16 Ocak 2014 Perşembe

Sevgililer Günü İçin İpuçları

Bir düşünelim… Sevgiliniz var, onu çok seviyorsunuz hatta deli gibi aşıksınız! Yaklaşan Sevgililer Günü için sevdiğinizi hem mutlu edecek hem de şaşırtacak bir hediye düşünüyorsunuz. Bununla birlikte vereceğiniz hediyenin yanında romantik jestler, iltifatlar ve baş başa bir şeyler planlama isteği de zihninizi kurcalıyor olabilir. Ee seven insanın hakkıdır (: Madem öyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nü olabildiğince etkileyici hale getirmek için neler yapabilirsiniz bir bakalım…
Öncelikle sevgilinize mutlaka bir hediye almalısınız. Fakat alacağınız hediye artık klasikleşmiş ve her özel günde alınan hediyelerin dışında bir şey olmalı mutlaka. Bunun için ise içine kendinizden bir şeyler koyabileceğiniz, sevginizi ve aşkınızı partnerinize aktarabileceğiniz türden bir hediye gerekiyor. Bunu nasıl mı yaparsınız? Tabii ki biraz duygusal biraz romantik biraz da eğlenceli bir şekilde hazırlayacağınız Sevgili Kitabı’yla! Ayrıca ‘ben sevgililiğin kitabını yazdım’ denebilmesi de cabası (: Hediye fikirleri üzerine düşünüldüğünde insanı en çok cezbeden bu önerinin ardından işi sadece hediye ile bırakmamalı tabii ki. Çünkü alınan hediye kadar hediyenin nerede ve nasıl verildiği de oldukça önemli.
Eğer sevgilinizle aranızda mesafeler varsa ve Sevgililer Günü’nü birlikte geçiremeyecekseniz ona aldığınız hediyeyi doğal olarak posta veya kargo yoluyla yollayacaksınız. Bu durumda hediyenizi daha orijinal bir hale getirmek için yapmanız gereken hediyenize ufak bir not eklemek hatta eski aşkların gelişiminde büyük pay sahibi olan mektup yazma yöntemine başvurmak. Çünkü duygu aktarımında kimi zaman kelimeler sözlerden bile daha etkilidir.
guy-gives-girl-valentines-day-gift-2
14 Şubat Sevgililer Günü’nü partnerinizle birlikte fakat kısa bir zaman dilimiyle sınırlı olarak geçireecekseniz eğer hediyenizi hangi şekilde ve nasıl bir zamanlama ile vereceğinizi düşünmenizde yarar var. Çünkü vereceğiniz hediyenin özelliğine özellik katacak bir durumdan bahsediyoruz. Ayrıca kolay değil uğraşıp, didinip sevgiliye hediye yapmışsınız öyle pata küte verilmez (: Bu yüzden ilk olarak hediyeyi vereceğiniz zaman sevdiğinizle baş başa olmaya dikkat edin. Bu konuda herhangi bir kazaya fırsat vermeyin. İkinci olarak ise özel ve romantik bir anı bekleyin. Bu romantik an gerçekleşen bir bakışma, bir jest veya mimik ya da sevgilinizin çok sevdiği bir şarkının çalma anı olabilir.
Gelgelelim partnerinizle bütün bir Sevgililer Günü veya gecesini birlikte geçirecek kadar şanslısınız! O halde işiniz çok kolaylaşacak ve hediyenizin etkisi kat be kat artacak. Böyle bir durumda sevgilinizle romantik ve bir o kadar da samimi bir yemeğe çıkmanız şart. Bu organizasyondan önce ise onunla ilk tanıştığınız veya onu ilk öptüğünüz yere gidebilir aşkınızın büyülü geçmişine birlikte dalabilirsiniz. Çıktığınız yemekte ise hediye vermek için organizasyonun sonlarını beklemeniz daha iyi olur. Çünkü hediye geciktikçe sevgilinizin meraklanacağına ve şüpheleneceğine hiç şüphe yok. Bu da hediyenizin etkisini arttıracaktır.
Sevgililer Günü’nün kalan vaktini ise sevgilinizle birlikte eğlenebileceğiniz etkinliklere ayırmak 14 Şubat’ın hakkını duygusal, romantik ve eğlenceli bir şekilde vermeniz için yeterli olacaktır.