23 Aralık 2013 Pazartesi

Erkek Arkadaşınız İçin Doğum Günü Hediye Fikirleri

İster 3 aylık ister 3 yıllık, birlikte geçirdiğiniz zaman ne uzunlukta olursa olsun erkek arkadaşınızın doğum gününde ona kusursuz bir doğum günü ve doğum günü hediyesi hazırlayın.

Erkek arkadaşınıza sevginizi ve bağlılığınızı göstermenin en güzel yoludur, doğum gününde ona alacağınız hediye… Pek çok erkek duygularını kadınlar kadar kolay ifade edemez ya da gösteremez ancak onu düşünerek ve gönülden vereceğiniz hediye karşısında sizi kucaklayacağından ve mutluluğunu sergilemekten çekinmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

İşte hayatınızın en önemli erkeğinin doğum gününde, ona hediye edebileceğiniz bazı romantik ve özel hediye seçenekleri…

1- Romantik Hediye Seçenekleri, Romantik Sürprizler
Özel bir doğum günü hediyesi her zaman pahallı olmak zorunda değildir. Yaratıcı olun ve erkek arkadaşınıza özel, onun sevebileceği romantik detayları hatırlayın. Eğer erkek arkadaşınız size çiçek vermekten hoşlanıyorsa o zaman siz de onun bu özel gününde erkek arkadaşınıza bir düzine kırmızı gül alarak sevginizi gösterebilirsiniz. Pek çok kişi genellikle almayı sevdiği şeyleri karşısındaki insana vermeyi sever. O zaman bu romantik hamle erkek arkadaşınızı hem şaşırtacak hem de sevindirecektir. Ayrıca erkek arkadaşınızın hayatında ona doğum gününde çiçek gönderen o özel kız olmayı istemez misiniz? Doğum gününde erkek arkadaşınızın iş yerine ya da evine çiçek göndererek doğum günü kutlamalarını başlatın…

Biraz efor harcayarak erkek arkadaşınıza unutulmaz bir doğum günü yaşatabilirsiniz. Örneğin; erkek arkadaşınızın en sevdiği yemeği pişirin ve onu romantik bir piknik ya da akşam yemeğine davet edin. Doğum günü pastasını ellerinizle hazırlayın ya da sıradanlıktan uzak bir pasta tasarlatın…

Erkek arkadaşınızın sevdiği dostları davet ederek bir sürpriz doğum günü partisi de organize edebilirsiniz.
Bütün bir güne yayılan ufak sürprizler hazırlayın. Küçük notlar yazın ve gün boyu bu notları bulabileceği yerlere yerleştirin. Örneğin; sabah traş olacağı ayna, notlarını kontrol edeceği ajanda, arabasının camı ve benzer pek çok mekan sürpriz notlar için idealdir.

2- Erkek Arkadaşınızın Çok İstediği Bir Şeyi Alın
Erkek arkadaşınızın hobileri, işi, tuttuğu takım ve benzeri ilgi alanları size hediye seçiminde ipuçları verecek detaylardır. Eğer erkek arkadaşınız arabalara meraklı ise ona arabasında kullanabileceği bir şey ya da sevdiği arabaların maketini hediye edebilirsiniz. Ya da o hep hayalini kurduğu arabayı bir günlüğüne kiralamaya ne dersiniz? Sevdiği bir sanatçının konser bileti, derbi maçlardan birine iki kişilik bilet ya da erkek arkadaşınızın merakla beklediği filmin galasına bir davetiye bulmak yine onu mutlu edecek özel seçeneklerdendir.

3- Geleneksel Seçenekler Her Zaman Hoştur…
Erkek arkadaşınızın sevdiği objelerle dolu bir hediye sepeti, kişisel bakım paketi (traş köpüğünden after shave’e, parfüm, deodorant hatta sampuan ve sabun da dahil bir paket şık olacaktır), eğer erkek arkadaşınız kurumsal bir iş yerinde çalışıyorsa; kol düğmesi, kravat iğnesi gibi aksesuarlar; gömlek, kravat gibi her gün kullanabileceği giysi ve aksesuarlar ideal birer seçenek olacaktır.

4- “Seni Seviyorum” diye bir şeyler hediye edin… Erkek arkadaşınıza hislerinizi ifade bir hediye verebilirsiniz. Örneğin “seni seviyorum” mesajı olan ya da ikinizin birlikte fotoğraflarını yükleyebileceğiniz dijital bir anahtarlık sevgi mesajınızı iletmenize yardımcı olacaktır. Benim bu seçenekteki favorim fiyatları 10 TL ile 50 TL arasında değişen sizin tasarımınız t-shirtler. Oturduğunuz yerde çayınızı, kahvenizi yudumlarken erkek arkadaşınıza özel doğum günü hediyenizi hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.