9 Ocak 2014 Perşembe

Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediye derken, ilk aklımıza gelenleri sıralayalım. Sevgililer günü hediyesi, Doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi gibi yıl içerisinde sevgiliyle birçok defa hediyeleşme durumu yaşarız. Daha sonraları için yıl dönümü hediyeleri, bayram hediyelerini de ekleyebiliriz. Sevgiliye hediye almamızı gerektiren bu kadar özel gün ardı ardına gelince her defasında ayrı bir telaşa düşeriz. Böyle olunca sevgili için hediye seçmek neredeyse danışmanlık hizmeti almayı gerektirecek bir duruma getiriyor bizleri. Ama kim ne derse desin hediyenizin içine mutlaka size ait kendinizden de bir şeyler katmalı ve ona özel olduğunu hissettirmelisiniz. Özel anlarınızı anımsatacak bir hediye veya onunla daha çok anıya sahip olmak istediğinizi ifade eden hediyeler seçmelisiniz.


Birbirini sevmek zor iştir. Ya da sevmek kolayda ilişkiyi başarılı bir şekilde sürdürmek zor galiba. Aşk üzerine birçok yazılar, kitaplar, şiirler yazılmış fakat hala aşkın anlamını, formülünü bulan yok bence. Herkes yaşamında mutlaka bir dönem aşık olur, bunun uğruna her şeyden vazgeçer, acı çeker, fedakarlıklar yapar belki de. Sevgililik ilişkisini istikrarlı bir şekilde devam ettirebilmek her baba yiğidin harcı değil. Çünkü her şeyde olduğu gibi sevgililik ilişkisinde de emek harcamadan yol almak imkansızdır. Sevgili olmak kendinize ait olan hayatınızı artık ben merkezli olmaktan çıkıp iki kişilik yaşamaya başlamaktır, biz demeyi öğrenmektir.  İki sevgiliyi birbirine bağlayan en önemli şey mutlu oldukları anlardır. Yani ilişkinin uzun süreli olması için bol bol mutlu anlar biriktirin. Sevme ve sevilme isteği kadın ya da erkek iki taraf içinde yaşanan çok yoğun bir duygudur. Mutluluğu yaşamak ve yaşatmak tabi ki de bu iki kişinin elindedir. Erkek veya bayan sevgili her zaman yanında mükemmel bir sevgili ister. Sevgiliyi çiçek gibi düşünecek olursak o çiçekle ilgilenmek ve ihmal etmemek gerekir.

Sevgiliyi ilişkiniz süresince mutlu edecek anlardan biri özel ya da sıradan bir günde sevgililer arasında hediyeleşmektir. Sevgi ve aşk konusunda sözün bittiği yerde hediyeleriniz konuşacak, ona olan duygularınızı sizin yerinize hediyeniz anlatacak. Sevgiliniz sizi o hediye ile her zaman hatırlayacak ve size olan sevgisi her seferinde katlanarak çoğalacaktır. Bazen maddi anlamı olmayan, manevi anlamı değerli hediyeler o anı daha unutulmaz yapar, sevgi bağınızı güçlendirir.Her zaman ucuz hediye fikirleri vardır.Peki, bu durumda nasıl bir sürpriz yapabilirsiniz sevdiğinize. Bayan sevgilinize şık bir hediye kutusunun içine en sevdiklerini, çikolata, şeker böyle küçük, ama onu çok mutlu edecek şeyler, içine birde 20-25 tane minik not kağıtları yerleştirin. Sevgilinize aşkınızı anlatan sözcükler yazın her birine. Çok hoş ve enteresan bir sürpriz olur sevgiliniz için.Ciddi bir niyetle alınan tek taş yüzük zaten bir anlam barındırır kadın sevgili için. Yani bu, erkek sevgili tarafından yapılan sürpriz evlenme teklifi manasına gelir. Herhalde bunun üzerine daha açık ve anlamlı bir hediye yoktur diye düşünüyorum. Her durumda etkileyici ve romantik hediyeler arasındadır takılar her zaman.

Kalbinizin gerçek sahibi bayan ya da erkek sevgiliye ne hediye alınır? Yazımın sonunda sizlere tavsiyede bulunacağım hediye fikirleri arasından sevgiliye hediye, aşk dolu, anlamlı, romantik, özel, farklı hediye alternatiflerinden birini seçerek onu mutlu etmenin keyfini yaşayın.


Erkek Ve Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri


                 Sevgililer Günü Hediyesi - Taşlı USB Bellek


Bayan Sevgiliye Hediye - Çifte kumrular İki Harfli Kolye

Bayan sevgiliye hediye, bayan kolye

        Sevgililer Günü Hediyesi - Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Sevgililer günü hediyesi, sevgiliye hediye

       Sevgiliye Ev Hediyesi - Ahşap Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi

Yeni ev hediyeleri,sevgiliye ev hediyesi

        Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Yılın Biricik Aşkı Sertifikası

Sevgilime hediye, sevgiliye sürpriz

             Sevgiliye Romantik Hediye - Pırlanta Aşk İzi Yüzük

sürpriz hediye, sevgiliye romantik hediye, sürpriz evlenme teklifi

            Sevgiliye Hediyeler - Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

ev hediyesi, sevgilime hediye, kişiye özel hediye

                    Bayan Sevgiliye Hediyeler - Kalp Şemsiye

Bayana hediye,Sevgiliye hediye