28 Şubat 2014 Cuma

Boğa Burcuna Uygun Hediyeler

Boğa burcu insanlarını anlatmaya başladığımızda söyleyeceğimiz ilk özellik yardım etmeyi çok sevmeleri olacaktır. “İyilik yap denize at” onlar için söylenmiş bir atasözü sanki. İnsanları sahiplenmeyi severler, sürekli güven arayışları vardır. Güvenli bir yaşamı kolay kolay riske etmezler. Güven onlar için her şeydir. Sıcakkanlı, sakin ve rahat olduklarından genellikle etraflarına pozitif enerji saçarlar. Çok sabırlı olmakla beraber, sabrettikleri her ne olursa olsun eğer sabretmekten vazgeçerlerse artık geri dönüşü yoktur. Bu yüzden sabırlı boğa burçlarının üzerine çok gitmek akıl karı bir davranış olmayacaktır.

Boğa burcu sevdikleriniz için alacağınız en güzel hediye seçenekleri ile karşınızdayız.

En Özel Boğa Burcu Hediyeleri

dogum-gunu-hediyeleri-1
Klasik bir hediye olsa da boğa burçları klasik hediyeleri severler. Sevdikleri şeylerin başında da kitaplar gelir. Boğa burcuna alınacak en güzel hediyelerden biri güzel ve kaliteli bir roman olacaktır.
dogum-gunu-hediyeleri-2
Boğa burçları kendilerinde de, etrafındaki insanlarda da güzelliğe ve bakıma önem verirler. O yüzden bir boğa burcu için alınabilecek en güzel hediyelerden biri, mangodan hediye çeki olacaktır. Sevdiklerinizin alabileceği en özel hediye seçeneklerini görmek için.
dogum-gunu-hediyeleri-3
Gizemli taşlara hayran olan boğa burçları için doğum günü hediyesi arıyorsanız en güzel hediye pembe mercan bir kolye olacaktır.

dogum-gunu-hediyeleri-4
Boğa burçları nelerden hoşlanır merak ediyorsanız eğer, kuştüyü yastık ve yorganlar, saten çarşaflar, yumuşak battaniyeler tam sizin merakınıza uygun cevaplar olacaktır.
dogum-gunu-hediyeleri-5
Boğa burçları süslerine düşkün oldukları gibi, süs eşyalarına da çok düşerler. O yüzden, onlar için aradığınız hediyeler arasına süs eşyalarını da eklemeyi unutmayın.
Boğa burcunu tanımak istiyorsanız, Milliyet gazetesindeki boğa burcu yazısını okumak için