16 Aralık 2013 Pazartesi

Noel Ağacı Süsleme Tavsiyeleri



Eğlenceli, yeni dekorasyon fikirleri için Noel ağacı arıyorsanız bazı iyi öneriler aşağıda listelenen dışarı kontrol etmelisiniz. Gerçekten bu tatil mevsim şeyleri değiştirmek istiyorsanız, Noel ağacı aşağı bir yukarı yönlü görüntülemeyi seçebilirsiniz. Bir kez ayarlanır ve tatil süsler ile dekore edilmiş bu benzersiz ağaçlar çok güzel görünüyorsun.
Ağaçlar bir kez eski bir pagan gelenek bir parçasıydı. İnsanların evlerinin tavan ağaçlar aşağı ters tırnak. Bugün ağaçların stilleri çeşitli gelir ve çoğu kişi onların yerine hakiki ev ağaçlarında yapay ağaçlar görüntülemeyi seçersiniz. İnsanlar ağaç odanın köşesinde veya ağaca çarpmanız engellemek için ekstra yüksek tavanlı bir odada asmak unutulmamalıdır.
Eski moda Noel süsleri seviyorsan, o harika kurdeleleri zaman ağaç dekorasyon parlak süsler kullanabilirsiniz.Güzel ve zarif eşleşen şeritler ve orada bol renk seçenekleri mevcuttur. Düz kırmızı veya yeşil şeritler seçin veya kurdeleler parlak altın malzemeden yapılmış seçin. Farklı renkler kırmızı ve altın gibi Şerit'in bile muhteşem geleneksel bir görünüm oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Kurdeleler her yıl aynı süsler onların ağaç üzerinde görmekten yorgun insanlar için harika bir dekorasyon seçeneği vardır.
Çam kozalakları, fındık, meyve ve yapay ağaçlar, çiçekler, kuşlar veya hayvanlar gibi doğal unsurlar eklemek için bir Noel ağacı canlandırmak için başka büyük yol olduğunu. Süslemeleri bu tür benzersiz ve çok güzel. Onlar tinsel ve yanıp sönen ışıklar başka bir şey ile onların ağacı süslemek için isteyen herkes için harika bir seçimdir.
Benzersiz ağaç iyi adam seçme eğlenceli başka bir şekilde yılbaşı ağacınızı bir çekicilik eklemek. Bir melek veya star holiday ağacın tepesinde yerine koyarak, küçük çiçek buketi, oyuncak ayı veya hatta bir Barbie bebek gibi daha ilginç bir şey ekleyebilirsiniz! Yaratıcı olun ve kendi kişisel tarzınızı yansıtan bir ağaç topper seçin.
Retro tatil bakmak gibi sürece, ağaç daha küçük, enerji verimli ampuller ile daha büyük süslemeleri insanlar geçmişte yaygın olarak kullanılan ışıklar. Holiday Lights tek bir renk ile renk süsler koordine kullanarak şu an çok moda, ama çoğu insan çok renkli Noel ışıkları görüntülemeyi tercih ederiz.
Herkes bir yeşil ağaç tatil sezonunda kendi oturma odasına sahip sahiptir. Düz yeşil ağaç için yerleşmek zorunda değilsiniz. Bu ev kadar aydınlatmak istiyorsanız, gümüş, beyaz veya Pembe ağaç yerine seçebilirsiniz Noel.
Çünkü onlar tatil pizzazz bol eklemek parlak renkli ağaçlar küçük evler ve daireler için iyi bir seçimdir. Sen-ebilmek eklemek beyaz ışıkları ve beyaz ya da renkli bir ağacın holiday showstopper açmak için gümüş çelenk. Bu benzersiz Christmas tree dekorasyon fikirleri bu yıl aile, arkadaşlar ve diğer tatil ziyaretçilerin etkilemek emin olabilirsiniz.