7 Ocak 2014 Salı

Özel Notuyla Oscar Heykeli Hediyesi

İlginç hediyeler size neyi çağrıştırıyor? İlginç bir hediye karşı taraf hediyeyi alınca , onda şaşkınlık uyandıran , hayret ettiren , belki de size karşı hayranlığını daha arttıran hediyelerdir. Artık hediye almak her özel günde yapmak zorunda olduğumuz bir davranış haline geldiğine göre, her seferinde farklı hediyeler almakta bizim devamlı bir sorunumuz haline gelmiştir. İşte bu konuda ilginç hediyeler satan web siteleri ve online platformlar bizim düşünüpte almak istediğimiz hediyeleri adeta önceden düşünmüş ve sadece bize web sitesinden seçme kısmını bırakmışlardır. Hem hayretler uyandırıcı hem de ekonomik olan bu ilginç hediyeler karşımızdaki kişilerle daha güçlü bağlar kurmamızı sağlayacak bir köprü görevi görebilirler. İlginç bir hediye dikkatleri üzerimize çekebileceği gibi bizim insanlardaki imajımızı da çok daha pozitif bir yere taşıyabilir. Çünkü ilginç hediyeler zeka ve tasarımın birleştiği noktadır.
oscar heykeli hediyesi
oscar heykeli hediyesi
Arkadaşınıza ufak bir hediye almak istiyorsunuz. Arkadaşınız devamlı sigara içen biri ve sigara içenler bilir ki sigara kadar çakmak ve küllükte önemlidir. İlginç hediyelerden klozet küllük hem şirin görünümü ile etrafın dikkatini toplucak hem de küllük vazifesini yerine getirecektir. Küllük olarak kullanmak istemezseniz dekor olarak ta masanın ortasına koyun, inanın misafirleriniz görünce çok beğenecek ve ilgi duyacaklardır.
Yılın en özel hediyesini sevdiklerinize özel olarak verin. Bu harika oscar heykelciğinin üzerindeki yılın enleri yazıları ile tüm sevdiklerinizi gerçek birer oscar kazanmış gibi sevindirin, üstelik onların en iyi oldukları konularda. Sevgilinize “Yılın Sevgilisi”, annenize “Yılın Annesi”, babanıza “Yılın Babası”, şımarık kardeşinize “Yılın Şımarığı”, odun arkadaşınıza “Yılın Odunu”, çapkın kankanıza “Yılın Çapkını”, sevimli dostunuza “Yılın Dostu” ya da “Yılın En Sevimlisi” oscarlarını verin, onları çok özel hissettirin!