21 Şubat 2014 Cuma

Değişik Ev Hediyeleri


Ev hediyesi
Ev hediyelerinin çeşitliliği ve çok fazla ev hediyelik eşyası olması nedeni ile, bu konuda daha fazla hediye fikir ve hediye tavsiyelerinde bulunma gerekliliğini hissettiğimden, ev hediyeleri konusunda birden fazla yazı yazma gereği duydum. Ev hediyesi ve ev hediye fikirleri konusunda, yeni bir yazı ile herkese selam. Hediye kategorileri içerisinde alanı en geniş ve en fazla hediye çeşitliliği ev hediyelerinde görülür. Ev hediyesi olarak birçok şey akla getirilebilir. Evin salonu için hediye, mutfak için hediye, yatak odası için hediye, hatta evin dış kapısı için bile hediye düşünülebilir. İnsanlar genelde ev hediyesi tercihlerini evde hoş durabilecek dekoratif hediyelerden yana veya ev içi kullanılabilecek süs eşyalarından yana kullanırlar. Ben bu konuda tek düze düşünülmemesi taraftarıyım. Yani seçeceğiniz ev hediyesi sıra dışı, farklı, dikkat çekici, ilginç bir hediye de pekala olabilir. Bu konuda dar kalıplar arasına kalınmaması gerektiğini düşünüyorum. Peki o zaman ev hediyesi ne olabilir? En güzel ev hediyeleri nelerdir? Orijinal ve ilginç ev hediyeleri hangileri? Bir ev için hayırlı olsun hediyeleri ne olabilir? Sevgilime ev hediyesi ne alabilirim? Bu ve buna benzer sorularınız için, kendi çapımda alınabilecek en güzel ev hediye fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım aradığınız ev hediyeleri ile sizi bir araya getirmeyi başarırım.


Ev hediyesi tavsiyelerine geçmeden önce, bilmem söylememe gerek var mıdır? Dekoratif bir ev hediyesi düşünüyorsanız, evin duvar boyası, hediye alacağınız odanın alanı, ev sahibinin zevkleri gibi unsurları göz önünde bulundurmanız, ev hediyenizin kalıcılığı ve kullanımı açısından çok önemlidir. Yine ev hediyesi içerisinde örneğin mutfak robotu veya tost makinesi gibi bir hediye almayı düşünüyorsanız, ev sahibinin bu şekilde mutfak aletlerine ihtiyacı var mıdır bunu öğrenmeniz de yine alacağınız ev hediyesinin yarar-fayda ilişkisini etkiler. Bunun için aslında küçük çaplı bir araştırma yapıp, arkadaşınızın evinde neye daha çok ihtiyacı var bunun tespit edilip bu yönde bir hediye alınması daha uygun olur. Eve duvar tablosu gibi bir hediye düşünüyorsanız, bunun için de yine arkadaşınızın veya sevgilinizin zevklerini ve beğenilerini göz önünde tutmanız sizin hediyenizin beğenilirliğini arttıracaktır.

Sanırım bir karı-kocayı en fazla mutlu edecek şey, ev sahibi olmalarıdır. Belkide yıllarca hayalini kurmuşlar ve nihayetinde mutlu sona ulaşmışlardır. Siz de bu mutluluğa ortak olmak ve karınca kararınca bütçeniz el verdiği ölçüde, henüz yeni ev sahibi olmuş sevdiklerinize bir ev hediyesi bakıyorsunuz ancak ev hediyesi alma konusunda kararsızsınız ve hediye seçenekleri araştırıyorsunuz bunun için doğru sitede bulunuyorsunuz benden söylemesi. Gelin, lafı çok uzatmadan ev hediye seçeneklerine birlikte bakalım. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile...


Ev için İlginç Hediyeler


Ev Hediye Fikirleri & Kalpli Bıçaklık


Sevgililer günü için farklı hediye
İddia ediyorum, belki de yüzlerce ev hediyesi fikri aklınıza gelmiş olabilir ama fotoğrafını gördüğünüz, böylesine sıra dışı bir hediye fikri aklınıza gelmemiştir. Efendim, bu gördüğünüz ürün bir bıçaklık, ama diğer bıçaklıklardan farklı olarak bir kalp şeklinde tasarlanmış. Eşinize aşkınızı bu kalp şeklinde tasarlanmış bıçaklıkla ifade edebilirsiniz. Artık bıçakla işi bittiğinde, bıçağı yerine koyarken keyif mi alır, hüzün mü duyar takdir eşinizin! Bu ürünü annelere de, hediye edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim farklı hediyelerden. Mutfaklar kalpten bıçaklıkla daha şık ve orjinal duracak.

İlginç Ev Hediyeleri & Dil Çıkartan Sabit Masaüstü Telefon


Orijinal hediye
Bir hediye bu kadar mı farklı ve etkileyici olur? Yani hediye konusunda bir blog yazarı olarak hayretler içerisinde kaldım. Dil olarak gördüğünüz şey aslında bir telefon ahizesi. Dudak ve dişler ne kadar orjinal ve güzel duruyor değil mi? Ağzından bal damlıyor sözünü ben bu telefon için bal gibi de söylerim. Şaka bir tarafa, Annenize sürpriz ve etkileyici bir yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, güzel bir dudak, o dudağın içerisinde inci gibi dişlere sahip ve karşısındaki kişiye dil çıkartan, mükemmel olarak tasarlanmış bu masaüstü telefonu öneririm. Telefon hakkında: Ahize: Yaklaşık 16 x 6 cm - Telefon: Yaklaşık 17 x 14 x 10 cm - 1 adet hat bağlantı kablosu dahildir.

İlginç Ev Hediyeleri & Pala Bıyık Paspas


ilginç ev hediyeleri
Sevgiliye bir ev hediyesi tavsiyesi! Sevgilinize sevgililer gününde veya yeni alınmış bir eve hayırlı olsun hediyesi bunun dışında kendi evinize de alabileceğiniz bir ürün. Paspasınız evinize sürekli birilerinin gelip gitmesini engelleyemiyor mu? Ya da evinizin girişini yeterince havalı göstermiyor mu? Pala Bıyık Paspas tüm bu dertlerinizden sizi kurtaracak. Bıyık Paspas ile kapınızın önü çok havalı görünecek. Sevgilinizin bıyıklarından veya sakallarından şikayetçi misiniz? Belki de sakal ve bıyığı ona çok yakıştırıyorsunuz. Konu kıldan tüyden bir konu olduğu için, buyurun sevgilinizin bu yönüne vurgu yapacak komik bir sevgililer günü hediyesi.

İlginç Ev Hediyeleri & Gezegenimiz Dünya Cam Duvar Saati


İlginç Hediye
Gezegenimize en yakın gezegen olan Mars'ta milyonlarca yıl evvel hayat varmıydı veya hala canlı diyebileceğimiz varlıklar yaşıyor mudur, bu tartışma beri dursun! Maalesef insanoğlu başka gezegenlerde hayat var mıdır araştırması içerisinde, üzerinde yaşadığı Dünya'ya inanılmaz şekilde zarar verdi ve hala da vermeye devam ediyor! İşin acı tarafı ise, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok az insan dışında, bu zarar kimsenin umurunda bile değil! Eklediğim ürün gezegenimiz Dünya'ya ait cam bir duvar saati! Üzerinde dikkatli baktığınızda akrep ve yelkovan ucunda bir uydu ve bir astronot bulunuyor! Doğayı maviyi ve yeşili seven dostlarınıza, öğretmenlerinize verebileceğiniz çok anlamlı ve güzel bir hediye! Belki de bu saati hediye ettiğiniz kişi, saatin kaç olduğunu öğrenmek için bu saate baktığında gereksiz yere sarf ettiği elektriğin, kağıdın ve doğaya verdiği zararın daha iyi idrakine varacaktır! Doğum günü için, öğretmenler günü için, anneler günü ve babalar günü için sevdiklerinize Dünya'yı hediye edin!

Orjinal Ev Hediyesi & Saatli Duvar Tabloları


Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki hediye hem bir duvar saati, hem de çok şık ve birbirinden farklı sizin beğenilerinize uyacağını düşündüğüm şık ve dekoratif bir tablo! Yani hem duvarınız güzel bir tablo ile süslenecek hem de zamanı size bildirecek şık bir duvar saatiniz olacak. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık duvar saati, Nostaljik Taksim görüntüsü. Ev ve Ofisler için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Aynı zamanda Kadın ve Erkek sevgililer için de düşünülebilecek harika bir doğum günü hediyesi olabilir.  Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de duvar saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir.

Ev için Hediye Tavsiyeleri & Dekoratif Kumanda Çantası


ev hediyesi
Ev hanımları ne kadar dikkat ederlerse etsinler, bir gün öncesinden toparladıkları ev, baba ve çocuklar tarafından sonraki gün yine dağınık şekilde anneye devredilir. Bu dağınıklığın baş aktörleri de ev içerisindeki kumanda ve CD’lerdir. Aslında ev içerisinde sürekli kullanılan araç gereç için sabit bir yer yapılsa belki de bu şekilde göze hoş gelmeyen dağınıklık sorunu da olmaz! Şimdi evdeki dağınıklığı önleyecek ve belki de sizin ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz bir ürün önereceğim. Evinizi derleyip topladınız ama TV, DVD, müzik seti, uydu, klima kumandalarını nereye koyacağınızı kestiremiyorsanız, size dekoratif kumanda çantası gerekmekte… Kumanda Çantası ortalıkta en ufak bir dağınıklık kalmasına izin vermiyor. Dekoratif Kumanda Çantası ile ham dağınıklığa son verin hem de aradığınız kumada her zaman elinizin altında olsun. Üstelik Dekoratif Kumanda Çantasının üst kısmını sehpa olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Alın çayınızı, kahvenizi, uzatın ayaklarınızı ve açın güzel bir DVD, oturduğunuz yerden keyfini çıkartın. Koltuğunuzun kenarına yerleştirdiğiniz Dekoratif Kumanda Çantası hem aradıklarınızı anında bulmanızı hem de ortalığın