Sevgiliniz yazılımcı ve siz de yana yakıla ” Ben şimdi sevgilime ne hediye alacağım? ” diye düşünüyorsanız sıkı durun! Bizde çareler tükenmez. Alacağınız hediyenin sevgilinizin aklına gelemeyecek bir şeyler olmasını istemeniz en doğal hakkınız elbette.  Sevgilinizi kafa patlattığı kodlardan sıyırıp renkli bir dünyaya sürükleyecek bu hediye fikirlerimiz sayesinde isabetli atışlar yapmanın keyfini çıkarın. Vereceğiniz kararın kolay olmadığı konusunda hemfikiriz. Çünkü öyle bir seçim yapmalısınız ki hem bilgisayar başından kalmayan sevgilinizin sürekli elinin altında olmalı hem de hafızalara kazınan bir sürpriz olmalı. Eğer hazırsanız bir yazılımcıya alınabilecek en ideal hediye fikirlerine bir göz atalım, ne dersiniz?
Bu hediyeleri gören sevgiliniz seçimlerinizin doğruluğuna hayran kalacak. (: 
tumblr_m9p867xLmJ1r988i9

“ Yazılımcı Sevgiliye Ne Hediye Alınır? ” Diyenlere Hediye Tavsiyeleri


1-)
 MACINTOSH GÖRÜNÜMLÜ IPAD KILIFI

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-1
Macintosh tasarımlı bu iPad kılıfı sevgilinize teknolojinin ne kadar hızlı ilerlediğini hatırlatacak en güzel hediye olacak. Alacağınız hediyeyle sevgilinizi şaşırmak istiyorsanız daha ne bekliyorsunuz? Bu iPad kılıfı fazlasıyla işinizi görecek.
Macintosh görünümlü iPad kılıfı hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

2-) CTRL ALT DELETE KUPALAR

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-2
Ctrl Alt Delete kupalar bir yazılımcının olmazsa olmazı olmalı. Kod yazarken fazlasıyla çay, kahve vb. içecekler tüketen sevgiliniz bu kupa setine sahip olduğu için çok mutlu olacak.
Ctrl Alt Delete kupalar hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.
Sevgilinizin sahip olmak istediği hediye tam da böyle bir şeydi işte! 
gifs_para_tumblr (125)

3-) KIRMIZI ŞIMŞEK ARABA MOUSE

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-3
Araba tutkunu bir sevgiliniz varsa bu mouse ona hediye edebileceğiniz en ideal seçenek olacak. Sevgilinizi kod yazarken hızlandıracak bir hediye alma fikrine hayır demezsiniz öyle değil mi?
Kırmızı araba mouse hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

4-) KLAVYE KORSANLARI

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-4
Yazılım işiyle ilgilenenlerin kafasında milyon tane fikir dolanır durur. Bu fikirler oldukça değerli ve unutulmaması gereken fikirlerdir. Bu sevimli not tutucular sayesinde sevgiliniz not ettiği tüm fikirleri hayata geçirebilecek.
Klavye korsanları hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.
Hediyelerinizle sevgilinize ilham vermeniz mümkün. Klavye üzerinde yaşayan bu not tutucular sayesinde sevgiliniz artık hiçbir şeyi unutmayacak. 
Jan Di is Confused

5-) TABANCA ŞEKLINDE USB BELLEK

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-5

Hangi yazılımcının tabanca şeklinde usb belleği var acaba? Sevgilinizi ayrıcalıklı kılacak ve sevgilinizin daima kullanabileceği bir hediye almak istiyorsanız bu usb bellek tam da aradığınız hediye seçeneği!
Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

6-) USB KUPA ISITICI

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-6
Kendisini kod yazmaya kaptıran sevgilinizin, çayı gün içerisinde kim bilir kaç kere tadını yitiriyor. Usb kupa ısıtıcı sayesinde sevgilinizin soğuk çay içme derdine kalıcı bir çözüm getirmiş olacaksınız.
Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.
Soğuk çay içmek sevgilinizin kabusu oldu. Bu duruma bir el atsanız hiç fena olmaz. (: 
large (17)

7-) ŞIFRELI LAPTOP KILIDI

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-7
” Canımı al bilgisayarımı alma ” diyen sevgilinize alabileceğiniz en ideal hediye şifreli laptop kilidi tabii ki.   Bu kilit sayesinde kimse sevgilinizin laptopunu ondan habersiz yerinden bile kıpırdatamayacak.
Ona laptop kilidi aldığınızı öğrendiğinde sevgilinizin vereceği tepki; 
one-direction-reaction-3

8 -) LAPTOP YAPIŞTIRMALARI

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-8
Bir yazılımcının bilgisayarı öyle herkesinkiyle aynı olmamalı öyle değil mi ama? Farklı modelleri de bulunan laptop yapıştırmalarını daha detaylı incelemek için buraya tıklayın.

9-) NOT KAĞIDI MOUSEPAD

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-9
Üzerine önemli notlarınızı yazabileceğiniz bu mousepad her yazılımcının elinin altında olmalı.. Bu mousepad hem kullanışlılığıyla hem de farklılığıyla sevgilinizin büyük beğenisini kazanacak.
Not kağıdı mousepad hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.
Bu mousepad sevgilinizi çok şaşırtacak. 
o.o

10-) HARDDISK IPHONE KILIFI

yazilimci-sevgiliye-alinabilecek-en-ideal-10-hediye-onerisi-10
Gördüğünüz harddisk değil, sadece harddisk görünümünde bir iPhone kılıfı. Sevgilinizin donanımla bir alakası olmasa da bilgisayarına olan bağlılığı bile ona bu iPhone kılıfını almanız için yeterli.