19 Aralık 2013 Perşembe

Sevgiliye Alınabilecek En Çılgın Hediyeler

Baygri.com dostları “sevgiliye hediye alma” konulu bir çok yazı yazmıştım. Bu yazımda tüm hediye önerilerimi bir araya toplayıp, sevgiliye alternatif ve dugusu olan hediye nasıl alınır ve neler en iyi en etkileyici ve asla akıldan çıkmayan hediye olabilir konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Bu bağlamda hediye önerilerimden; yeni yıl, sevgililer günü, doğum günü, evlilik ve tanışma yıl dönümleri gibi bir çok hediye beklenen günde yararlanabilirsiniz.
İşte benim yoğun ilgi gören alternatif hediye fikirlerim;
*14 şubatın geç saatlerinde,  sevgililer gününü unuttuğunuzu düşünmesini  sağlayın,  sonra 300  kırmızı gül gönderin ve şöyle bir not yazın; gülleri sakın kurutma onlardan 10 kavanoz gül reçeli olur ama en tatlı reçel sensin.
*Sevgilinize bir çorap alın vermeden önce 3 gün giyin iyice koksun sonra, bunları ayağımdan 3 gün çıkarmadım koku ayaklarımın kokusu yazan bir notla birlikte  paketleyip  verin, paketi açtığında gözleri sevinçten nemlenmiyorsa anında bırakın,  ondan sevgili olmaz.
*14 şubat sabahı çoban salata yapın ve salatanın her zerresinde emeğim ve sevgim vardı afiyet olsun yazılı bir notla paketleyin verin, aldığınız tepki olumluysa harika bir çiftsiniz.
*Şimdi yazacağım fikir kadınlar için, biraz  marjinal sayılır, yapılırmı bilemem ama yazayım yapan yapar, sevgilinize  bir boxer alın, vermeden önce 6 gün çıkartmadan giyin,  sonra bu eylemi anlatan bir notla birlikte paketleyin verin, sizi seviyorsa asla yıkanmayacaktır o boxer.
*Sevgilinize, gece başınızı yaslayarak uyuduğunuz yastık veya üstünüze örtüğünüz yorganı paketleyip verin bayılacaktır.
*Bu fikirde süper!  bolca soğan soyun ve ıssız adam‘ ı izleyin yetmedi babam ve oğlum’ u izleyin bolca göz yaşı biriksin ve hepsini bir şişede toplayın, ağzını kapatın, verin sevgilinize, bunlar seni düşünürken akıttığım göz yaşları deyin, emin olun boynunuza sarılacaktır ilişkiniz pekişecektir aksi olursa ben burdayım.
*Bu günden  itibaren kestiğiniz tırnakları atmayın, paket yapıp, sevgilinize verin , ben bu aşkı tırnaklarımla kazıyarak yoktan var ettim mesajı verebilirsiniz, ayrıca anlamlıdır, hoşta olur.
*Bazılarına iğrenç gelebilir ama seven insan herşeyiyle sevdiği için sevgililer arasında sorun çıkmaz kanaatindeyim, burnunuzu sildiğiniz mendillerin yıkanmamış hali inanın hediyelik bir eşyadan daha çok etkiler sevgilinizi, paketleyip çekinmeden verin.
*Dizinizi bir yere çarpın yara oluşsun, o yaranın kabuğunu verin, hücrelerin nasıl yenilendiğini anlatmış olursunuz, aşkımızda böyle hep yenilenecek asla bitmeyecek mesajı da cabası. (Bu fikirde bir filmden esinlendim)
*Yemek yediğiniz tabağı veya kahve fincanınızı hediye etmeniz sevgilinizi inanın mutluluktan ağlatacaktır yaşanmışlık var ortada asla boru değil.
*Onu görmeye giderken, kullandığınız araçlara ait biletleri vermeniz eminim çok anlamlı olacaktır. Kendi aracınız varsa yakıt fatura fotokopileride olur.
*Kaç aydır birlikteyseniz, her aya bir hediye gelecek şekilde bir sepet yapın, ama şöyle bir risk var, 5 senelik bir ilişki 60 ay demek 60 farklı hediye de bilmiyorum yani, karar sizin.
*Sevgilinizi düşünerek uyuduğunuz yatağın çarşafını güzelce paketleyin yılbaşında o çarşafı hediye edin.
*Onu tanıdığınız günden itibaren yaşadıklarınızı ve onu anlatan birşeyler yazın, 30 sayfa bile olsa bu yazdıklarınızı cildiyle, baskı kalitesiyle, sayfa düzeniyle, kapak tasarımıyla profesyonel bir kitap haline getirin, kapağında sevgilinizin fotoğrafının ve isminin olması, yazar kısmındada sizin fotoğraf ve bilgilerinizin olması, yani bakıldığında profesyonel bir kitaptan farkı olmaması, böyle bir hediyeyi alan kişiyi titretir.
*Bir cd’ye şiir okuyun, o cd’yi hediye edin.
*Sevgilinizin portresini en beğendiği karakterin kıyafetleriyle yaptırın.
*Portre pahallı gelirse, bir resim kağıdına siz onun portresini yapın, ve yaptığınız portrenin sevgilinize benzememesi kadar doğal birşey olamaz sonuçta ressam değilsiniz, ama ortada onu düşünerek verdiğiniz emek var ve bu emek herşeyin üstündedir, siz dediğim gibi çizin bir resim kağıdına sevgilinizin resmini, gidin onu birde çerçeveletin, verin yılbaşında paşalar gibi, olmaz ya eğer; “aaaaaaa bu bana benzemiyor” derse sevgiliniz, öyle biriyle de zaten işiniz olmasın.
*Bir muhabbet kuşu alın ve yılbaşına kadar sevgilinizin ismini bu kuşa öğretin, sevgiliniz kendi ismini söyleyen bir kuşu hediye aldığında, yemin ediyorum ağlayacaktır.
*Genelde kadınlar bazı durumlar sonrasında erkeğin gömleğini giymeyi severler ya o gömleği hediye edin.
*Sevgilinize giderken giydiğiniz ayakkabılardan tekini paketleyin, paketin içinede; “Sana gelirken sağ ayağımda bu ayakkabı vardı, kendisi aşkımızın en sahici şahitidir ve onu sana veriyorum, sol eşinide ben saklayacağım” yazılı bir not koyun, oldukça sıradışı bu hediye karşısında, terkedilmezseniz bu ilişkinin sonu evliliktir.
*Aradığımı buldum, bu ilişkinin sonu evlilik diyorsanız oldukça riskli ama tahmin ötesi etkileyici bir hediye yöntemi var; görünmeyen bi yerinize, sevgilinizin ismini dövme yaptırıyorsunuz, ve yeni yıla girmeden 2 dakika önce işte hediyen deyip gösteriyorsunuz, bu oldukça riskli bir hediye yöntemidir, ilişki yürümezse dövmeyi yaptırdığınızdan daha çok para vererek sildirecek ve silinirken de acı çekeceksiniz, lakin kesinlikle etkileyicidir.
*Asla kırmızı don muhabbetine girmeyin, (bu beni sex objesi olarak mı görüyor düşüncesi oluşturabilirsiniz karşı tarafta) hediye özel olmalı, fabrikasyon hediyeler sizin ruhunuzu yansıtmaz, içinde kendi emeğinizin olduğu hediye her zaman daha değerlidir, don yerine hırka örün bere örün daha iyi.
*Yeni yılda sevgilinize tavuk hediye edebilirsiniz bildiğimiz canlı yumurtlayan tavuklardan, eğer sevgiliniz bu tavuğu memnuniyetle alır ve tavuğu beslerse, tavuğun yumurtalarından sizede verirse, o evlenebilinecek vasıflara sahip demektir. İskoçya’nın bir köyünde 1700′lü yıllarda bu şekilde anlıyorlarmış evlenilecek kişileri.
Tavsiyelerim hakkındaki yorumlarınızı, çekinmeden  yazabilirsiniz,  önemli olanın hatırlanmak, hatırlatmak,  sevebilmek  ve sevilebilmek olduğunu baz alırsak hediyede ki mananın sizi ve aşkınızı hatırlatacak birşey olması, kullanıp atacağı yada bir yere saklayacağı bir meta olmasından daha iyidir.
Kısa öykülerin ustası Amerikalı O.Henry’nin bir öyküsünde olduğu gibi; “Kız ipek gibi uzun sarı saçlarını satıp sevgilisinin saati için köstek zinciri alırken, oğlan da cep saatini satıp ona müthiş bir saç tokası almıştır ama, buluştuklarında; ne genç adamda kızın aldığı zinciri takacak saat, ne de kızda toka’yı takacak saç vardır.”
Yani neymiş hediyeyi alanında, vereninde, hediyeninde ruhu olmalıymış…