30 Ocak 2014 Perşembe

Erkek İçin Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Şubat ayının en romantik günü sevgililer günü yaklaşırken, tüm bayanları erkek arkadaşlarına hediye arama telaşı sardı. Malumunuz böyle özel günler, çiftler için  her zaman önemli olmuştur.Bayanlarında erkek arkadaşlarına olan bağlılığını ve aşklarını göstermenin en güzel yolunun hediyeden geçtiğini bildikleri için yılda bir defa kutladıkları sevgililer günü onlar için büyük önem arzetmekte.

Peki erkeğe sevgililer günü için ne hediye alınır?

Aslında böyle özel günler, erkeklerin daha şanslı olduğu günlerdir. Çünkü sevgililer günü öncesi tüm mağazalar,hediyelik eşya satan dükkanlar ve websiteleri, genel olarak bayanlar için üretilmiş ürünleri daha göz önünde bulundururlar. Aslında bu bir satış politikası, çünkü bayanlar alışverişe erkeklere nazaran daha fazla ilgilidirler. Bu nedenle bir erkek hediye konusunda hiç sıkıntı çekmez. Peki ya Bayanlar? Onların işide gittikçe zorlaşıyor, heleki uzun bir birlikteliği olan çiftler tüm bilindik hediyeleri almış olmalarından dolayı artık hediye bulamadıklarından kafayı sıyırma aşamasındalar. Erkeğe hediye olarak her sene alınan parfüm,ayakkabı ve saat hediyelerinin aksine bu sene sizlere çok farklı ve erkeğin değişken ruhuna hitap edecek birbirinden ilginç ve alışılmışın dışında hediyeleri seçtik.

Spor tutkunu erkelere sevgililer günü hediyeleri

Futbol her erkeğin hayatında çok büyük bir yeri kaplayan spor dalıdır. Peki nedir onları bu spora bu kadar çok bağlayan? Tabiki de küçüklükten beri aşılanan bir tarafa eğilim, kazanma isteği ve taratarlık duygusu. Eğer sizinde erkek arkadaşınız futbola bağımlı birisiyse ona alabileceğiniz en ideal hediye seçimi tuttuğu takımın lisanslı ürünleri olabilir. Bu hediyeler: üzerine ismini yazdırabileceğiniz bir forma, kişiye özel taraftar sertfikaları ve üzerine takımının logosunun basılı olduğu sihirli bardaklar ideal bir seçim olabilir. Bizde bu sebeple sizler için taraftar erkek hediyelerini araştırdık. İşte taraftar erkeğe alınabilecek en güzel hediyeler:
fb_taraftar_bardagibjk_taraftar_bardagigs_taraftar_bardagi
gs_logolu_yuzukfb_logolu_yuzukbesiktas_logolu_yuzuk
gs_kalp_yastikfb_kalp_yastikbjk_kalp_yastik
galatasaray_sertifikasifenerbahce_sertifikasi1Besiktas_sertfikasi

Şık Baylara Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Çok uzun yıllar ilişki yaşayan çiftler, birazdan önericeğim hediyeleri, erkek arkadaşlarına alma olasılıkları çok büyük olduğundan, bu hediyeler genelde yeni birlikteliğe başlamış ve ilk sevgililer gününü kutlayacak çiftler için en doğru seçenekler olabilir.Bu yüzden yeni birlikteliğe başlayan bayanlar kulağınız dört açıp iyice beni dinleyin. Erkekler hediye konusunda ser verip sır vermezler. Fakat her erkeğin iş hayatı olduğundan ihtiyaçları bellidir. Bir gömlek,kravat, kol düğmeleri ve cüzdan her erkeğin gardrobunda bulunan giysiler ve aksesuarlardır. Bu yüzden bu zamana kadar erkek arkadaşlarına, bu tarz hediyeleri almamış bayanlar için seçtiğim en güzel erkek aksesuar ve kişiye özel hediyeleri sizlere sunuyorum.
kisiye_ozel_kol_dugmesiisme_ozel_kalemisme_ozel_cüzdan
anahtarlikfotograf_islemeli_kristalfotograf_baskili_zippo
kisiye_ozel_gomlekerkek_arkadasa_aksesuar_setifotograf_baskili_zippo
siyahin_zerafeti_sepetiters_kol_saatikisiye_ozel_set

Erkeğe İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı erkeklerin yaşları ilerlesede içlerindeki heyecen ve kıpırtı hiçbir zaman kaybolmaz. Ve bu tarz kişiliğe sahip erkekler sıradanlıktan hep uzak durmuşlardır. Sürekli yeni bir macera,farklılık ve değişkenlik arayışı içerisindedirler.  Bu kişilere alacağınız hediye de farklı ve ilginç bir yapıda olmalıdır ki onları sevgililer gününde mutlu edebilsin. Tabiki bizde hediyetavsiyeleri.com olarak birbirinden farklı tasarıma sahip,ilginç hediyeleri araştırdık. En uygun hediyelerin sakallı bere,aşk tapusu ve oskar ödülü olduğuna karar verdik. Satın alabileceğiniz yerlere kadar araştırıp sizlere sunduğumuz en farklı erkeksevgililer günü hediyeleri:
yilin_en_yakisikli_erkegiyilin_en_iyisi_oskari_erkekters_kol_saati
iphone_vantilatorklavye_ofis_setiask_tapusu
sakalli_beresihirli_bardakseksi_mausepad