12 Aralık 2013 Perşembe

Gurme yılbaşı hediyeleri (Yılbaşı 2014)


Daak tadına düşkün sevdikleriniz için yüzlerce yılbaşı hediye alternatifi var. Pudra.com ekibi olarak en leziz olanlarını seçtik.

 

gurme hediye kurabiye glr

Boyner’den çam ağacı şeklinde tabak


Neşeli ve yılbaşı temalı küçük bir hediye ama sevimli. Çam ağacı formundaki, kardan adam desenli tabaklar yılın son akşamında sofraları 
şenlendirmek için kullanılabilir. 





















          
gurme hediye kurabiye glr

İnsan tüm sevdiklerine özel bir hediye almak istiyor. Bu da bolca zaman, iyi bir araştırma ve bütçe gerektiriyor. Oysa bu yoğun koşturmaca içinde herkes için aynı özeni gösteremeyebiliyoruz. Bu yüzden tüm okurlarımıza yardımcı olacağına inandığımız farklı hediye konuları hazırladık.

Şimdiki haberimiz yemeğe meraklı, gustosu olan lezzet düşkünleri için. Pudra.com editörleri en beğendikleri tatları ve en güzel gurme hediyeleri bir araya getirdi.



gurme hediye kurabiye glr








gurme hediye kurabiye glr

Marie Antoinette’den el yapımı çikolata


MarieAntoinette Chocolatier el yapımı çikolatalarını çok seviyoruz. Soğuk kış günlerinde baharı özleyenler için tasarlanan menekşe şeklindeki çikolatalar bizi bizden aldı. Başta Ekvador olmak üzere Venezuela, Costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından seçilmiş kakao çekirdekleri kullanılıyor. Farklı siz de hissedeceksiniz.






 

Bun Design’dan objektif bardak


Hem lezzet hem seyahate düşkün olanlar için harika bir önerimiz var: Canon objektifiyle neredeyse aynı görüntüye sahip çelik bardak bir termos aslında. Sıcağı ve soğuğu uzun süre koruyor.