Küslükler çetin geçen bir kış mevsimini anımsatır. Nereye giderseniz gidin güneşe erişemeyecekmişçesine karamsar hissedersiniz kendinizi.. Yüreğinizdeki güven bükmüştür boynunu, toprağı suya ve kalbi size muhtaçtır. Saniyelerin, dakikaların, saatlerin ve günlerin geçtiğini hatırladıkça bu hayatta ayrılığın hiçbir şeye değmediğini anımsayarak ne olursa olsun sevdiğinizin yanında olmak istersiniz. Ayrılığın ebedi olanını hesaba kattığınız zaman küslüklerin gereksizliğini, sevgilinizle geçireceğiniz bir saniyenin bile sizin için ne kadar önemli olduğunun farkındalığını yaşarsınız. Hayatta hiçbir şey için geç değil, unutmayın. Sevdiklerinizle aynı gezegende nefes alıyorsanız en büyük zenginliğinizin bu olduğunu bilin! Şimdi darılmanın vakti değil, sarılmanın vakti. Ayrıca hiçte zor değil d harfinin yerini  “s” harfine bırakması.. Sevginin “s” si, sadakâtin “s” si.. Ya da hiçbir şey söylemeyin, suskunluğun “s” si sarsın her tarafı.. Sevgilinize özel bir hediye ayarlayın ve barış mutluluğunu hayatınıza yansıtın. İşte sevgilinizi mest edecek o hediye alternatiflerimiz..!

Sevgilinize Kendinizi Affettirebileceğiniz Hediyeler


Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Sevgilinize ne kadar hayran olduğunuzu gösterebileceğiniz bu kalpli çerçeve ile yapabileceklerinizden bahsedelim isterseniz. ;) Sevgilinizin bile unutmuş olduğu pozlarına ulaşma imkanınız varsa geçmişten günümüze olmak üzere sıralayabileceğiniz fotoğraflarını bu çerçeveye yerleştirmeniz ona unutamayacağı bir hediye sunmanıza sebep olacak.
Kalpli çerçeve hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayınız.

Kişiye Özel İkili Şarap Kadehi 
Madem ayrılık size göre değil, o zaman barışmanızı özel bir akşam ayarlayarak kutlamalısınız. Sevgilinizle, kendi isminizin geçeceği kişiye özel şarap kadehi tasarlatmanız romantiklik konusunda eline su döktürmeyecek bir fikir. ;)
Kişiye özel şarap kadehleri hakkında merak ettiğiniz diğer bilgilere ulaşmak için tıklayınız. 

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Elektrikle çalışan bu manyetik fotoğraf çerçevesi kırmızı ışığıyla size romantik bir ortam oluşturmaktan da geri kalmıyor. Romantikliği kanında barındıranlar bu ürünü çok beğenecekler. Sevgiliye hediye  edilebilecek, hafızalara kazınacak bir seçenek daha!
Manyetik kalp fotoğraf çerçevesini daha detaylı incelemek isteyenler, lütfen tıklayınız. 

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve
Birlikteliğinizi ancak böyle anlamlı bir hediyeyle kutlayabilirsiniz. Sevgilinizle isminizi kazıtabileceğiniz bu ahşap çerçeve gelecek kuşaklarınıza da anlatabileceğiniz harika bir anınızın olmasına sebep olacak.
Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 

Suda Yüzen Dilek Feneri
Güzel bir akşam yemeğinin ardından sevgilinizle, denizi şölen yerine çevirmeye ne dersiniz? Suda yüzen deniz fenerleri ile mükemmel bir gün sizi bekliyor.
Bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.
Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle

Mesajlı puzzle ile sevgilinize en anlamlı mesajınızı en ilginç şekilde sunmuş olmanın keyfini çıkarın. Parçaları birleştirdiğinde mesajınızla karşılaşacak olan sevgiliniz istisnasız çok duygulanacak. En çok satan sevgiliye hediye seçenekleri arasında yer alan bu puzzle ne kadar romantik olduğunuzu da gözler önüne serecek. ;)
Kalp kutu içerisinde gelecek bu romantik puzzle parçalarının içerisine iki tane de kalpli çikolatayı dahil ediyoruz. Dileriz ki aşkınız çikolata kadar vazgeçilmez olur. :)
Kalp kutuda konuşan kalp puzzle hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 

Kişiye Özel Şişede Mesaj
Hediyenize biraz esrarengizlik katmak istiyorsanız kişiye özel olarak hazırlanan bu şişede mesaj tam sizlik! İçerisindeki kırmızı, ortasında kalp deseni bulunan romantik kağıda sevgilinize söylemek istediğiniz en özel sözleri yazdırmanız mümkün.
Gökyüzü kadar engin, denizler kadar dingin aşkınıza tekrar hayat verecek bir hediye arıyorsanız size şişede mesaj seçeneğini ısrarla tavsiye ediyoruz. Ürün hakkında kafanızda oluşan soru işaretlerini gidereceğini düşündüğümüz daha detaylı yazıya erişmek için tıklayınız. 

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi
Çikolataya hayır diyemeyen sevgilinize çifte bayram yaşatsanız sizi seve seve affeder diye ümit ediyoruz. :) Çoğu çikolatalardan oluşan bu aşk kulesi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayınız. 

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye