7 Ocak 2014 Salı

Çocuklar için Puf Yastık Hediye

Artık hediye alırken sıradanlıktan kurtulmak istiyorsunuz. Sevgiliniz veya arkadaşınız hediyeyi açtığında yüzündeki o şaşkınlık belirtisini görmek için can atıyorsunuz. İlginç hediyeler sizin karşı taraf için imajınızı da değiştirebilir.
Çoçuklarınız için harika hayvan şekillerinden oluşan Pet Pillow Puf Yastıklar dan hediye edebilirsiniz.Üstelik bu Peluş hayvan yastıklar,cırt cırtı sayesinde ikiye katlanarak bir oyuncak gibide kullanılabilir.yada açın bir yastık olarak kullanın.
Pet Pillow Puf Yastık
Pet Pillow Puf Yastık
Düşünün bir kere , eski hediyelerinizden çok farklı sıra dışı bir hediye aldınız arkadaşınıza. Hediyeyi açınca en azından sizin ne kadar marjinal, yaratıcı olduğunuzu düşünecek ve gözlerinin içi parlıcak. O an işte sizde o aldığınız küçük ilginç hediyeyle onun mutluluğuna ortak olacaksınız.
Sevgililer günü geliyor, ve değişik ,sizi her daim hatırlatacak ilginç hediyeler almak istiyorsunuz. Işıklı kalp yastığa ne dersiniz? Geceleri devamlı değişen rengi, başınızı koyduğunuzda rahatlığını hissedebileceğiniz , hem kullanışlı hem de göze hitap eden bir yastık. Artık sevgiliniz başını o yastığa her koyduğunda sizi hatırlayacak. Değişen ışığı sebebiyle dekoratif olarak ta kullanabileceğiniz bu yastık hem aydınlatacak hem de sizi hatırlatacak. Kalp şeklinde olması sebebiyle de sevgilinize hep şirin gözükecek.
İlginç ürünler bir diğeri de LED li okuma büyüteci. Geceleyin kitabınızı okumak istiyor ama yazılar küçük olduğu için göremiyorsunuz. Bu ilginç hediyeyle birlikte artık küçük yazılar büyüyecek, okumaktan zevk alacaksınız. Okumanın büyüsüyle kendinizden geçecek , büyüteçle daha çok kitap okumak isteyeceksiniz. Hem ilginç hem de çok yararlı bir hediye olabilir arkadaşınız için.