30 Ocak 2014 Perşembe

Sevgililer Günü Hediyesi Bayan için


Sevgililer günü hediyeleri
Sevgililer gününde hediye seçimi oldukça önemli bir konudur. Çünkü sizin için en değerli varlıkların başında kız arkadaşınız gelir. Bayan sevgiliye, Sevgililer günü hediyesi ne alınır? Elbette ki, 14 Şubatta kız arkadaşınıza seçeceğiniz armağanın, hem anlamlı, hem romantik, hem de bütçenize uyabilecek özel bir armağan olmasını istiyorsunuz! Bunu istemekte yerden göğe kadar da haklısınız! Çünkü sevgilinizi, mutlu görmek ve size olan sevgisinin katlanarak artması, her şeye değer. Peki ama bir bayana sevgililer günü hediyesiolarak hangi hediyeleri seçmek daha doğrudur? Bayanlara sevgililer günü hediyesi nasıl olmalıdır? Sevgilinize olan aşkınızı en güzel şekilde ifade etmenin yolu, ona olan duygularınızı anlatan hediyeler seçmektir. Bu yazımızda 14 Şubat Günü sevgilinizi değerli hissettirecek ve bayanların ruhundan anlayan çok güzel hediye fikirleri vermeye çalışacağız. Bana göre, sevgililer günü için doğru hediyeler belirleyebilmek için, sevgililer gününün anlamını iyi okumak gerekiyor! Kutlanan tüm özel günlerin birbirinden farklı anlamları olduğu için, bir de kendine has hediye geleneği bulunmaktadır. Örneğin Şeker Bayramı, insanların aklına direkt olarak; tatlı, çikolata veya şeker türünden hediyeler getirir! Yılbaşının insanın kafasında canlandırdığı hediyeler ise, daha çok yeni yıl ile ilgili eğlenceli, komik, şans veya uğur getirebileceği düşünülen hediyelerdir. Ancak, söz konusu 14 Şubat Sevgililer Günü olunca, burada apayrı bir parantez açmak gerekir! Çünkü Sevgililer günü hediyesi, diğer özel günlerde satın alınan hediyelerden daha özel ve farklı olmaktadır! Bu özel günün ekseninde "aşk" olduğu için, insanların aklına, içerisinde "Seni çok Seviyorum","Benim için çok özelsin" türünden sevgi mesajları iletebilecek hediyeler gelir! Bu yazımızda, bayana alınabilecek birbirinden güzel ve etkileyici sevgililer günü hediye fikirlerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Küçük bir uyarı yapmadan da geçmeyelim. Şayet, sevgililer gününde kişiye özel hediye düşünüyorsanız, bu tip özel hediyelerin hazırlanması zaman alan bir süreçtir. Ayrıca, sevgililer günü yaklaştıkça hediye sektöründe de önemli hareketlilikler yaşanmaktadır. Bu sebeple olası aksiliklere karşı, kişiye özel hediye siparişlerinizi daha erken vermeniz yararınıza olacaktır.

Kadınlara Sevgililer Günü Hediyesi


Bayana Sevgililer Günü Hediyeleri & Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Pırlanta Altın Kalp Yüzük
Biricik aşkınız bayan sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer Gününde öyle bir hediye almak istiyorsunuz ki, sevginizi en net ve en şık hali ile ifade etsin! Pırlanta Altın Kalp Yüzük, romantizmin en uç noktası! Kalp şeklindeki tasarımı ile, başkaca bir söz söylemenize gerek kalmadan, sevgilinize olan duygularınızı en zarif hali ile dile getiriyor! Kusursuz tasarımı ve aşkı ifade eden kalbin üzerindeki pırlantası ile, sevgilinize verdiğiniz değerin en güzel ifadesi! Pırlanta Altın Kalp Yüzük, "Bayana Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır?" sorusunun en anlamlı cevabı.

Bayanlar için Sevgililer Günü Hediyeleri 

Pırlanta Love Yüzük
Sinemada romantik bir aşk filmi izlerken ya da sahilde birlikte yürürken hep O'nun elini tutmak istediniz! Çünkü O'nun varlığını hissetmek mutlulukların en büyüğü! Sizi son derece mutlu kılan bu özel parmaklar, mükemmel bir yüzüğü çoktan hak ediyor! Kız arkadaşınızın yüzük parmağına Pırlanta Love Yüzük çok yakışacak! Benzersiz ve son derece orijinal tasarımı ile "Love" yazılı pırlanta yüzük, görenleri kendisine hayran bırakıyor! Üzerinde 0,01 karat pırlantası ve sevgi anlamına gelen "Love" yazısı ile Pırlanta Love Yüzük, sevgilinizi çok değerli hissettirecek! Özel mücevher kutusu içerisinde satışa sunulan bu şahane yüzük, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi!

Sevgililer Günü Hediyesi Bayan için & Yılın Sevgilisi Belgesi

Yılın Sevgilisi Belgesi
Eskiden öğrencilik hayatımızda bir hatıra defterleri gerçeği vardı! O defterin içerisine özel bulduğumuz kişiler, arkadaşlarımız, dostlarımız kendi hakkında ve bizim hakkımızda düşüncelerini dile getirirdi! Mükemmel dostluk şiirleri, elle çizilmiş güller, çiçekler, böcekler! Bu hatıra defteri bizim için çok özel ve değerli sayılırdı! Mezun olduktan sonra bile, çok uzun yıllar bu defteri saklamaya ve korumaya çalışırdık! Çünkü sevdiğimiz insanların bizim hakkımızdaki iyi niyetli ve samimi düşünceleri bu defterlerde yazıyordu! İşte bu tip bir kişisel eşyaların o kadar büyük bir manevi değeri vardır ki, hiçbir şeyle değişilmez! Yılın Sevgilisi Belgesi ile belki bir hatıra defteri doldurmayacaksınız ama, bayan sevgilinize tıpkı o özel hatıra defterleri gibi mükemmel bir sevgililer günü hediyesi hazırlayacaksınız! Üzerine sevgiliniz ile ilgili düşüncelerinizi, duygularınızı yansıtabileceğiniz Yılın Sevgilisi Belgesi, şık çerçevesi ve altın sarısı görüntüsü ile çok beğenilecek bir ürün! Destek ayağı sayesinde istendiğinde masa üzerinde sergilenebilen, istendiğinde ise duvara asılabilen Yılın Sevgilisi Belgesi, yıllarca unutulmayacak çok özel bir hediye!

Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık

Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık
Aşk ipe serilir mi? Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastığı gördüğünüzde pek ala da serilebildiğini görmüş olursunuz! Bayan arkadaşınıza, espri yüklü ve eğlenceli bir sevgililer günü hediyesi isterseniz, üzerinde kırmızı renkte puantiyeli erkek - bayan çorap ve donlarının yer aldığı "Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum" yazılı bu yastığı armağan edebilirsiniz. Aslında bu yastık üzerinde inceden inceye de bir "Evlilik Teklifinin" olduğu da gözden kaçırılmamalı!

Kız arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi - İncili Harf Bileklik

İncili Harf Bileklik
Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve şahane bir hediye kutusuna sahip İncili Harf Bileklik, kız arkadaşınıza hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Bu özel bilekliğin sevgilinize verdiği mesaja ve anlamına gelince; Üzerinde yer alan inci tanesi ile, Onu ne kadar çok özel bulduğunuzu ve önemsediğinizi hissettirebilirsiniz! Kişiye özel hazırlanan İncili Harf Bilekliğin zincir merkezinde sevgilinizin isminin baş harfi bulunuyor! Göz kamaştırıcı güzellikte ve son derece şık İncili Harf Bileklik ile hem kalıcı hem de çok anlamlı bir armağan!

Bayana Sevgililer Günü Hediyesi & Kişiye Özel Nakış İşleme Gecelik

Sevgililer günü hediyesi
Sevgililer günü hediyelerinden şimdi önereceğim hediye, saten kumaştan hazırlanmış, üzerine eşinizin isminin ve kendi isminizin nakış ile yazılı olduğu, kişiye özel harika bir gecelik. Kırmızı, siyah ve beyaz modelleri bulunan, baştan sona romantizm kokan bu özel ürün, sevgililer gününün en romantik ve sürpriz dolu hediyesi olacaktır. S-M-L bedenleri bulunan bayanlar için özel gecelik, sevgililer günü için evli eşlere tavsiye edebileceğim bir ürün. Tek düze ve monotonlaşmaya yüz tutmuş bir evlilik ilişkisini renklendirmek için, yeni bir heyecan ve yeni bir soluk kazandırmak için bu tarz ürünler oldukça faydalı olacaktır. Biricik eşinize kişiye özel gecelik hediye etmek, sevgililer günü için aklınızda bulunması gereken bir hediye seçeneği.

Bayan Sevgili için Hediye Tavsiyesi & Aşk izi Pırlanta Yüzük


bayan sevgiliye hediye
Sevgililer günü için veya sevgilinizin doğum günü için alınabilecek en güzel ve en özel hediyelerden biri olmaya aday, pırlanta aşk izi yüzüğü, sevgililer gününde bayan sevgilinizin aklını başından alacaktır. Bildiğiniz gibi yüzük, sevgiliye duyulan aşkın itirafıdır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de yüzük, aşkı temsil eden, en özel ve en değerli nesnedir. Sevgililer günü hediyesi olarak, sevgilinize bir yüzük almayı ve ona duyduğunuz o büyük aşkınızı, pırlanta yüzük ile taçlandırmayı düşünüyorsanız, sadeliği ile göz dolduran 0,02 karat pırlantası ile, bu gümüş yüzüğü sizlere tavsiye ederim. Bu yüzüğün diğer romantik ve özel yanı, parmağınızdan çıkartmak isteseniz bile, içerisinde "LOVE" yazan baskı dövmesi ile sizin yüzük parmağınıza love yazısının işlenmiş olmasıdır. Yani elinizi yıkamak için bile yüzüğü çıkarmak isteseniz, love yazısı parmağınıza işlenmiş olacaktır. Sevgililer günü için kesinlikle unutulmayacak ve çok özel bir sevgililer günü hediyesi.

14 Şubat Sevgililer Günü & Bayanlara Özel fantezi Hediye Sepeti

Romantik Hediyeler