7 Ocak 2014 Salı

Puzzle Çerçeve ile Özel ve İlginç Hediyeler

Maalesef özel günler bir çoğumuzda aşılması gereken problemleri de beraberinde getirmektedir. Özellikle erkeklerin bir çoğu özel günlerin yaklaşmasından hiç hoşnut olmazlar. Sevgiliye alınması gereken ilginç bir hediye aslında bir zorunluluktur ve bunun yanında baş ağrıtan bir problemdir. Sevgilinize , ya bir çiçek yaptırır, bir de yemeğe götürürüm diye geçiştiremezsiniz maalesef. Hediyeler olmazsa olmaz olmuştur özel günlerde sevgililer için.

Hem çok masraftan kaçınmak , hem de sevgilinizi heyecanlandırmak için ilginç bir hediye almak şarttır. Lakin günlük yaşantımızda vaktimiz o kadar kısıtlı oluyor ki, bırakın ilginç hediyeler seçmeyi, başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyor. Ama sevgiliye alınması gereken bir hediye atlanmaması gereken bir şey olduğu için giriyoruz internete ve bakıyoruz ilginç bir hediye için orijinal fikirlere.
Le dli manyetik kalpli fotoğraf çerçevesi sevgiliniz için tam da aradığınız ilginç hediye olabilir. Kendi ekseni etrafında dönen manyetik çerçeve bir yandan da dışarıya kırmızı ışıklar saçmaya devam edip, romantik bir hava yaratacak. İçerisine koyduğunuz fotoğraflarda bu kendi ekseni etrafında dönen kalp sayesinde ölümsüzleşecek. Sizce sevgilinize bundan daha ilginç ve anlamlı bir hediye alma şansınız var mı?
Ayrıca ilginç hediyeler olarak tavsiyelerimiz arasında..
puzzle çerçeve ilginç hediyeler
puzzle çerçeve ilginç hediyeler
PUZZLE ÇERÇEVE
Puzzle çerçevenizle en güzel anılarınızı aynı zamanda eğlenceli bir deneyime dönüştürün!
Çalışma masanızı, ofisinizi sıradan resim çerçevelerinin yerine şık ve dekoratif tasarımıyla benzerleriyle arasındaki farkı ortaya koyan puzzle çerçeve ile süsleyin. Bir bütünün içinde parçalarının yerini değiştirerek oluşturabileceğiniz değişik kompozisyolarla hem anılarınızı taze tutar hem de anılarınıza tek bir parçayla yeni bir bakış açısı katabilrisiniz.
Sevdiklerinizle paylaştığınız en güzel anıları yansıtan fotoğrafları, sıradan çerçeveler yerine dekoratif tasarımı, kalteli malzemesi ve modern diyaznıyla fark yaratan bu çerçeveyle taçlandırın.
Renk : Kırmızı
Malzeme : Plastik
8 adet fotoğraf, fotoğraf ölçüsü 5x5cm
Ölçü : U. 25cm, Y. 25cm