22 Ocak 2014 Çarşamba

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

Gelin, 14 Şubat Sevgililer Gününde, bu sefer bir değişiklik yapıp, sevgilinizi şaşırtacak ilginç bir hediye sevgilinize hediye edin. Sevgiliniz ile uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, muhtemelen sevgilinizin doğum günü hediyesi, ilişkinizin yıl dönümü, veya bayram, yılbaşı gibi, bir çok özel günde sürekli benzer tipte hediyeleri almaktan artık sıkılmışsınızdır. Hediye alma konusu artık sizin için bir keyiften çıkıp, işkenceye dönüşmeye başlamıştır. Şimdi bir de Sevgililer Günü yaklaşıyor, acaba sevgililer gününde ne hediye alsam diye, sizi yine bir telaş sarmaya başlamıştır. Sürekli olarak sevgilinize, özel hediye veya aşkınızı ifade edecek türden hediyeler düşünmekten vazgeçip, bunun yerine sevgilinize ilginç veunutulmayacak türden hediyeler bakıyorsanız, size iyi bir haberim var, bunun için doğru yerde hediye araştırıyorsunuz. Biraz da kendi reklamımı yapayım değil mi? Aşağıda sizin için belirlediğim ve sevgililer günü için ilginç bazı hediye tavsiyelerim olacak. Sevgililer gününde sevgiliye ilginç hediye arayanlar için umarım faydalı olur. Bu yazıyı sevgililer gününe kadar sürekli güncellemeye çalışacağım. O yüzden lütfen ara ara yeni hediye tavsiyesi var mı diye sitemi ziyaret edin...


Sevgililer Günü için İlginç Hediye Tavsiyeleri


Sevgililer Günü için ilginç Hediyeler & Minik iki Serçe Anahtarlık Yuvası


Sevgililer günü için ilginç hediye
Sevgililer günü için ilginç bir hediye düşünenlere önerebileceğim, çok güzel bir ev hediyesi. Öyle ya! Sevgililer günü diye, sürekli aşk temalı hediyeler almaya mecbur değilsiniz. Siz bu sefer hediye konusunda cesurca davrandınız ve ilginç bir hediye seçmeyi yeğlediniz. Bunun için öncelikle sizi tebrik ederim. Belki de sevgiliniz size hitap ederken, minik kuşum diye hitap ediyordur kim bilir. Özellikle bayanlar, sevgililerine genelde, "Minik kuşum, aslanım" diye hitap ederler, tabi bu tanımlamalar, sevgilisi için aslında bir şirinlik sıfatıdır. Neyse lafı uzatmadan, resmini gördüğünüz ilginç hediye, kuş kulübesinde yer alan iki şirin minik serçe anahtarlık. Sevgililer günü için ilginç ve güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.

Sevgililer Günü için ilginç Hediyeler & Seni Düşünüyorum Aşk Yastığı


Sevgililer günü hediyesi
Hani biz Türklere özgü bir sözü vardır ya, "Bir yastıkta kocayın..." diye! Kocayın kelimesi ile, uzun yıllar evliliğiniz devam etsin, birlikte yaşlanın, aileniz büyüsün, nüfusunuz artsın anlatılmak istenir. Sevgililer günü hediyeleri önerilerimden bir diğeri, erkek veya bayan yastık kılıflarından birinin fikrinde, yan tarafındaki sevgili var. Sevgililer günü için eşine veya sevgilisine sürpriz ve anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, seni düşünüyorum yastık kılıfları ilginç ve güzel bir sevgililer günü hediyesi olur.. Seni düşünüyorum romantik aşk yastıkları ile kafanızı yastığınıza koyduğunuzda sevgiliniz aklınıza düşecek ve artık rüyalarınızda bile sevgilinizden ayrılmayıp, onunla birlikte zaman geçireceksiniz.

Sevgililer günü için Orijinal Hediyeler & Konuşan Kedi Tom


Orijinal hediye fikirleri
Akıllı telefonlarda oyun olarak yüklü olan, herhangi bir yerine dokunulduğunda komik sesler çıkartan ve insanların konuşma taklitlerini ince ses tonu ile geri yansıtan, çocukların sevimli kahramanı komik Tom'u sanırım biliyorsunuzdur. Akıllı cep telefonu olan babalar ve anneler derin bir nefes alabilirler artık! Çünkü sırf sevimli kedi Tom'u konuşturmak için, saatlerce telefonunuzu rehin alan çocuklarınız, artık telefon oyunundaki Tom'u değil, gerçek kedi tom'u konuşturacak ve sevecekler. Tıpkı akıllı telefon uygulamasındaki gibi oyuncak Tom'a dokunduğunuzda da, Tom sizi taklit edecek ve komiklikler yapacak. Çocuklar için güzel bir karne hediyesi veya doğum günü hediyesi düşünenler için, bu sevimli oyuncağı tavsiye ederim. Bu ürünü aynı zamanda içindeki çocuk ruhunu gizleyemeyen sevgiliye, ilginç sevgililer günü hediyesi olarak tavsiye ediyorum.

Sevgililer günü için ilginç Hediyeler & Hobbit Asa ve Kalem Kitap Ayracı


ilginç hediyeler
Tolkien'in meşhur Yüzüklerin Efendisi kitabından beyaz perdeye uyarlanmış ve gişe rekorları kıran filmini izlemişsinizdir. Filmde Gandalf ve arkadaşlarının, gücü ve iktidarı simgeleyen yüzüğü ve yüzüğü taşıyan Frodo'yu korumak için, orta Dünyada ki karanlık güçlerle, börtü böcekle nasıl kıyasıya mücadele ettiğine şahit olmuşsunuzdur. Filmde dostluk ve arkadaşlık, yani yüzük kardeşliği çok güzel işlenmişti. Bu filmde en fazla dikkat çeken karakter ise, hiç şüphesiz uzun ak sakalları, sevimli yüzü ve karizmatik görüntüsü ile Gandalf'tı. İşte o Gandalf'ın elindeki mistik asa, şimdi bir kitap ayracı ve kalem şeklinde karşınızda. kitap okumayı seven sevgiliniz için ilginç ve orjinal bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Sevgililer Günü için ilginç Hediyeler & Piyano Duvar Anahtarlık ve Aksesuar Askısı


Sevgililer günü için ilginç hediye
Kocaman, bahçesinde havuzlu bir evim olsa, ilk yapacağım şey, evime bir bilardo masası ve ahşaptan yapılmış harika bir piyano almak olacaktır. Ama benim gibi, eminim ne kadar çok insan benzer şeyler hayal ediyordur. Gerçi sahip olduğumuz, maddi ve manevi her şey için bir yerde şükür etmek gerekir ama yine de hayal kurmak da parayla değil ya! Evinizde belki bir piyano yok ama bir piyanoyu aratmayacak derecede orijinaline yakın piyano askılık olabilir. Sevgililer gününde sevgilinize, alışılmışın dışında ilginç bir hediye düşünürseniz, sevgiliniz için güzel bir ev hediyesi olabilecek piyano anahtar ve aksesuar askılığı, size sevgililer günü hediyesi olarak tavsiye ederim.

Sevgililer Günü için ilginç Hediyeler & At, Bebişim, Silah 4'lü Bardak Altlığı Seti


İlginç Hediyeler
Atalarımızdan günümüze ulaşan bir söz vardır; "At, Silah, Avrat" Yani bir erin (Erkeğin) sahip olması gereken 3 temel şey sıralanmış. Avrat kelimesi günümüzde hoş karşılanan bir tanımlama olmasa da, aslında bence hala geçerliliğini koruyan bir sözdür. At, güzel bir arabayı, avrat, güzel bir eş veya sevgiliyi, silah ise, gücü ve iktidarı simgeliyor. Neyse, sevgililer günü için erkek hediyesi olarak, hem komik hem de, kullanışlı ilginç bir hediye düşünüyorsanız, Selçuk Erdem'in kaleminden çizilmiş bu 4'lü bardak altlığı seti dikkatinizi çekebilir. Sevgiliniz için esprili hediye seçmek bir bakıma sizin esprili kişiliğinizi de yansıtır. Sizin mizah anlayışınızı, hangi esprilerden hoşlandığınızın mesajını da sevgilinize verir. Yeni bir ilişkiniz varsa ve kişiliğinizin mizaha yatkın olduğunu düşünüyorsanız bu tip ilginç hediyeler almayı tercih edebilirsiniz.