yastık kılıfını içeren bu Aşk Yastıkları setinin her biri diğerini tamamlamakta ve çok romantik şekilde aşkınızı göstermektedir. Aşk Yastıkları tüm standart yastıkları alabilecek ölçüdedir. 2' li set olarak yastık kılıflarını içermektedir. 4 farklı modeli bulunmaktadır. Sevgililer günü, yıl dönümü hediyesi olarak düşünebileceğiniz bu kılıflar ile farkınızı yaratın.


Sevgiliye Özel Hediyeler

Sürprizin en değişik, en farklı hali ile sevgilinizi büyülemeye ne dersiniz? Kişiye Özel Şişede mesaj ıssız bir adada yardım bekleyenler için değil, bu sefer sizi en romantik sevgili yapmak için iş başında. Sevginizi ifade etmek için siz sadece tüm duygularınızın içinde olduğu mesajınızı oluşturun. Çok şık bir mektup kağıdına basılı mesajınız deniz kumları ve deniz kabukları ile 30 cm. boyunda ağzı mantarlı klasik bir şişe içinde sevdiğinize ulaşsın. Böyle nostaljik bir hediye ile aşkınıza çok duygulu anlar yaşatabilirsiniz.

İlginç Hediyeler

Özel günlerde sevdiklerinize artık o günün anlamına uygun bir hediye verebilirsiniz. Sevgiliye doğum günü hediyesi iyi ki doğdun, yeni işe başlayan arkadaşınıza  iyi şanslar diyebileceğiniz ya da 8 farklı mesaj içeren kristallerden size uygun olanı seçip en güzel dilekleri gönderebileceksiniz.. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen bir kristalin gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak bu ilginç hediyeyi alan sevdiklerinizi çok mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda tıpasına takılı renk değiştiren LED ile birlikte kristale nasıl bir etkide bulunduğunu görünce çok şaşıracaksınız.

Yıl Dönümü Hediyesi

Sevgiliye, eşe yıl dönümü hediyesi ya da kız arkadaşa doğum günü hediyesi olabilecek, Kişiye Özel Aşk Mesajlı Kalp Saat ile gün içinde akan her saniye sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz. Kalbinizden gelen mesajı bu şık akrilik üzerine yazdırabilir, tarih ve ikinizin isimlerini ekletebilirsiniz. Uzun yıllar geçse de hiç eskimeyecek ve değer kaybetmeyecek bu hediyeyi diğer özel günlerde de anne, baba, arkadaşınıza da armağan edebilirsiniz.

Bayana Hediye, Takı Modelleri
Sizin için hayatınızdaki en kıymetli insana, eşsiz ve çok özel bir hediye vermeye geldi sıra. İstiridye içinden çıkan gerçek incili gümüş kolyenin zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüşten ve şık kadife kutusunun içinde alan sevgilinizi çok mutlu edecek. İnciler karışık renklerdedir.Şansınıza 5 renkten biri gelecektir. Beyaz-sağlık, krem-mutluluk, şeftali-sevgi, altın-servet, siyah-bilgelik sembolüdür. Acaba Şansınıza hangisi çıkacak?