3 Ocak 2014 Cuma

Kışın Sevgilinizle Yapılabilecek Hediye Gibi Aktiviteler

Kış mevsimi sevgililer için biraz sıkıntılı geçer. Hava soğuk olur, genelde kapalı alanlarda zaman geçirmeye mecbur kalırlar. Kar yağdığında onlar için kış başlamış olur. Özet olarak söyleyecek olursak; kar yağdığında dışarıda, kuru soğuk olduğunda kapalı alanlarda zaman geçirirler. Önümüz kış olduğundan bu günlerin yaşanması muhtemel. Biz de sevgililer için kışın yapılabilecek aktiviteleri sıraladık. Havalar soğuduğunda “ne yapsak acaba” diye kara kara düşünmek yerine tavsiyelerimize uyabilirsiniz.

Şehir Merkezinde Gezin

Alın elinize termosunuzu, koyun içine kahvenizi, çayınızı ya da sıcak çikolatanızı ve yaşadığınız yerin keyfini çıkarın. Sokaklarda, caddelerde, parklarda gezin. Romantik zaman geçirmek istiyorsanız birbirinize sımsıkı sarılın, el ele tutuşun. İçinizi ısıtan sadece termosun içindeki değil, aynı zamanda da aşkınız olacak.

Dağa Çıkın

Kış mevsiminde dağda kaymak gibisi yok. Hele ki sevgiliyle. 1-2 günlük kısa tatil ikinize de iyi gelecektir. Yaşadığınız yere yakın bir kayak merkezi, kışın yapılacak aktivitelerden biri olarak duruyor. Kayak sırasında sevgilinizi sıkı sıkı tutmayı unutmayın J

Yemek Yapın

Soğuk havada dışarı çıkmak istemiyorsanız evde baş başa yemek yapın. Romantik müzik eşliğinde sevgilinizle yemek yapmak, ilişkinizde unutamadığınız anlardan biri olacaktır. Hem bu şekilde üşümemiş olur hem de harika bir gün geçirebilirsiniz.

Kendi Şehrinizde Turist Olun

Kışın yaşadığınız yerin ölü olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kış mevsimlerinde turistlere özel birçok aktivite yapılıyor. Siz de onlarla birlikte bu aktivitelere katılın. Şehrin tüm olanaklarından yararlanın ve yeni insanlar tanıyın.

Evde Film İzleyin

Belki de kışın yapılabilecek en makul aktivitelerden biri evde film izlemektir. Dışarıya adım atmanıza gerek kalmadan güzel bir romantik film ikinize de iyi gelecektir. Sıcacık battaniyenin altında, bir eliniz sevgilinizin elinde, diğer elinizde kahve.. İşte keyif diye buna denir! Yemek yaptıktan sonraki zamanınızı film izlemekle değerlendirebilirsiniz.

Şehirde Yapılan Festival ya da Konserlere Katılın

Havanın soğuk olması eğlenmenize engel değil. Yaşadığınız şehirde düzenlenen festival ya da konserlere gitmeyi ihmal etmeyin. Arada yüksek dozda eğlence ikinize de iyi gelecektir.