14 Ocak 2014 Salı

Sevgililer Günü İçin 10 Muhteşem Kendin Yap Fikri

Untitled-1
Sevgililer günü geliyor, daha bir ay var deme, şimdiden başla neler yapabilirim diye düşünmeye.
Ben sevgilimin bana vereceği hediyeyi kendi elleri ile yapmasını tercih ederdim.
İşte tam da buradan yola çıkıp neler yapabilirim diye bir araştırdım. Evli de olsam romantik durumları kaçırmam. Tam 10 tane kendin yap fikri buldum.

1- Bir kutu dolusu mesaj (kızlar – erkekler)

sevgililer günü hediyesiBir kutu bul ve renkli kartonları kalp şeklinde kes. İçine ona bu zamana kadar söyleyemediğin tüm tatlı cümlelerini yaz. Ofisine kargola. Çok havalı bir hediye olacak emin ol.

2- Sakladığın ilk bileti yastık yap (kızlar – erkekler)

180988478745671057_b6gIH4L7_cSevgililer için ilkler önemlidir.
İlk konser bileti, ilk otobüs bileti, ilk sinema bileti. Eminim sende ilk bileti saklıyorsundur. Heh işte onu yastık olarak bastırabilirsin. İnternette online baskı hizmeti veren siteler var. Mesela burası.

3- En sevdiğiniz fotoğrafınızdan tablo (kızlar – erkekler)

220324606740458964_Iwyc8JI2_c

En sevdiğiniz fotoğrafınızı canvas tablo olarak bastırabilirsin. Ona evinde baktıkça seni hatırlayacağı şık ve romantik bir hediye vermiş olursun. Bak burada canvas tablolar için baskı hizmeti veren bir site var.

4- Ona cupcake yap (kızlar – erkekler)

sevgililer günü hediyesi
Ona renkli renkli cup cake ler yapıp, çay saatinde ofisine gönderebilirsin. Tüm süsleri ve malzemeleri kutunun içinde olan Dr Oerker Princess Lillifee  cupcake setini marketlerde kolayca bulabilirsin. Tarifi için buraya bak.

5- Ona bir ayraç yap (kızlar – erkekler)

sevgililer günü hediyesi

Kitap okumayı ve instagram kullanmayı seven sevgiline süper bir hediye fikrim var. İnstagram fotoğraflarını photoshop’da yukarıda göründüğü gibi sırala ve print et. Sonra kalın bir kartonun üzerine yapıştır ki hemen yıpranmasın. Buna bayılacağından eminim.

6- İnstagram fotoğraflarından yastık (kızlar – erkekler)

sevgililer günü hediyesi

Yine ihtiyacımız olan internette sosyal bir sevgili. İnstagram fotoğraflarınızdan yastık yaptırabilirsin. Nasıl yaptırırım dersen, photoshop’da fotoğrafları derle ve buraya yükle. Onlar basıp sana kargolayacaktır.

7- Kendini kutu yap, ona gönder (kızlar – erkekler)

photo-4-bb97d20240a0b0dc5385d3e77caa6206

Oda nedir dedin duydum.
Türkiye’ ye de kargosu olan bir site senin tasarladığın karakterleri kutu olarak bastırıp sana gönderiyor. Yok ben para veremem dersen, tasarladığın karakterin çıktısını alıp, katlayarak nasıl kutu haline getirebileceğini de anlatıyor.
Bu site sayesinde sevgilini tasarlar, kutu olarak bastır ve ona gönder, ofis masasında çok tatlı görüneceğinden eminim:) Bahsi geçen site için buraya tıkla.

8- Ona keçe ile süslenmiş tasarım ayakkabılar al (Kızlar için)

sevgililer günü hediyesiSevgilin için kalpli, neşeli sevgi dolu bir ayakkabı hediye edebilirsin. Kişiye özel tasarımlar yapan sevgim shoes ayakkabılarına sevgilin bayılacaktır.

9- Ona kendi ellerinle yüzük yap (erkekler için)

sevgililer günü hediyesi

Bakır telleri bilirsin, heh işte o teli bükerek ona maharetini göster ve çok tatlı bir yüzük tasarla.
Al sana Muhteşem Yüzyıl dizisinde ki Sülüman tribine girme fırsatı.

10- Ona ellerinle kupa kılıfı ör (kızlar için)

sevgililer günü hediyesi
Ofiste çay içerken kullanacağı süper bir şey olacaktır eminim. Üzerine sevgi dolu mesajlarını da bolca yazmayı ihmal etme.
- See more at: http://tasarimcininevi.com/sevgililer-gunu-icin-10-muhtesem-kendin-yap-fikri/#sthash.6FzNJfxl.dpuf