19 Aralık 2013 Perşembe

Sevgiliye Yılbaşı Hediye Fikirleri

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi


hediyevesevgili.blogspot.com olarak 2014 yeni yıl kutlamaları sezonunu açıyoruz. Yeni yıla geri sayım başladı. Ve siz yine sevgiliye yılbaşı hediyesine alabilirim? Sorusu ile baş başa kaldınız. Bu yılbaşı hediyesi seçme ve karar verme telaşını tatlı bir keyfe dönüştürmeye ne dersiniz? Bence yeni yıl sürprizler ve hediyeler anlamına gelir. Yeni yılın ilk günü sevgilinize unutulan hediyeler değil koca bir yıl hiç unutulmayacak, ilk anki kadar heyecanlandıracak, mutlu edecek, duygulandıracak, kalıcı, aşk dolu hediyeler vermelisiniz.


Aylar, haftalar, günler, saatler doludizgin birbirini kovaladı, zaman çabucak akıp geçti. Belki de geçen yılbaşı neler yaptığınız hala gözünüzün önünde. Ve şimdi yine yeni bir yılın başındayız. Giden yıla ait tüm acı, tatlı yaşanmışlıkları içimizde saklayacağız. Yılbaşı gecesi, her yeni yılda olduğu gibi hayatı tekrar sıfırlayıp, yeni umutların, yeni heyecanların, sevdaların, başarıların başlama noktası yeni bir yıla yelken açacağız. Tüm düşlerimizi sığdırmalıyız bu yıla. Ne olursa olsun, yeni başlangıçlar her zaman özel ve güzeldir. Yılbaşı gecesi hepimiz yeni yılı en sevdiklerimizle karşılamak isteriz. Derler ya ‘yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçermiş.’ O geceyi sevgili ile geçirmek kim istemez ki o zaman. Düşünsenize 365 gün aşk dolu ve sevgiliyle geçecek. Bu durumda da yeni yıl gecesi her şeyin dört dörtlük olması gerekli mutlaka. Bayan ve erkek sevgili bu özel gece için günler öncesinden hazırlıklara başlamalı ki her şey kusursuz ve eksik olsun. Her şey çok özel ve romantik, heyecanlı ve sürprizlerle dolu olmalı. Romantik yılbaşı yemeği nerede yenecek? Yılbaşı kutlamaları için nereye gidilecek? En şık yılbaşı kıyafeti nasıl olmalı? Bunun gibi planlanması gereken birçok detay var. Bence, son dakika sürprizleri yaşamak istemiyorsanız bu organizasyon işini günler öncesinden ayarlayın. Ve en önemli konuya geldi sıra. Sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak seçilecek alışılmışın dışında, heyecanlı, romantik, sıra dışı aynı zamanda anlamlı ve özel hediyeye karar vermeye. Hediye seçiminde ilişkinin süresi önemli deriz hep. Yeni bir ilişkinin başında iseniz işiniz zor. Uzun süreli bir ilişkiniz varsa hobilerini, zevklerini, tarzını bildiğiniz için hediye seçme konusunda daha şanslı sayılırsınız. Fakat yılbaşı hediyeleri diğer özel günlerde aldığımız hediyelerden çok farklıdır. Erkek ve bayan sevgili yeni yıl hediyesi olarak zaten sevimli, heyecanlı, ilgi çekici, farklı hediyeler tercih eder. Her iki tarafa da farklı bir heyecan ve mutluluk verir. Hayatınızdaki en değerli insana yılbaşı gecesi bu yıl ve her yıl yanınızda olmasını istediğinizi ifade eden, aşkınızı gösteren anlamlı ve özel hediyeler verebilir, onu çok mutlu edebilirsiniz.


Belki, ren geyiklerinin çektiği kızağını hediyelerle dolduran ve evlerin bacasından içeri girip bırakan noel baba bu yılbaşı size de uğrar. Ama biz yine de sizler için erkek ve bayan sevgiliye alınabilecekyılbaşı hediye fikirleri hazırladık.

Dileğim 2014 herkese en güzel günleri yaşatsın. Herkesi aşka getirsin, en sıcak gülüşler yüzünüzden eksik olmasın. Sevinçler, mutluluklar, sağlık getirsin. Mutlu yıllar…


erkeğe yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak yeni yılın soğuk günlerinde hem içinizi hem dışınızı ısıtacak. Üstelik göndereceğiniz fotoğraf ve mesajlar ile bu çakmak tamamen kişiye özel hale dönüşecek. Sevgiliye sürpriz yılbaşı hediyesi düşünenlerdenseniz ve sigara içen bir sevgili yada eşiniz varsa aradığınızı buldunuz diyebilirim. Üzerinde de hem size ait bir fotoğraf baskısı hemdeyılbaşı kutlama mesajı yer alacak. Daha ne olsun...

Sürpriz yılbaşı hediyesi

Nice güzel senelere yine seninle, Nice mutlu yıllara aşkım, Bugün günlerden Sen’sin, Her günüm seninle başlasın, Kalbim her gün seninle...Bu aşk dolu 5 adet mesaj 'Tatlı Yıllar' Şekerlemeleri üzerinde yer alıyor. Bonbon şeker ve draje seçenekleri bulunan 'Tatlı Yıllar' Şekerlemeleriyle ister yıl dönümünüzü ister sevgilinizin doğum gününü ister yılbaşını kutlayabilirsiniz. Yeni yıl hediyesiçoktan aldınız belkide ama sevdiğiniz hediyenin yanında bu tatlı sürprizde hak ediyor. 



Kupa bardak, yılbaşı hediyesi

Sevdiklerinize özel olarak üretilecek şık tasarımlı 2014 Yılbaşı Hatırası Kupa Bardak burada. Üzerine bir adet fotoğraf ve isimlerinizi ekleyebileceğiniz 2014 Yılbaşı Hatırası Kupa Bardak en güzel yılbaşı hediyesi önerilerimizdendir.


pırlanta yüzük


Aşkım Kolye

Sevgiliye yeni yıl hediyesi, AŞKIM kolye ile bir kez daha o büyük sonsuz aşkınızı ispat edeceksiniz. Üzerinde aşkım yazısı ve sonsuzluk işareti olan bu şık kolye kız arkadaşınızın boynunda çok zarif duracak. O çok sevdiğiniz sevgiliye aşkım derken içinizden bir şeyler kopuyor, bir ömür onunla geçsin istiyor iseniz bunu sembolize edecek aşkım kolye oldukça romantik ve şık bir kolye. My name is - Aşkım Kolye ile aşkınızı duymayan, görmeyen kalmayacak. Kolyenin bütün yüzeyi 14 ayar altın kaplamadır, kesinlikle altın suyu değildir. Zincir uzunluğu 42 cm.' dır. Sevgililer günü hediyesi ya da yılbaşı hediyesi olarak tercih edebileceğiniz aşkım kolye çok şık kutusu içinde mücevher sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.

İçecek şapkalrı

Yılbaşı gecesi eğlenirken, tombala oynarken, tv izlerken bir taraftan da içeceğinizi rahat rahat yudumlayabileceğiniz bir fikre ne dersiniz? O zaman şimdi sıkı durun İçecek Şapkaları ile artık tüm içeceklerinizi elinizi kullanmadan keyif ile şapkanızdan içebileceksiniz. İçme hortumunun ucundaki klips ile sıvının ayarını istediğiniz yoğunluğa göre ayarlayabilir veya içmeye ara vermek isterseniz kapatabilirsiniz. Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi ilginç bir şeyler arıyorum diyorsanız, içecek şapkaları tam aradığınız hediye. Yılbaşı gecesi bu içecek şapkalarına sahip olan kişi çok şanslı, bütün gözler üzerinde olacak, herkes kıskanacak.


şans oyunları


pırlanta kalp yüzük

dekoratif duvar saati


Erkeğe yılbaşı hediyesi, sevgililer günü hediyesi

Erkeğe yılbaşı hediyesi, babalar günü hediyesi ya da eşinize evlilik yıl dönümü hediyesi olarak hem çok anlamlı hem de kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak bir hediyeye ne dersiniz? Kişiye özel gömleğin yakasına sevgi mesajınızı, kol manşetlerine ve ceplerine armağan edeceğiniz kişinin isim ve soy isim baş harflerini yazdırabilirsiniz. Herkesi kıskandıracak cinsten olan bu hediye ile aynı zamanda her giydiği gün sizi bir kez daha hatırlatacak anlamlı ve özel bir hediye vermiş olacaksınız. Bir erkeğe hediye olarak düşünebileceğiniz en iyi hediye alternatifi Kişiye Özel Gömlek ile ona verdiğiniz değeri bir kez daha göstereceksiniz.


Fiber optik Yılbaşı ağacı

Bu yılbaşı ağacı başka. Evinizin en güzel yerinde gelen misafirlerinizi büyüleyecek güzellikteki fiber optik çam ağaçları kendiliğinden ışıklı ve kablo karmaşasına son verecek. 


Yılbaşı yaklaşırken arkadaşlarımıza, uzakta olan sevdiklerimize ya da farklı yerlerden bize özel olarak hazırlanmış değişik çikolatalar, drajeler hediye gelir. Sizde sevgilinize yeni yıl yaklaşırken romantik bir sürpriz yapın ve Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesini adresine gönderin.  Kırmızı kalp kutular, çikolata, drajeler ve her güne bir tane olmak üzere 365 tane güzel sözlerin bir arada olduğu bu hediye karşısında mutlu olmayacak bir bayan yoktur sanırım. 4 adet kalp şeklinde kutudan oluşan Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesinin kutularının üzerinde küçükten büyüğe Seni, Her şeyden, Çok, Seviyorum yazmaktadır.


Kişiye özel organizer ajanda

Yeni yılda arkadaşlarınıza hatta iş yeri sahibi iseniz çalışanlarınıza tüm yıl boyunca resmi tatilleri, özel günleri, çalışma ve toplantı notlarını eksiksiz ve tam tutabilecekleri kişiye özel organizer ajanda hediye edebilirsiniz. Böylece bu kadar çok şeyi akıllarında tutmaya çalışmak zorunda kalmayacaklar. Düşünebileceğiniz en iyi ofis hediyesi diyebilirim. Çünkü hem işlevsel hem de sadece hediye edeceğiniz kişiye özel olarak üretilmiş bir hediye.

kupa bardak

Yeni yıla girerken sevgilinize çok şık bir hediye vermeye ne dersiniz? Hediye kutusunu açtığında tek taş yüzük gibi gözükecek 2 carat cup, heyecanla kutudan çıkarıldığında esprili tarafı görünecek. Tek taş kupa bardak bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi ile artık sevdiğiniz içeceklerini büyük bir zevkle içecek.

seni seviyorum demek istedim hediye kutusu

Sevgiliye hep aşk dolu sözler söylemek yerine arada farklı sürprizler ile de aşkınızı ifade edebilirsiniz. İster sevgililer gününde ister yaklaşan yeni yıl için yılbaşı hediyesi olarak sevgilinize gönderin.Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu içerisinde İç içe kalp işli mini el havlusu, seni seviyorum etiketli mum, seni seviyorum etiketli mini sabun, mini ayıcık, seni seviyorum etiketli çikolata bulunmaktadır. Seni Seviyorum Demek İstedim Hediye Kutusu krom metaldir, üzerinde seni seviyorum yazılı çok sevimli bir etiket bulunmaktadır. Beyaz tül ile sarılan kutu üzerinde seni seviyorum yazan kurdele ile bağlanır.


Kalp duvar saati

su geçirmez led aydınlatma

Su geçirmez led aydınlatma ile evinizde farklı, romantik bir ambiyans yaratın. İster çiçek dolu vazonuzun içine koyun akşam yemeğinde masanızda romantik bir yemek yiyebilirsiniz. Ya da akvaryumun içine yerleştirin eviniz renklensin. Keyif sizin isterseniz banyoda su dolu küvetin içine yerleştirin, banyo keyfiniz bambaşka olsun. Aqua Mood Light, 13 renkte ışık verebiliyor. Renkler rotasyon halinde birbirini takip edebilir, kumanda ile renkten renge geçebilirsiniz ya da tercih ettiğiniz rengi sabit bırakabilirsiniz. Arkadaşlarına yeni ev hediyesi olarak edebileceğiniz çok renkli bir hediye alternatifi.

şampanya kadehleri

Yılbaşı yemeği şampanyasız olmaz değil mi? O çok şık yılbaşı sofrası Kişiye Özel Şampanya Kadehleri ile daha da şık olacak. Sevgilinizin kadehlerin üzerinde kendi ismini görünce çok şaşıracak. Sadece ona özel üretilmiş bir kadehten içilen şampanyanın tadı da bambaşka olur eminiz. Sevgiliye yılbaşı sürprizi yapmak istiyorsanız bundan daha özel bir sürpriz olamaz. Tam 8 modeli bulunan Kişiye Özel Şampanya Kadehlerinden bir çiftini tercih edin, kadehlerin üzerine isimlerinizi ve dilediğiniz bir tarihi yazalım. Kadehlerin üzerine yapılacak işleme, lazer ile kazıma yöntemiyle yapılır ve asla çıkmaz. Kişiye Özel Şampanya Kadehlerinizi gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.



Yılbaşı gecesi sevgiliyle yenen yemekten sonra saat 24:00 gösterdiğinde sevgiliye unutamayacağı bir sürpriz yapın. Yeni yıla bu harika uçan kalplerle girin. Sevgiliye sürpriz bu aşkın parıldayan hali 20 dakikaya kadar ve neredeyse 1.5 km'ye kadar gökyüzünde süzülecek.