25 Aralık 2013 Çarşamba

En İyi Ev Hediyeleri Neler Olabilir?

Yeni Ev Hediyeleri


Güzel bir ev sahibi olmak herkesin hayalidir. Yıllarca hayal ettiniz ve artık o eve sahipsiniz. Gönlünüze göre heyecanla mutluklarınızı, sevinçlerinizi, yaşayacağınız evinizi en güzel eşyalarla döşediniz. Yıllar sonra o eşyalar aslın da sizin bir parçanız olacak, bazılarından eskiseler de vazgeçemeyeceksiniz. Hep oturduğunuz o koltuk, başarılarınızı yazdığınız o masa, en güzel yemekleri yaptığınız mutfağınız. Aslında o kadar çok anı biriktireceksiniz ki, yaşanmışlıklar olacak o evde. 

Her şey tamam, güzel evinize yerleştiniz. Şimdi sıra tüm sevdiklerinize hoş bir davet verip, bu mutluluğa onları da ortak etmek de… 

Biliyorsunuz adettir yeni eve, yeni ev hediyesi ile gidilir. Peki, neden yeni eve taşınanlara ev hediyesi alınır? Çünkü o evde bize de ait bir hatıra olmasını isteriz, ev sahibinin bizi anımsamasını isteriz baktıkça. 

Ev hediyesi çok değişik, çeşitli olabilir. Genelde ihtiyacı olan herhangi bir ürün olur bu hediye. Fazla düşünmeden işin kolayına kaçılır. Oysaki birçok farklı iyi hediye alternatifleri düşünebilirsiniz. Ama en uygun hediye, o evin tarzına uygun hediye olmalıdır. Bazen güzel bir tablo, bazen şık bir ayna ya da tasarım bir duvar saati tercih etmek iyi bir ev hediyesi olabilir. Bu tarz hediyeler hem özel hem de kalıcı olur. 

Ya da kimsenin aklına gelmeyecek, sizin sıra dışı olduğunuzu düşündürecek ilginç bir hediye… 

Örneğin mutfak gereçleri de her evde bulunması gereken zorunlu eşyalardandır. Bu yüzden ev hediyesi olarak ilk akla gelebilecek hediyelerin başında gelir. Lâkin bu zorunlu dediğimiz eşyalar gideceğimiz o yeni evde büyük ihtimalle vardır. Artık mutfak gereçleri içinde tasarlanmış değişik hediyeler mevcuttur. Kişiye özel kişinin adı yazılı servis kaşıkları, üzerinde ona ait resim baskılı kupalar, tasarım baharatlıklar v.b. daha birçok seçenekten bahsetmek mümkün. 

Eşsiz o kadar çok yeni ev hediyesi düşünülebilir ki. 

Salon için orijinal mumluklar, değişik biblo tarzı objeler, bir arada olduğunuz şık bir resim çerçevesi… 

Sevgilinize, ailenize, arkadaşlarınıza güle güle oturun derken, aynı zamanda onlara armağan edeceğiniz en iyi ev hediyenizle de hoş bir sürpriz yapabilir, onun sizi hep hatırlamasını sağlayabilirsiniz.
Çubuklu Kek Kalıpları
Küçük,  büyük o annelerimizin yaptığı güzel kekleri yemeyi kim sevmez.  Mutfakta zaman geçirmeyi seven arkadaşınıza,  sevgilinize giderken ona gotürebileceğiniz en güzel hediye tasty pop cake çubuklu kek kalıpları. O sıradan kek kalıplarının yerine bu kalıplarla gözede hitap eden en güzel kekleri yapacaksınız artık.  Birde evde çocuk var ise bunlara bayılacaklar. Kendi elleriniz ile pişirdiğiniz kekleri çocuklarınızla birlikte süslerken aynı zamanda çok eğleneceksiniz. 16 adet çubuk ve iki adet silikon kalıbı tekrar tekrar kullanabilirsiniz.
Kadeh Şeklinde Bar Seti

Fotoğraf Çerçevesi, Sevgiliye Hediye
Bu ilginç hediye ile ev sahibini şaşırtmaya ne dersiniz.  Magic photo frame sihirli aynalı fotoğrafçerçevesi armağan ettiğiniz sevgiliniz içine en sevdiği fotoğrafı yerleştirecek karşına geçtiğinde bilindik bir fotoğraf çerçevesi iken yanına yaklaştığında ayna da kendisini görüp yaşayacağı şaşkınlığı düşünün artık.  Bu hediyeyi sevdiğinize verin oda yeni evine gelen konuklarını şaşırtsın.
MANYETİK VAZO TAKIMI
Yeni ev alan ya da yeni eve taşınan arkadaşınıza ziyarete giderken alabileceğiniz en iyi hediye manyetik vazo takımı ile arkadaşınız misafirlerini ağırladığı o muhteşem yemek masasında bufarklı hediyeniz sayesinde çok mutlu olacak ve her yemekte sizi hatırlayacak. 5 adet manyetik vazo masada o kadar az yer tutuyor ve bir o kadar da şık görünüyor.
Hediye
Romantik Hediyeler

Evinde mumun romantik büyüsünü seven sevgiliniz için en ideal hediye diyebilirim.  Çünkü bu mumlar hem parafinli hem elektronik. Magic candle set sihirli silindir mum çakmakla normal bir şekilde yanan ama alttaki led ışıkları sayesinde rengarenk bir ortam sağlayan mumlar evinizdeki atmosferi daha romantik ve dinlendirici yapacak.
Dönebilen Masa Çerçeveleri
Ev Hediyesi
O sıradan baharatlıkları unutun gitsin. Her evin tuzluk biberlik setine ihtiyacı vardır. Hele de böyle tasarım  salt pepper bots tuz karabiber robotları ise ev sahibi çok sevinecek  ve beğenerek kullanacaktır. Hediyeniz ise herkesinkinden farklı olacak. Üstelik bu robotlar canlı, masanın bir ucundan diğer ucuna kendileri gidiyor. 
Klipsli Ayna
Sev giliye Ev Hediyesi
Erkeğe Hediye
Erkek arkadaşınız yeni bir eve taşındı. Sizde onun zevkine, hobilerine göre beğenebileceği bir hediye bakıyorsunuz. Erkeklerin hemen hepsi futbol düşkünüdür. O zaman onlara en uygun hediyefootball tv remote control futbol topu kumanda. Arkadaşınız tüm tv markalarını yönetebilen bu tv kumandası ile tüm programları daha zevkle izleyecek. Sizi de bu ilginç hediye ile hep anımsayacak.