11 Aralık 2013 Çarşamba

Babaya ne hediye alınır?

Babalara hediye almak her zaman sorun olmuştur. Çünkü babalara alınacak hediye çeşitleri çok fazla değildir. Ve yaşları gereğince her türlü hediye alınmaz. Alınsa da beğenilmez bir kenarda kalmaya mahkum bırakılır. Buna ek olarak bazı babalar hediye almaktan hiç hazetmezler. “ben çocukmuyum gibi” bir gereksik ifade dahi takınırlar. Fakat bazı babalarda vardır ki bunlar hediye almaktan çok keyif alır ve çok hoşnut olurlar. Bu yüzden babanıza hediye almadan önce karakterini iyi bilmelisiniz. Öncelikle babanıza hediye seçme aşamasında, onun hoşuna gidebileceği bir hediye almanız altın kuraldır . Babalar genelde kullanışlı ve günlük yaşantısında sürekli kullanabileceği bir hediye almayı tercih ederler. Bunun için babanızın neye ihtiyaç duyduğunu iyi bilirseniz hediye seçme kısmında nokta atışı yapabilirsiniz.
Babanıza, doğum gününde ve babalar gününde, ihtiyaçları doğrultusunda şık ve kullanışlı bir hediye seçebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse ;  Babanıza kişiye özel cüzdanlar,sigara kullanıyorsa üzerinde ismi yazılı zippo çakmalar ya da sigara tablaları alınabilir. Ayrıca babaya özel olarak hazırlanmış şık hediye sepetleri ile babanızı özel günlerde mutlu edebilirsiniz. Bu doğrultuda babanıza doğum gününde ve babalar gününde alabileceğiniz hediyeler ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Babaya Banyo Hediye sepeti
BABAYA BANYO SEPETİErkeklerin en büyük derdi hergün traş olmaları, eğer babanıza her gün kullanabileceği bir hediye arıyorsanız, banyo traş sepeti en doğru tercih.fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Süper Babama Oscar’lık Hediye
SÜPER BABAMA OSKARLIK HEDİYESüper babanıza süper bir hediye. Üzerinde yılın en iyi babası oskar ödülü ve üzerinde süperman logosu bulunan çok hoş bir kupa bardak ile babanızın en süper baba olduğunu hissettirebilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Babaya şık hediye sepeti
 BABAYA ŞIK HEDİYE SEPETİBabanıza, doğum gününde en şık hediyeyi siz verin. Babalar her zaman kullanışlı hediyelerden hoşlanmışlardır.  bu şık hediye sepetide babanızın isteklerine en doğru cevabı verecek cinsten.fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Babacığıma Özel Hediye Seti
BABAYA ÖZEL HEDİYE SEPETİSadece babanıza özel olarak üretilecek bir hediye mi arıyorsunuz? o zaman bu sepet tam size göre içerisinde kişiye özel gömleğin,cüzdanın ve kemerin bulunduğu çok kullanışlı ve şık bir sepet.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Parfüm ve Deri cüzdan seti
PARFÜM, CÜZDAN VE ANAHTARLIK SETİ
Parfümler ve cüzdanlar babalara alınan akla ilk gelen hediyelerdendir. Fakat bu iki ürünü birleştirip ve çok özel kutusunda hediye ettiğinizde tahmin edilemiyecek şıklıkta bir ürünle karşılaşılabilir.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Babaya kişiye özel cüzdan
İSME ÖZEL CÜZDAN
Eğer babanıza doğum gününde ya da babalar gününde sadece ona özel olarak üretilmiş bir hediye vermeyi planlıyorsanız, Bu çok şık üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz cüzdan tam aradığınız hediye.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Babaya özel gömlek
İSME ÖZEL GÖMLEK
Eğer babanıza özel ve anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız hemen bir kişiye özel gömlek siparişi vererek, üzerinde ona olan sevginizi anlatan ve sadece ona özel bir hediye alın.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Yılın En iyi babası oskarı
YILIN EN İYİ BABASI OSKARI
Babanıza sıradan hediyeleri almaktan sıkıldıysanız, üzerine yılın en iyi babası yazdırabileceğiniz oskar hediyesi ile babanızı şaşırtabilir ve diğer hediyelerden kendini ayıran bir hediye vermiş olabilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Erkeğe Özel Deri Set
Erkeğe Özel Deri Set
BABALAR GÜNÜNE ÖZEL DERİ SET
Gerçek deriden üretilmiş özel kutusundaki bu hediye setlerinin içinde bir erkeğin şıklığının tamamlayıcı unsurları olan aksesuarlar; cüzdan, kemer ve anahtarlık bulunuyor. Setlerdeki deri ürünlerin üzerine isim yazdırarak babanız için çok özel bir babalar günü hediyesi hazırlatabilirsiniz.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin
Kişiye Özel Matara Seti
Kişiye Özel Matara Seti
KİŞİYE ÖZEL ERKEK MATARA SETİ
Babanıza babalar günü  hediyesi olarak hem şık hemde değişik bir hediye arayışı içerisindeyseniz, üzerine isim yazdırabileceğiniz kişiye özel matara seti tam aradığınız hediye olabilir. İçerisinde bir adet matara,2 adet bardak ve doldurma hunisi bulunan bu erkeğe özel matara seti paslanmaz çelikten üretilmiş ve şık kutusunda sunulmaktadır.
fiyat_bilgisi_ve_detaylar_icin_tiklayin

Hiç yorum yok: