25 Ocak 2014 Cumartesi

Sevgililer Gününde Hediye Edilebilecek En Güzel Kol Saatleri

Sevgililer günü yaklaşırken, sevgilisine yanından hiç ayrılmayacağı, işine çok yarayacağı bir hediye almak istemez miydiniz? Dünyalar tatlısı sevgilinizin yüzünü güldürecek en kullanışlı saatler için bir liste hazırladık. Tabi marka olarak düşündüğünüz herhangi bazı seçenekler varsa bunlar için swatch veya rolex saatlerini de tercih edebilirsiniz. :) Ama farklı tarz, şaşırtıcı tasarımlar isteyenler için, en güzel sevgililer günü hediyesi seçeneklerini hazırladık.Sevgilinizin çok beğeneceği bu saatler ile, onun her anına anlam katmaya hazır olun.

Sevgiliniz Bu Saat Tasarımlarına Bayılacak;

1-)Minyatür Saat;

3 boyutlu olan, şık tasarımlı ve özel manzara çeşitleriyle bu minyatür saat sevdiğiniz kişinin içini ısıtacak, ona huzur verecektir.
Ürün detayları için tıklayınız.

2-)Kağıt Saat;

Bu saatle sevgiliniz, 100 metre suyun altına inemez, ayın evrelerini falan hesaplayamaz ama kendi tarzınızı ifade edebilir. istediğiniz renkte kalemle çizilip boyanan ve karalanan çok özel bir saat! Sevdiğiniz kişiye kendi saatini tasarlama fırsatı vererek, onun sizin için ne kadar özel olduğunu göstereceksiniz.
Ürün detayları için tıklayınız.

3-)Slap Watch;

Slap diye açılıp kapanabilen, ışıltılı, eğlenceli bir saat! Üzerindeki taşlarla, şıklığına düşkün bayanların çok seveceği cinsten kullanışlı bir hediye seçeneği olarak karşınızda duruyor.
Ürün detayları için tıklayınız.

4-)Slap Watch;

Slap Watch un mükemmel dizayna sahip ve özel üretilmiş mıknatıslı kordonu bileğinizi sadece bir hareketinizle hemen kavrar. Üstelik kordonunun özel yapısı sayesinde açık kapadıkça gevşeme ya da bozulma yapmaz. Bu saat ile sevdiğiniz kişiyi çok mutlu edeceksiniz.
Ürün detayları için tıklayınız.

5-)İkili Sistem Dijital Kol Saati;


Üzerinde 8, 4, 2, 1, 32, 16, 8, 4, 2, 1 sayılarının bulunduğu bu saat, ilk başta anlaşılmaz gibi dursa da alıştığınızda vazgeçemeyeceğiniz bir saat olacaktır.Hem sevgilinize olağan dışı bir hediye almış, hem de gizemli bir hava katmış olacaksınız.
Ürün detayları için tıklayınız.

6-)Çakmaklı Kol Saati;

Sevgilinize aynı anda 2 hediyenin harmanlanmış tasarımını vermek istiyorsanız, ona bu çakmaklı saatlerden alın. İddia ediyoruz bayılacaktır. Hem şık bir saate, hem de kaybolmayan bir çakmağa sahip olacaktır. 
Ürün detayları için tıklayınız.

7-)Ters Kol Saati;

Acayip bir tasarıma sahip bu saat, görenleri şaşkına çevirecek. Tersten dizayn edilmiş rakamlarla sevgilinizin kafasını karıştırırken, farklı ve ilginç bir hediyeye sahip olmanın mutluluğunu yaşatacaktır.
Ürün detayları için tıklayınız.