29 Ocak 2014 Çarşamba

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Fikri

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü, sevgilinize olan bağlılığınızı ve ona verdiğiniz değeri gösterebileceğiniz en önemli fırsatlardan biridir. Sevgililer gününde karşınızdaki insan mutlaka sizden bir hediye bekler. Ancak bu hediyenin çok pahalı olması gerekmez. Bazen üzerine kafa yorulmuş, emek harcanmış hediyeler karşınızdaki insanı tahmin ettiğinizden çok daha fazla mutlu edebilir. Bizler,saatiniyarat.com olarak bu konuda her sene 14 Şubat tarihinde, dünya üzerindeki en orjinal hediyeyi sunuyoruz. Kendinizin tasarlayacağı sevgilinize özel bir kol saati.
Evet yanlış duymadınız. Burada kendi sevgililer günü hediyenizi kendiniz tasarlarsınız.Saat içine istediğiniz fotoğrafı yerleştirebilir, hatta istediğiniz yazıyı, istediğiniz renkte yazabilirsiniz. Yeryüzünde bir eşi benzeri daha olmayan sevgililer günü hediyenizdakikalar içinde hazır!

Farklı Bir Sevgililer Günü Hediyesi

Her sene sevgililer gününde sevgilinize hediye alırsınız. Ve bu hediye alma işlemi her geçen yıl biröncekinde daha zor bir hal alır. Çünkü aynı tarz bir hediye almak istemezseniz. Üzerine koymanız, daha enterasan ve sevgilinizi daha mutlu edecek bir hediye almanız gerekir.
Şimdi lütfen yan tarafdaki görsele bakınız. Sevgilinizle beraber çekilen en güzel fotoğraflardan birini, saat tasarım ekranındaki beğendiğiniz saatlerden birinin içine yerleştirin. Bu örnekte yok ancak, saatiçine yazı da yazabilirsiniz. O günün tarihi veya aranızdaki özel bir söz de olabilir. İşte bu kadar. Böylelikle dakikalar içinde mükemmel bir hediye tasarlamış oldunuz. Sadece ikinizin resmi olan bir saat. Sevgiliniz her saate baktığında aklında hep siz olacaksınız.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi

14 Şubat Sevgililer Günü için bir başka hediye alternatifini yandaki görselde tasarlamaya çalıştık. Bu kez yine ikinizi fotoğrafı var. En yakın arkadaşınızın düğününde veya nişanında ikinizinde çok şıkgöründüğü bir fotoğraf. Bu şekilde bir fotoğrafı, renge ve zevkinizle örtüşen bir saat modelimizin içine ekleyebilirsiniz. Biz sade bir tasarım olsun diye tercih etmedik ama siz saat rengine uygun gösterge de seçebilirsiniz.
Sonuç: Sevgiliniz şaşırtacak benzersiz özel tasarım kol saati. En başta demiştik ya bir hediyenin etkili olması için pahalı olması gerekmez... İşte size bu mottoyu destekleyen bir sevgililer günü hediye tasarım fikri. Karşınızdaki insan bu hediyei görür görmez şaşkınlığını gizleyemeyecek. Siz de dakilar içinde ona özel bir hediye yapmak için tıklayınız. Sevgiliniz bu hediyeye bayılacak!