25 Ocak 2014 Cumartesi

Aşkınızı Taçlandıracak Sevgililer Günü Hediyeleri

Herkesin sevgilisi onun diğer yarısı gibidir. O mutlu olunca kendisi de mutlu olur. Bu yüzden sürekli karşısına onu mutlu edecek sürprizlerle çıkmak ister. Sevgililer günü de sırf siz bu fırsatları kaçırmayın, hatırlayın ve hatırlatın diye size sunulan bir ayrıcalıktır aslında. Milyarlarca insanın bulunduğu dünyada siz birbirinizi bulmuşsunuz. Daha nasıl bir şeyle ödüllendirilebilrdiniz ki? Bunun nasıl bir şans olduğunu elbette en iyi bilenler, hala karşısına böyle bir fırsat çıkmamış olanlardır.
Bu yüzden yaklaşan sevgililer gününde sevgilinize en güzel sevgililer günü hediyesi ile büyük bir jest yapabilirsiniz. Bunun için öyle çok para harcamanıza gerek yok elbette. Özel olsun, sizin olsun. :)

Sevgilinize Kendini Özel Hissettirecek En Güzel Hediyeler;

1-)Ayaklarımı Yerden Kesiyorsun Kupa Bardak;

Sevgilinize, onun sizin için ne kadar özel olduğunu anlatacak, bu kupadan içtiği her yudumda size olan aşkını pekiştirecek ve her seferinde ayaklarını yerden kesecek hayallere dalmasını sağlayacaktır.
 Ürün detayları için tıklayınız.

 2-)Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük;

Her kadının bayılacağı, harika bir aksesuar değil mi? Özellikle üzerinde baş harfi ve ona olan aşkınızı temsilen minicik bir kalp ile anlamını yıllarca saklayacak eşsiz bir hediye seçeneği.
Ürün detayları için tıklayınız.

 3-)Kişiye Özel Kuşlar Duvar Saati;

Bu sevimli aşk kuşları, saatinize her baktığınızda aşkınızı pekiştirecek sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. Ürün detayları için tıklayınız.

 4-)Aşk Ölçer;

Sevgilinize olan aşkınızın en büyük kanıtı aşk ölçer olsun. :) Eğlenceli zamanlarınıza eğlence katmak için aşkınızı ölçecek sıkıldığında sevgilinizi oyalayacak bu hediye seçeneğini değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz
Ürün detayları için tıklayınız.

 5-)‘Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var’ Hediye Sepeti;

Aşk sözcükleri, kalp çikolatalar, gül ve kırmızı kalp bir kutu. Daha romantik nasıl bir hediye düşünülebilir bilmiyoruz. Ama bu hediyenin sevgilinizin aklını başından alacağının garantisini verebiliriz.
Ürün detayları için tıklayınız.

 6-)Sevgiliye Özel Çerçeve;

Aşkınızı taşlara yazmak istemez misiniz. Sevgilinize huzur verecek bu portre ile ona ne kadar da özel olduğunu hissettirin.
 Ürün detayları için tıklayınız.