23 Aralık 2013 Pazartesi

İpad Tutkunu Sevdiklerinize Özel En İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Apple dünyanın en iyi markalarından biri. Haliyle insanların ellerinden onun ürünlerini görmek kaçınılmaz oluyor. Çevrenizde Apple tutkunlarını görmüşsünüzdür. Belki de onlardan biri sizsinizdir. Siz veya sevgiliniz eğer Apple'ın bütün ürünlerine hayransanız, sizin için birbirinden güzel Apple ürünleri bulduk. Hem de yılbaşı gibi özel bir gün öncesi. Sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edin diye, en güzel Apple ürünlerini yılbaşı hediyesi olarak almaya ne dersiniz? 


Birbirinden Güzel Apple Ürünleri 


1-)  Kitap Görünümlü iPad Kılıfı

Sevgiliniz kitap okumayı seven biri mi? O halde sizin için çok orijinal bir yılbaşı hediyesi seçeneği bulduk. Sevgilinize kitap görünümlü ipad kılıfı alarak, onun yılbaşının en mutlu insanı olmasını sağlayabilirsiniz.  



2-) iPad 2 Borazanı



İpad kullanan sevgiliniz müzik dinlerken, dinlediği müzikten daha da zevk alsın diye ona İpad 2 borazanı almaya ne dersiniz? 



3-) iPad Mini Çok Fonksiyonlu Stand



İpad kullanan sevgilinize, İpad mini çok fonksiyonlu stand alarak, yılbaşının en kullanışlı hediyesini almış olmanın gururunu yaşamak ister misiniz? 



4-) Su Geçirmez iPad Kabı



Sevgiliniz yaz gediğinde sudan çıkmak bilmiyor mu? O zaman yılbaşı hediyesi olarak ona su geçirmez ipad kılıfı alın ve yaza en güzel hazırlığı yapmış olmanın gururunu sevgilinizle beraber yaşayın. 




5-) Özel Tasarım iPad Kılıfları



Şirin aksesuarlardan hoşlanan sevgilinize, şirin bir ipad kılıfı almaya ne dersiniz? 



6-) iPad Not Defteri



Her şeyi marka olan sevgilinizin not defteri bile ipad olsun. 



7-) iPad Mini Bluetooth Klavyeli Kılıf



İpad kullanırken yazı yazmakta zorluk çeken sevdikleriniz için alacağınız, ipad mini bluetooth klavyeli kılıf ile çok kullanışlı bir hediye almış olacaksınız.