9 Ocak 2014 Perşembe

Taraftar Hediyeleri


Futbol takımlarına gönül vermiş insanlara hediye bulmak aslında çok zor degildir. Ne alsam diye fazla düşünmenize de gerek yoktur. Çünkü, sevdikleriniz gerçekten sıkı bir taraftarsa onları mutlu edicek en güzel hediye taraftar hediyeleridir. Eğer sevgiliniz,eşiniz,babanız yada iş arkadaşınız takımına bağlı fanatik bir taraftarsa size önereceğim hediyeler tam da sevdiklerinize göre bir hediye.

Kişiye Özel Amblemli Zippo Çakmak

Eğer sevdikleriniz sigara kullanıyorsa, onlara alabileceğiniz en iyi hediye tuttuğu takımın logosunun ve kendi isminin üzerine işlenmiş olduğu zippo bir çakmaktır.
İsme özel olarak tasarlanmış takımının lisanslı zippo çakmağı sevdikleriniz için çok kaliteli bir hediye.
     
.

Star Taraftar Tavlası

Kaliteli ahşap üzerine takımınızın renklerinin baskı yapılmış ve takımınızın renklerinden oluşan pullar ile oynanan tavla oyunu fanatik taraftarlar için paha biçilmez bir hediye.
Sevdikleriniz artık rakip takımdan bir arkadaşına gel tavla atalım lafını bu hediye ile çok sık kullanır olucaklardır.

.

Kişiye Özel Sihirli Taraftar Bardağı

Çay ve kahve keyfinizi bu bardaklar ile daha fanatik hale getirebilirsiniz. Renk değiştiren sihirli bardak ilk bakışta sıradan bir taraftar bardağı gibi gözüksede, içerisine çay yada kehve koyduğunuzda bardağın ön yüzündeki kısım aniden kendi fotoğrafınızın yada sevdiklerinizin fotoğraflarının belirdiği bir bardak haline gelicektir. Fanatik taraftarlara hediye edebileceğiniz çok şık bir hediye.
.

Taraftar Kol düğmesi

Taraftara verilebilecek en şık hediyelerden birtanesidir üzerinde tuttuğu takımın işlemesi bulunan kol düğmeleri, Artık sevdiklerinizin yada sizin tuttuğunuz takım üzerinizdeki formanızın haricinde iş hayatında giydiğiniz gömleğinizden de belli olucak.
.

Fanatik Taraftarlara Özel Duvar Saati

Taraftar arkadaşlarınıza yada sevgilinize hem ilginç bir hediye olmasının yanında hemde işlevselli bir ürün hediye etmek istiyorsanız fanatiklere özel olarak üretilmiş bu taraftar saati tamda sizin aradığınız türden bir hediye. Artık sevdiklerinizin her dakikası tuttuğu takımla birlikte geçicek.
.

Kişiye Özel Taraftar Anahtarlık

Arkadaşlarınıza, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok kullanışlı kişiye özel bir hediye. Çift taraflı olan bu anahtarlığın bir yüzü futbol takımının forması diğer yüzü ise sevdiğiniz kişinin veya sizin resminiz. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ve ya kendinizin kullanbileceği çok şık bir taraftar hediyesi.
.

Taraftar Sertifikası

Sevdiklerinizin ne kadar iyi bir taraftar olduğunu taraftar sertifikasıyla tastikleyin.. Yada espri amaçlı sevdiklerinizin fanatikliğine güveniyorsanız onu yılın taraftarı seçebilirsiniz. Taraftar sertifikası kişiye özeldir ve üzerine istediğinizi yazdırıp hediye edebilirsiniz. Eminim ki bu sıradışı hediye sevdiklerinizi çok şaşırtacaktır.