21 Şubat 2014 Cuma

En Çılgın Düğün Fotoğrafları İle En Farklı Hediye

Düğünler... Hayatımızın geri kalan kısmını tek kişi değil, iki kişiyi olarak devam ettirmeye karar verdiğimiz, artık her şeyde sadece kendinizi değil eşinizi de düşünmek zorunda kaldığınız, bir şey yapmak istediğinizde evli olduğunuz için bir iki kere daha düşünmek zorunda olduğunuz... Durun yahu biz düğünlerden güzel bahsedecektik. :)

Ne demiştik? Düğünler... Eğlencenin dibine vurduğumuz, yeni bir hayata vur patlasın çal oynasın başlayacağımız, hayatımızın en unutulmaz anlarını orada bırakacağımız en özel gün. Bu özel günü daha da özel hale getirmek için çılgın hareketler yapmaya ne dersiniz? Yani farklı bir poz, farklı yerde yapılacak bir düğün gibi... Şimdi bunu birden hayal edemediniz değil mi? O halde biz sizin için bunun nasıl olacağını düşündük ve bu konuda ilham alacağınız fotoğraflar bularak size yol göstermek istiyoruz. Evet sözü fotoğraflara bırakıyoruz. :)

Çılgın İnsanlar!

1-) 


Çılgın insanın hali bir başka oluyor. Çılgın çılgın bakışlardan tutun, hareketlere kadar her şey çılgın. Çılgınlığınızı fotoğraflara yansıtmak istiyorsanız alın size örnek bir poz. Çılgın çılgın çekilin. :)

2-) 


Düğünü havuz başında yapmayı yanlış anlayan gelinler. Aslına bakarsanız eğlenceli düğün dedikleri bu olsa gerek. :)

3-) 


Gelinimiz kendi düğününde bile heyecan arayan bir çılgın. İşte düğünün tadı bu zamanlarda çıkıyor. :) Sizde kendi düğününüze bu şekilde giriş yapmak istemez misiniz? :)

4-) 


Bu biraz sa sarhoşluğun verdiği çılgınlık olmuş. :)

5-) 


Çamurların içinde düğün. Düğünde makyajım akar, saçım bozulur gibi dertleriniz olmasın. Bunun tek çaresi gördüğünüz gibi bir düğün. :) Çok heyecanlı değil mi? 

6-) 


Düğün istediği kadar sıradan olsun, siz çılgınsanız en sıkıcı düğünü bile renklendireceksiniz demektir. Tıpkı bu fotoğrafta olduğu gibi. :)

7-) 


Çılgın bir poz vermek istiyorsanız orman sizi bekliyor. Elektrik direkleri de! :)

8-)


Düğününüzde veya düğünden hemen sonra, kızgın kumlardan serin sulara atlamaya ne dersiniz? Çılgınlık yapmak istiyorsanız harika bir fikir. :)

9-) 


Düğün günü yarışa katılmaya ne dersiniz? Düğünler her zaman unutulmaz olur ancak sizin düğününüz bir başka unutulmaz olacak. Sürekli sizin düğününüzün konuşulması yaptığınız çılgınlık yüzünden işten bile olmayacak. 

10-)


Düğününde silah atmaktan zevk alan insanları görmüştük ama bunu gelinin yapacağı hiç aklımıza gelmemişti. İçi boş silahla böyle poz vermek eğlenceli olsa da aman diyoruz şeytan doldurur. :)