30 Ocak 2014 Perşembe

Erkek Sevgililer Günü Hediyesi

Erkek Sevgililer Günü Hediyesi

Erkek için sevgililer günü hediyeleri
Bugünkü yazımı, sevgililer günü için erkeklere alınabilecek hediyeler konusuna ayırmak istedim. Malum 14 Şubat sevgililer günü yaklaşıyor. Daha önceki yazılarımda sevgililer günü için erkeklere hediye fikirlerimden bahsetmiş ve bayan sevgili için alınabilecek hediyeler konusunda, erkek okuyucularıma çeşitli hediye tavsiyelerinde bulunmuştum. Şimdi ise, erkek için alınabilecek sevgililer günü hediyelerinden bahsetmek istiyorum.Erkek için hediye seçmek kolay zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer erkek arkadaşınız ile ilişkinizin henüz başındaysanız, şu an için sorun yok sayılır ama, ilişkiniz uzun yıllardır devam ediyorsa, eminim bu durumda olan bayanlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışlardır. Erkeğe sevgililer günü hediyelerine geçmeden önce, kısaca erkekleri biraz tanımakta yarar var sanırım. Kendi gözlemlerime dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Bayanlara göre erkeklerin hayatı o kadar tek düze ve basittir ki, erkekler sadece yemek yemekten mutlu olurlar ve hayatlarının merkezinde sadece futbol vardır, gözleri başka da bir şey görmez. En başta, erkekler dedikodu yapmayı sevmez, bir başka erkeğe sevgilisi tarafından ne hediye alınmış, bununla ilgilenmez. Yine kendisi dışında, bir başka erkek ile romantiklik konusunda kendisini rakip görmez ve yarıştırılmak istemez. Hatta, bir bayan doğum günü unutuldu diye, ya da kendisine sevgililer gününde küçük de olsa bir hediye alınmadı diye, erkek sevgilisine kırıla biliyorken, erkek için bu, dünyanın sonu sayılmaz.

Yukarıda bahsettiğim, erkeğin duygu dünyasının zayıf olduğu veya romantik olma konusunda eksik olduğu, düşüncesine katılıyorum, ancak erkeklere, bayanlar tarafından biraz haksızlık edildiğini de düşünüyorum. Çünkü, bayanlar hayata nasıl bakıyorlarsa veya nasıl algılıyorlarsa, erkeğin de hayatı onların gördüğü gibi görmelerini bekliyor. Bu esasen, iki ayrı türün doğasına aykırı bir durumdur. Örneğin size basit bir örnek vereyim; Sevgililer günü için siz erkek sevgilinize ne hediye alacağınızı daha sevgililer günü gelmeden karar vermişsinizdir. Örneğin bir kazak alacağınızı ve sevgililer gününde erkek sevgilinize bu kazağı hediye edeceğinizi düşünmüşsünüzdür. Bunun için günlerce öncesinden en şık ve sizin en çok beğendiğiniz kazağı bulabilmek için gezmediğiniz mağaza veya İnternet sitesi kalmamıştır. Ayrıca siz kazak hediyesi alacağınız zaman, kazağın fiyatından ziyade şunu düşünürsünüz; Kazağın erkek arkadaşınızı kışın soğuktan koruyacağını veya en sevdiği gömlek ile çok uyumlu olacağını ve sevgilinizi daha şık gösterebileceğini düşünürsünüz. Yani siz hediyeniz konusunda işin daha çok, duygu dünyası ve estetik yönünü düşünürsünüz.

Erkek sevgiliniz, size sevgililer günü hediyesi alacağı zaman hep son günü bekler. işin diğer bir yani, henüz size ne hediye alacağına da bir karar verememiştir. Yani seçeceği hediyeyi o an, gördüğünde alıp almayacağına karar verir. Erkeklerin hediye konusuna gösterdikleri ilgi ve alaka ile kadınların hediyeye bakış açısı çok farklıdır. Kadınlar bunu sorumsuzluk olarak nitelendirse de açıkçası bu durum erkeğin doğasında var.

Lafı çok uzatmadan, erkek için hediye seçenekleri aslında o kadar az ki, bu yüzden sürekli benzer hediyeler almak zorunda kalırsınız. Ben de bu durumu bildiğim için, bu yazıyı şu an okuyan siz sevgili bayan okuyucularıma, hediye sitelerinden derlediğim ve erkek arkadaşınıza sevgililer günü için alabileceğiniz en güzel ve en özel sevgililer günü hediye fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım erkek için sevgililer günü hediyesi seçeneklerini beğenirsiniz. Ayrıca sevgililer günü için bayana hediye bakıyorsanız verdiğim linkten bayan hediye tavsiyelerime de bakabilirsiniz.