25 Aralık 2013 Çarşamba

Anneye Özel Hediyeler


Anneye Hediye

Yeni yıl hediyeleri, sevgililer günü hediyesi ardı ardına gelen bu özel günlerde hepimiz çok koşturduk, sevgilimize, eşimize, çocuklarımıza acaba hangi hediyeyi alsam diye günlerce düşündük ve en iyi hediyeleri seçip sevdiklerimizin mutluluğundan büyük bir haz duyduk.

Şimdi sıra geldi annelerimizin gününe, annemizin hediyesine… Hepimiz anneler gününü mayıs ayının ikinci Pazar günü diye biliyoruz zaten. Lakin her yıl o gün yaklaşırken acaba bu sene hangi tarihe rastlıyor, anneler günü ne zaman? Diye etrafımızdakilere sorarız, internetten bakarız kolayca bulmak için. Evet, şu an bakıyorsunuz, bende size o güzel tarihi söylüyorum. 12 MAYIS 2013 tarihini ANNELER GÜNÜ olarak kutlayacağız bu yıl. Çok kolay buldunuz değil mi?  Şimdi ikinci sorunuzu duyar gibiyim. Peki ya, anneme hediye ne vermeliyim? Hatta sevgilimin, nişanlımın, eşimin annesine müstakbel kayınvalideme ya da anne adayı eşinize en uygunhediyeyi nasıl seçebilirim? Diye soruyorsunuz kendinize. Umarım bu sorularınızın cevabını da yazımda bulursunuz.

Annelerimize vereceğimiz hiçbir hediyelik eşya ona verdiğimiz değerin ölçütü olamaz. Onlar bize yemediler yedirdiler, giymediler giydirdiler çoğu zaman. Anne için yavrusu candır, o evlat sevgisinin üstüne başka bir sevgi tanımaz. Daha anne karnında kurulan bu bağ, doğumdan ölüme kadar daha çok güçlenerek devam eder. Çocuklarının kalbinde de anne sevgisinin önüne hiçbir şey geçemez herhalde. Anne kokusuyla büyüyen bizler onların gölgelerini bile her zaman yanımızda hissetmek isteriz.   

Annenin gözü ne hediyede ne eşyadadır aslında, o evladı tarafından hatırlanmayı, ona sevgisini göstermesini ister sadece. Ama özel günlerde hediye vermek o günün anlamına daha da anlam katar. Hatıra olarak saklanır, evimizin bir köşesinde baktıkça o anı anımsayıp mutlu oluruz.Annelere hediyeler, en anlamlı, en farklı hediye fikirlerime gelelim şimdi. Hediyelik eşyayelpazesi çok geniş artık. Ama onun için yapılmış olması, kişiye özel olması benim için daha önemli. Örneğin annenizin torunlarıyla olan bir fotoğrafını puzzle olarak yaptırabilirsiniz torun sevgisi bambaşkadır, hem de bu ince düşüncenizle eminim çok mutlu olacaktır. En iyi anneödülünü verebilirsiniz, anneye hediye alternatiflerinde bu sıralarda oldukça ilgi gören bir hediye. Hamile eşinize bebeğiyle ilgili notlar tutabileceği bir günlük, bebeğinden gelen bir buket çiçek verip tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

“En değerli armağan sevgidir. Annenize sevginizi verin…”

Anneye Kişiye Özel Hediye
Canım Anneme Hediye
Anneye Hediye
Anneler Günü İçin Hediyeler
BAYAN hediye