22 Ocak 2014 Çarşamba

Sevgililer Gününü Unutmayın

Üzerine oldukça esprili yapılan bir çok konudan biri de telefona sevgilinin adının  ilginç şekillerde kaydedilmesi. Bazıları için çok da önemli bir ayrıntı veya önemli bir durum olmasa da, bu genelde arkadaş ortamlarının üzerinde espri yapılacak  prim elde edilen bir konusu oluyor.

-Merveeee koş gel telefonun çalıyor!
-Ya şuan içerdeyim gelemem bi bakıversene.
-Bakayım!! ( Gelen arama aşkitocuğum dur) -Merveee aşkitocuğun arıyordu telefonu açtım ama değişik sesler geldi anlamadım cevapta vermedi kapattım:S
-Hadi yaa söyleseydin ya niye açıyorsun özel telefonlarımı sen benim!!!!?
-Kızım sen aç demedin mi?
-Ama kimin aradığını söyleyebilirsiniz…dımdırıldım la la la la…. diye gider muhabbetler ve kızlar belki de saç saça baş başa bile girebilirler. Tehlikeli olan ise aşkitocuğum diye kayıtlı sevgilinin, sevgilinizi aradığında başka bir kızın çıkması ve çocuğun utancı:))
Bir de şu vardır. Kızgın abisi veya babası olan ergen kız çocuklarının klasik ‘mervelerde kalacağım’ muhabbeti bir telefon kaydıyla patlamasıdır. Şöyle ki;
Mervelerde kalacağını iki gün önceden ev halkına haber veren ve izin isteyen gözde kızımız kendini çok akıllı zannetmektedir. Öyle ki Mervelerde kalacağı gün kendince hazırlık yapmak için odasına giden Gözde, telefonunu salonda unutmuştur ve o sırada Merve arar, Abisi Emre ise telefona bakar ve Merve’nin aradığını görünce açar:
-Alo?
-Be..be…be…ben…Mertcan!!
-Mertcan kim be burada Merve yazıyor!!!!
-Telefon kapanır…
Ve Gözdenin hazin sonu:)
Siz siz olun sevgilinizin adını egzotik olsun değişiklik yapıcam orijinal olucam marjinal takılıcam diye abuk subuk şekillerde telefonunuza kaydetmeyin. Veya ailenize bu hususta yalan söylemeyin. Malum bir söz vardır. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde aynen bu örnekte olduğu gibi yakalanır bu da pek hoş bir sonuç doğurmaz anlayacağınız,)

Sevgililer Günü Hediyenizi Unutmayın!

Bir de unutmadan, sevgililer gününde telefonuna adını yaratıcı şekillerde kaydettiğiniz sevgilinize ne hediye alacağınıza harar veremediyseniz acele etmenizi öneririz. Sevgililer günü hediyesi ile ona sürpriz yaparak unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz.
Tavsiye:
Sevgililer gününde adını egzotik şekillerde kaydettiğiniz sevgilinize alacağınız sevgilinize bir dilek feneri hediyesi alarak  ona harika bir sürpriz yapabilirsiniz.