30 Ocak 2014 Perşembe

Sevgililer Günü'ne Özel Kırmızı Giyme Tüyoları


Sevgililer Günü’ne çok az kaldı ve siz hala ne giyeceğinize karar veremediniz mi? Bu özel gecede 14 Şubat’ın, aşkın ve romantizmin rengi kırmızıdan uzak durmak olmaz. Siz de kırmızılar içinde kusursuz görünmek istiyorsanız kırmızı renk giyme tüyolarına bakmadan ne giyeceğinize karar vermeyin. İşte kırmızı renk giyerken dikkat edilmesi gereken birkaç püf nokta...

Mekan
Kırmızının iddialı bir renk olduğunu söylemeye gerek yok, bu yüzden gideceğiniz mekanın da en az kırmızı kadar şık ve iddialı bir yer olması şart. Eğer lüks bir restorantta romantik bir yemek yiyecekseniz kırmızı elbise o gecenin başrol oyuncusu olabilir. Ancak daha salaş ve gündelik bir yerde samimi bir kutlama düşünüyorsanız o zaman da havanın soğukluğuna yakışır kırmızı bir kazak giyebilirsiniz.

Aktivite
Kırmızı rengi nasıl giyeceğinize karar verirken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da o gün ya da o gece yapacağınız aktivitenin türü. Lüks mekanda akşam yemeğinde rahatlık önemini yitirdiğinden en şık ve en çarpıcı kırmızı elbiselerinizi giyebilirsiniz. Tabii dans ihtimalini unutmamanızda fayda var. Ancak dışarda bir yerlerde manzara seyrediyor olacaksanız kırmızı rengini atkı ve bere gibi aksesuarlarınıza kullanmayı deneyin.

Aksesuar
Kırmızı sizin için fazla iddialı bir renkse ve özellikle de 14 Şubat planı sizin için sürpriz olacaksa kırmızıyı topuklu ayakkabılarınızda ya da takılarınızda kullanmanızı öneririz. Bu sayede hem her ortama uyum sağlayabilir hem de kırmızı rengini yanınızdan eksik etmemiş olursunuz.

Güzellik
Kırmızının şık bir elbise ya da seksi bir topukludan sonra en çok kullandığı yer hiç şüphesiz: Dudaklar... Hafif bir makyaj yapıp kırmızı rujunuzu sürmeniz o gecenin en pratik güzellik tüyosu olabilir.