3 Ocak 2014 Cuma

Kış Aylarında Sevgiliye Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Kış ayları hastalıktı, öksürüktü derken hayatımızı zehir eden aylar olarak hatırlanabilir. Ancak kış aylarının güzelliğini diğer mevsimlerin aylarında yakalayabilir miyiz orası düşündürücü. Özellikle kar yağdığında oluşan o manzara insanlara bütün dertlerini unutturacak cinsten bir görüntü oluyor. Kar topu oynamak, kardan adam yapmak kış aylarının en gözde oyunlarındandır. Kış ayları bizce aşkın sıcaklığını daha çok hissettiğimiz yılın en güzel aylarıdır. Sevgilinize kışın hediye seçmek çok da zor değildir aslında. Ancak hediyenin şıklığı ve kalitesi ön planda olması gerekiyor. Özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi seçimi kış aylarında oldukça önemlidir.


Kürk görünümündeki bu yelek kız arkadaşınızı soğuklardan korumasının yanı sıra kız arkadaşınızın şıklığını da ön plana çıkaracak.
Özellikle Norveç gibi soğuk ülkelerde şık bayanların tercih ettiği bir yelek kız arkadaşınızın şıklığına şıklık katacak, onu bir numara yapacak. Tamam tamam bir şey demedik sevgiliniz zaten bir numara :)
Reklamlarda gördüğümüz “tüylü bamya” karakteri geldi birden gözümün önüne :) Şaka bir yana oldukça şık ve kaliteli bir yelek seçeneğiyle daha karşınızdayız.
Örgü görünümlü bu elbise kış aylarında vazgeçilmez şıklık abidesi seçilebilecek nitelikte bir güzelliğe sahip. Sevgiliniz bu hediyeye bayılacaktır. Gerçi siz de bayıldınız çoktan ama hadi neyse :)
Sıradışı hediyelerden sıkıldınız. Bir farklılık arıyorsunuz. Eşinize sıradışı sevgililer günü hediyeleri almak istersiniz öyle değil mi? Resimdeki bu yelek de oldukça sıradışı duruyor :)

SEVGILINIZI SOĞUKLARDAN KORUYACAK HEDIYELER

Sibirya’daki bayanların giyimini andıran bu uzun yelek içerisindeki sıcacık tutan özel yapısıyla kız arkadaşınızı Sibirya soğuklarından bile koruyacak.
Boğazlık kış aylarında alınabilecek en anlamlı hediyelerden birisi olacaktır. Sevgiliniz sayenizde boğazını üşütmeyecek :)
Kız arkadaşınıza 14 Şubat Sevgililer Günü’nde alabileceğiniz ilginç bir hediye seçeneği sunuyoruz. Dikkat çekici dış yapısıyla şık ve koruyucu bir tasarıma sahip olan bu palto sevgilinizin yüzünü güldürecek.
Genelde Fransız filmlerinde gördüğümüz tarzdan bir şapka. Fransız filmlerinde madamların taktığı bu şapka için bayanları zerafetin zirvesine ulaştırmadaki bir numaralı aktör diyebiliriz.
Kürk tarzındaki bir diğer yeleğimiz de resimdeki ürün. Bu ürünümüzün diğerlerinden farkı biraz daha aktif giyime uygun olması. Aktif giyimde de oldukça şık duran bu yelek sevgilinize çok yakışacak.