27 Aralık 2013 Cuma

Yılbaşı Hediyesi

2014_yeni_yıl_yılbaşıSevdiklerimize küçük bir sürpriz yapmak ve yüzlerindeki tebessümün sebebi olabilmek için belirli tarihleri beklemek kendimize sebep yaratmak zorunda değiliz.
Ama bazen de, özellikle hayatın hızına kendimizi kaptırdığımız dönemlerde bu gibi tarihler güzel anların kaçıp gitmesini engelleyecek sebepler olabilirler.. Neden olmasın?
Kesinlikle kendinizi zorlamanızdan, mutlaka ki bir şeyler bulmalıyım stresinden, anlamsızlıklara anlam katma çabasından yana değilim. Fakat bu, hepimizin hatırlanmaktan yaşadığı mutluluğu, heyecanı ve anlamı gerilerde bırakmaz..
Yılbaşı da hepimiz için hem gülümsemeye hem de gülümsetmeye sebep olan günlerden biri.. Bu gibi günleri kapitalist düzenin oyunları olarak görenlere saygım sonsuz, ama unutmayın ki sürpriz demek, hediye demek, anlam katmak demek illa ki maddiyat demek değil.. Hiç bir bahane yaratmadan bu güzel günden faydalanmayı bilmeliyiz derim..
Blogumda yer alan tüm kategorilere göz atabileceğiniz gibi özellikle bu konsepte uygun alternatifler paylaşmaya çalıştığım “Yeni Yıl” başlığını da kaçırmazsanız eminim bir katkısı olacaktır ;).