20 Ocak 2014 Pazartesi

Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

Sevgililer günü her yıl bir çok ülke de kutlanan özel bir gündür. Bu günün en büyük özelliği insanlara özgü olmasıdır. Herkesin bir annesi ve bir babası vardır, bu değişmez. Fakat sevgili kavramı öyle değildir. Sevdiğiniz, ayrı hisler beslediğiniz, değer verdiğiniz ve bir şeyleri paylaşmayı göze aldığınız insanlara sevgili denir. Sevgililer günü, sevgilinize hediye almak için güzel bir fırsattır. Onu şımartabilirsiniz. Sevgilime ne hediye alacağım diyorsanız bu yazıyı dikkatlice okuyun.

ROMANTIK OLUN!

Bütün kadınlar ve gizlemekte usta olsalar bile erkekler romantizmden hoşlanır. Sevgilinize onun sizin için ne kadar önemli olduğunu belirterek, ona bir şiir yazarak, güzel sözler söyleyerek ne kadar romantik olduğunuzu belirtin. Tabi alacağınız hediye de romantik bir hediye olmalı. T-shirt kazak gibi hediyeli aklınızdan silin atın!  Daha bilinmedik hediyeler hazırlamalısınız.

SEVGILINIZE HEDIYE ALIRKEN DIKKAT ETMENIZ GEREKENLER

Herkese sevdiği bir eşyayı hediye edebilirsiniz. Ama sevgilinize asla! Herkesin almayı sevdiği bir şey vardır. Kimileri, ayakkabı, kimileri kozmetik ürünü, kimileri kitap gibi eşyaları sürekli alır. Bu bir takıntı olmuştur. Böyle takıntılı bir sevgiliniz varsa, takıntısı olduğu ürünü ona almayın. Onun hoşuna gidecek, sevdiği şeylerle alakalı fakat farklı bir hediye alın.
Mesela sevgilinizin bir kedisi vardır. Sizde ona bir hayvan hediye etmek isteyebilirsiniz. Bu doğru bir hediye olmaz. Ona balık mı hediye edeceksiniz? Aslında kedisi için iyi bir hediye olabilirdi. :) Çok iyi düşünün.

SEVGILILER GÜNÜ İÇIN HEDIYE ÖNERILERI

SEVGILINIZE KOLYE ALIN

Bunu klasik hale getirmeyin ama. Farklı bir kolye alın.

Sevgililer Günü Hediyesi 33

MUTLAKA ÇIÇEK ALIN

Sevgililer Günü Hediyesi 34
Şunu belirtmeliyim ki herkes çiçekten hoşlanır. Fakat bir buket güle vereceğiniz 200 lira kimseyi mutlu etmez, çiçekçiden başka. :) Ona renkli çiçekler alın, hatta tek bir çiçek bile alabilirsiniz. En önemlisi çiçek ile bir mesaj gönderin ona. Bir örnek verelim, “Sevgilim bu çiçek 3 gün sonra solacak ve sen çiçeklerin ne kadar kötü bir hediye olduğunu anlayacaksın, bunu görmeni istedim, çiçekler dalında güzeldir ve bende seninle oldukça güzel kalacağım. ” :)

SÜSLÜ BIR SEVGILINIZ VARSA

Ona, ne kadar süslü biri olduğunu hatırlatacak bir hediye alabilirsiniz. Onun süsünü sevdiğinizi ve bu huyunu benimsediğinizi gösterecektir.
Sevgililer Günü Hediyesi 05
Sevgililer Günü Hediyesi 04


ENTEL BIR SEVGILINIZ VARSA

Ona kitap almayın. Aldığınız kitabı okumuş olabilir. Fakat kitap tutucu yada kalem alabilirsiniz. Kalemde isminin yazması onu şımartacaktır.
Sevgililer Günü Hediyesi 02
Sevgililer Günü Hediyesi 18

SEVGILINIZ EV HANIMIYSA

Bazı ev hanımları vardır, mutfak gereçleri gibi ev eşyalarına bayılır. Ona bunu hatırlatacak romantik bir hediye alabilirsiniz. Mesela dikiş makinesi şeklinde bir müzik kutusu. Hem romantik bir hediye olacaktır hemde onun hoşuna gidecektir.





Sevgililer Günü Hediyesi 07

MAÇO BIR ADAMIN ALACAĞI EN GÜZEL HEDIYE

Heyyyttt! İşte bu iki fotoğraf gördüğünüz hediyeler hem anlamlı hem espirili olacaktır. Fakat sadece bu hediyeleri almakla yetinmeyin elbette.
Sevgililer Günü Hediyesi 08
Sevgililer Günü Hediyesi 09

İMALI HEDIYE

Eğer sevgilinizden yeteri romantizmi göremediğinize inanmıyorsanız, ona odun şeklinde ki bu yastığı alabilirsiniz.
Sevgililer Günü Hediyesi 21

 HEDIYE KUTUSU ÇOK ÖNEMLIDIR

Hediye kutusu önemlidir. Öyle sıradan hediye paketlerine oranla ayrı bir estetiktir. Hediyenizi mutlaka böyle bir kutuya koyun. Kalbinizi koymuş kadar olursunuz. :)
Sevgililer Günü Hediyesi 11

ONU DÜŞÜNÜN

Sevgilinize onu düşündüğünüzü hissettirmeniz kadar önemli bir hediye yoktur. “Ellerin mi üşüyor hayatım, gel cebimde ısınsın.” Bunu bütün sevgililer diyebilir. Oldu olacak cebini ver de evine götürsün! :) Bunu yerine mini sıcak su torbası alın.” Ellerini ısıtırsın hayatım, kalbin kadar sıcak olur.” Deyiver de romantizm neymiş görsünler.
Sevgililer Günü Hediyesi 12

AŞK=ÇIKOLATA

Çikolatayı sevmeyen yada yemeyen bir tek insan var mıdır? Peki çikolata ile aşk arasında ki o kocaman bağı anlamayanlar var mıdır? Hayır yoktur tabi. Ona böyle güzel bir kutuda çikolata verin. Bazı çikolata kaplarını siz yiyin.  Çöplerini de içine koyun. Çöpün üzerine, “bunları senin yerine yedim aşkım, sana olduğu kadar bu çikolatalara da ihtiyacım vardı” yazın. O kadar zor değil romantik ve espirili olmak!
Sevgililer Günü Hediyesi 13
Sevgililer Günü Hediyesi 24

ONA SAAT ALIN